Şimdi Ara

Piranha Web Cam (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soruma yanıt verebilecek yok mu?????????
    ses olayını halledemediméyardııııııııııım

Orjinalden alıntı: weber

arkadaşlar piranha 1.3 mp ks 1211 modelinin driverını hiçbir yerde bulamıyorum kendi cdsi kırılmış vaziyette elime ulaştı. benzer modellerin driverı ile hiç bir şekilde kurulmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

sonunda buldum sadece burda var

http://rapidshare.de/files/11304251/Driver.rar.html

yıldızlı yere malum download sitesini yazın (rpdshr)

Orjinalden alıntı: DrTeach

Biliyorsun kredi kartı alma artık bakkaldan peynir almaktan daha kolay. hehehehheh

aynen.finansbank stand larında kredi kartı için mjsteri cekiyorlar biliyorsunuz.yoldan gecen bir cocuga kartınız var mı demisler
    -hayır abi daha 18 i doldurmadım demis
    -sen gel biz doldururuz demisler :))
    Zümer Suresi 53 - De ki: "Ey haddi aşarak nefislerine karşı israf etmiş olan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümid kesmeyin. Çünkü Allah, bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir."

http://serefcanengin.tr.cx/
  • Piranha nin ustune tanimam 1.3MP 30FPS, 24 bit renk, mikrofon
    Ama anlmadigim bi yer var :D
    Software destekli cozunurluk 1280*690 (tabi bu cozunurlukte video cok yavaslar)

Ben 640*480 30 FPS

de aksiyon filmi cekiyorum :D
  • daha sonradan yukarıda bir arkadaşın yazdığını okudum.Onun cd'side kırıkmış.Kimse hepsiburada'dan almasın.Haftasonuda servisine gidip kafarına atıcam cd'yi,orjinal web cam driver'ını alıcam.Terbiyesizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 9 Şubat 2006 20:04:50 >
  • kapisiz işte forum ahlakı böyle olmalı sana helal olsun..
    ben önce bir kadıköye gidecem kafaya atıcam o şerefsizlerin.alamazsam haber ederim sana..bu arada internet üzerinden hepsiburada'dan almayın arkadaşlar bundan sonra.Bana nereden alabileceğimi tavsiye edebilecek olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veraa06 -- 14 Şubat 2006 13:55:10 >

istanbuldan almak isteyen arkadaşalara adres verebilirim
    görüntüsünü merak edenlerede msn den akşam gösterebilirim omerozkan24@hotmail.com
  • Bu webcm su ana pıysadakı fıyat perfonmans açısından en ıyısı.

ayrıca sızlee bır mujdem var.yakında bu webcamın 2.0. mp olanı gelıyor.
  • Arkadaşım merhaba bende aynı webcam den bidolu dan aldım dün elime ulaştı bu dediğin cızırtı bende de var sen çözebildin mi sorunu.İnternette araştırıyorum ,bir çok kişi karşılaşımış bu problemle.Bende acaba arızalımı düündüm ama hepsi arızalı olamaz heralde.Bilmiyorum ne yapmacağım.Bir bilgin olursa mail atarsan sevinirim teşekkürler.
    driver sorunu yaşayan arkadaşlar, driveri düzgün kurduğunuzdan emin olun stabil çalıştırana kadar driver yüklemenizi tavsiy ederim aynı sorunu bende yaşamıştım ilk başlarda şimdi kusursuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 16 Şubat 2006 15:17:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: andofthehorizons

beyler bende pirananın web cam i var bende drive cd si çalışmıyor ... driverini intrernette aradım ..yok ben bulamadım ...internette nerden bulabilirim...yardım ederseniz sevinirim..

weber vermiş bende yeni farkettim.

quote:

Orjinalden alıntı: weber

sonunda buldum sadece burda var

http://rapidshare.de/files/11304251/Driver.rar.html

yıldızlı yere malum download sitesini yazın (rpdshr)

• sağ alttaki çubukta saatin yanındaki hoparlör simgesini tıkla,
    SEÇENKLER - > ÖZELLİKLER - > KAYDETME ye gel. Büyük ihtimalle,
    mono mix, sterio mix veya giriş(line in) seçilidir.
    Sen mikrofonu seçeceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: dicky_mouse

arkadaşlar bahsettiğiniz piranha webcam i doğubanktan 2 sene garantili olarak 33 milyona aldım.ve okadar müthiş özellikleri varki.kesinlikle tavsiye ediyorum.görüntü çok net.ama ben bi problem yaşıyorum ilgili ve bu kameraya sahip arkadaşlar lütfen yardım edin.mikrofon dahili diyo evet mikrofon war ama msn de çalışmıyo.yani benim konuştuklarım karşıdan duyulmuyo yalnız winanpta şarkı açarsam o zaman duyuluyo. çok garip geldi bana bu durum .ayrı bi ayarı mı war yoksa bozuk mu çıktı kamera yada benim pc .de mi bi sorun war. lütfen yardım edin . mail adresim mavimumin@hotmail.com LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

Piranha Web Cam

Epox 9NPA+ultra AMD Athlon64bit 3000 venice 939pin, 2x512 MB Kingston Ram, AtiRadeon x550 256 MB Sapphire ekran kartı, 160 GB Seagate SATA2 NCQ harddisk, 16x LG DVD-Writer, FoxconnTH-230 kasa (400 watt psu), philips 170X6FB ekran.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.