Şimdi Ara

Piranha F45 Drone 140 TL (A101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa fiyatı ~200-250 TL. Pek kaliteli birşey değil ama fiyatına göre güzel ürün. A101'de 200'den 160'a düşmüş, yeni hesap ile 150 TL üstü 20 TL indirim var. Böylece 140 TL'ye geliyor ve kargo bedava. Şimdiye kadarki en düşük fiyat.

https://www.a101.com.tr/ev-yasam/piranha-f45-akilli-drone/

Dikkat: küçük çocuklar için tehlikelidir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 21 Kasım 2020; 18:39:25 >

• Uçarmı bu 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Uçarmı bu 😀

Uçar illaki de asi çocuk gibi pek talimatları uygulamaz. Şarjı bitmeye yakın iner işte. (Tabi nere iner orası muamma) Piranha F45 Drone 140 TL (A101) 

• Piranha yı okurken düştü, parçalandı..

• Corby CX007 Zoom Pro var bende, 175 TL'ye almıştım bağımlısı oldum diyebilirim. Uçurmak için rüzgarsız havaları kovalıyorum. Bu fiyat bandında bu cihazlardan pek birşey beklememek gerekir, beklentiniz düşükse eğlendirir. Başlıktaki cihazı da kardeşim için almıştım henüz gelmedi. Not: bu cihazlar havada max 5 - 15 dk kalabiliyor. Pil 2 - 2.5 saatte şarj oluyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 40gün kadar önce satın aldım, en ufak rüzgarda uzaklara doğru gidiyor, alanlar yaz ayları gelene kadar kutusunda saklasın👍🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dji-Mini 2SE DRONE 10.599 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teyyare38 kullanıcısına yanıt

kaç dk uçuyor bir şarjda. eğer 7 8 dk havada kalabiliyorsa 2. bataryayı almaya değer. 1s lipo kullanıyordur diye tahmin ediyorum 50 tlye alınır 2.si

• Kullanmasını bilmeyen arkadaşların çektiği bir video var.

• Teyyare38 kullanıcısına yanıt

Tecrübelerin hakkında yorum yapabilir misin lütfen?

• WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Hocam kalite olarak soruyorsanız piranha markasını gördüğünüzde koşarak uzaklaşın😌 100-150liraya uçan bir şey alıp beklentiye girmemek lazım.
    Ürünü alalı 40gün kadar olmuş, bağ evinde 5dakika uçurdum hafif rüzgar estiği an kontrolden çıkıp başkasının bahçesine düştü adam evde yoktu dikenli tellerin üstünden geçip alana kadar canım çıktı bidaha da uçurmadım😌

• Büyük ihtimal kol yok yanında, maliyeti düşürmek için, dayanamayıp ben de aldım.
    200e tamamlarsanız garanti %10 bonus veriyor.

• mmucit M kullanıcısına yanıt

Hangi videoyu izlediysem kol çıkıyor içinden:

https://www.youtube.com/results?search_query=Piranha+F45

Bundan da çıkacaktır, kol çıkaracaklarına ihtimal vermiyorum.

• arkadaşlar 300-400'e adam akıllı bir drone almak istesek, ne önerirsiniz?

• Bende geçen trendyoldan indirim günlerinde kuponla 55 liraya corby cx009 zoom lite aldım.Sadece indirim var diye aldım sonra almasamıydım diye düşünürken geldi şimdi evde uçuruyorum efsane zevkli ama ne yazık ki şarj 4 5 dakika anca gidiyor.Kamera kullanmadığım halde.Dışarda uçurmayada korkuyorum evde bir kaç kez perdeye takıldı alışana kadar ,birşey olmadı şükür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho1428 -- 21 Kasım 2020; 23:8:9 >
  • Buna para vereceğinize 100 liralık banknotu nefesinizle uçurun daha çok zevk alırsınız.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Doğru, kol varmış, ekrandan tasarruf etmişler(normal), yedek pervane yok sanırım, bu tip ürünlerde elzemdir. Mutlaka pervane koruması ile kullanmalı.

• Bu kameralılar ilk çıktığında 300 mAh lik olanlarına 30$ vermiştim, hala duruyor, ona göre bu bedava.
    Tabiki dandik, özellikle piranha markası. Ama iş görür mü görür. Hobi amaçlı olduktan sonra. Buna yedek pervane ve pil de alsak bayağı götürür.

Edit: Yedek pervane de varmış, bir pil almak kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 22 Kasım 2020; 14:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Uçar illaki de asi çocuk gibi pek talimatları uygulamaz. Şarjı bitmeye yakın iner işte. (Tabi nere iner orası muamma)  

Alıntıları Göster
    Haha 😀

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.