Şimdi Ara

Piranha F45 Drone 140 TL (A101) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geldi benimki. kutu daha önce açılmış. iade olup olmadığından emin olamadım çünkü bir sorunu kırığı çiziği yok.

    bu drone olayı daha yaygınlaşmamışken ben bi wl toys 11.1 volt bataryayla çalışan 60x60 cm boyutlarında hayvani bir drone almıştım. o droneda olmayan otonom kontrol bu 140 tllik oyuncakta var. ev içinde çıkardığım yükseklikte kendiliğinden kalabiliyor. şarjın sonlarına doğru eski rc helikopterler gibi çat diye güç kesip yere düşmüyor. kamerasını henüz test etmedim.

    140tl için çok iyi. eğer benden kaynaklı bir şekilde bozulmazsa ben bunu oynarım valla. oyuncak sektörü çok ilerlemiş gerçekten 5 10 dolara bunlar imal edilebiliyor.

  • Benimki de geldi, aynen dediğiniz gibi kutusundaki koruyucu bantlar daha önce açılmış. İçini çıkardım sanki daha önce kullanılmamış gibiydi ama emin olamadım. Cihazın batarya bölümünü açtım, batarya içindeydi ama cihaz kablosu ile bağlanmamış boştaydı. Poşetinin içindeki yedek pervane, koruyucu ve ayaklar sıfır gibiydi. Pili yarım saat kadar şarj edip denedim, cihaz sorunsuz çalışıyor. İade ürünü mü yoksa içine klavuz vb. koymak ve kontrol edilmek için mi açılmış bilemedim vallahi. Siz tutacak mısınız?


    Diğer dron sipariş veren üyeleri etiketliyeyim, onlarınki nasıl gelmiş haberleşiriz: @Mertoglumert @mmucit @Teyyare38

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Daha gelmedi ama bu paraya çok iyi, kullanacaksanız yedek pil bulmaya bakın. Bi de 2. pili hemen takıp çalıştırmayın, fırçalı motorlar arada dinlendirilmeli.


    Not: Bonus kampanyası a101 market olduğu için geçmiyormuş, düzelteyim dedim.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Ben de batarya kablosu boştaydı. Sorun çıkarmazsa vermeyeceğim iadeye. Ama tabi siteden aldığım için sıfır kutu gelir zannediyordum. Biraz buruldum orası ayrı. A101 onlinedan ilk alışverişimdi. Kendileri kaybeder


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corby piranha preo vs farklı adlarda satılıyor hepsi benzer ürünler. 100 küsür liralara gayet iyi cihazlar 140 lira veripte profesyonel fırçasız motorlu drone aldık sanmamak lazım. Bir adet fırçasız motor zaten bu drone fiyatında.

    Oyuncak fiyatları göz önüne alınınca bu paralara geri dönüşüm plastiğinden kamyonet vs satılıyor. tabiki çok uzun kullanım ömrü olan cihazlar değiller sert bir kaza ile en hassas noktaları olan dişlilere zarar verebilirsiniz.


    İç ortamda uçurmak daha iyi olacaktır fakat evde büyük boş bir odanız yoksa vurup kırma ihtimaliniz çok. Dışarıda da güzel bir havada çok stabil uçmakta benim corby.


    Üzerlerinde menzili çok olmasa da kendi ağını kurup video yayını yapan bir kameranın gelmesi çok güzel. Piranha F45 Drone 140 TL (A101)  başka projelerde kullanmak üzere kamerayı ayırdım benim cihazdan bu sayede uçuş süresi de iyi derecede artıyor tabi ki.





  • Dün akşam dronu deneme şansım oldu. Öncelikle havada sbt kalma özelliğinden dolayı beklentimi yüksek tutmuştum, hayal kırıklığına uğradım. Drone maalesef havada sbt. kalamıyor. Kalan modeller büyük ihtimal GPS li modellerdir, pahalı olanlar yani.


    Onun haricinde koldaki numaralı tuşlar ne işe yarıyor pek çözemedim.


    Bu 3. quadcopterim. En büyüğü ve özellikli olanı bu. Oldukça iri diyebilirim. Tabii bu evde uçurmak için kötü bir özellik. Havada sbt. duramadığı için sağ koldan durmadan ayar veriyorum. Bu da görüntü çekiyorsanız, kötü görüntü demek. Dışarıda ise en ufak rüzgarda drone alır başını gider. Pili oldukça iyi. Kamerayı da çıkartırsak daha da uzun gidebilir. İleriki zamanlarda kamere yerine Li-ion pil takmayı düşünüyorum. Bunun pilini 50 TL den aşağı satmazlar. Ayrıca pil bitince soğumadan hemen sarza takmayın. Bu arada sarj tabiki de çok uzun sürüyor.


    Kamera hakikaten wifi. Şifreleme yok büyük ihtimal. Bu sebeple çektiklerinize dikkat edin :) Çözünürlük kötü, ama anlık görüntü aktarıyor, kayıt yapabiliyor.


    Parasına göre oldukça iyi, ama beklentinizi yüksek tutmayın. Pro çekim hiç düşünmeyin.





  • mmucit M kullanıcısına yanıt

    kamera zoomlu çalışıyor bende. sizde de öyle mi? telefondaki ayardan zoomu 1 e çektim ama hala zoomlu. stock hali böyle sanırım. sadece kameraya bakarak yönetmek zor bu yüzden

    tuşlar için kullanma kılavuzuna bakın bu arada. havada sabit kalmama olayını sağ 4 tuşla ayarlaya bilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt

    Bizim kız bakarken birden kayboldu kullanma kılavuzu, bakacağız artık.


    Ben de kameradan uçurma işini beceremedim, acemilik dedim.

  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Piranha F45 Drone 140 TL (A101)

    eğer geri gidiyorsa stabilleşinceye kadar ileri trim tuşuna basın. ayrıca batatyayı kabloyu içeri iterek hareketsiz hale getirinnyoks içerde yer değiştirip trimi bozar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt

    Bakarım hocam, daha yeni aldım, her kapatmaya sıfırlıyor mu acaba?

    İlk iki dronumda trimden pek anlamamıştım, çok da ihtiyaç kalmamıştı.


    Fikir versin diye quadcopterleri koyuyorum. Evde en iyisi sağtaki en küçük olan. Ortancanın da kumandası bence daha kullanışlı ve estetik.

    Piranha F45 Drone 140 TL (A101)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 26 Kasım 2020; 9:22:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düne kadar 169 TL idi 20 lira indirimle 150'ye alınabiliyordu indirim bitmiş şu an 199,95 TL görünüyor.

  • evet arkadaşlar herşeyi yapabileceğini ve üstünzeka olduğunu sanan kardeşim ısrar edince kalbi kırılmasın diye kumandayı eline verdim dronu ormana kaçırdı. geridönme tuşu da çalışmadı. ben de toparlayamadım miyop astigmat gözle önü arkası karışmış dronu.

    kaaamil arıyo şimdi güya. fiyatına göre çok güzel drondu sağlık olsun

  • eskikarateci kullanıcısına yanıt

    Çok üzüldüm hocam. Biz de acaba kumandası ne kadar çekiyor diye tarlanın üzerinde test ederken birden bağlantısı koptu ve dron yere düştü. Bir pervanesi tam toprak öbeğine takıldığı için maalesef yetişene kadar dişlisi bozulmuş ve pervaneden duman çıkıyordu. Kısacası çöp oldu. Ama gördük ki kumandası makul düzeyde uzaklığa kadar gayet iyi çekiyormuş. Çok kolay uçurulabilir güzel bir drondu keşke böyle extrem birşey denemeseydik çok üzüldük. Piranha F45 Drone 140 TL (A101) Tekrar 150TL'ye düşerse almayı planlıyoruz. Piranha F45 Drone 140 TL (A101) 

  • Bu sefer daha ucuza alınabiliyor


    125 TL'ye alma yöntemi - https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147146148

  • Almayın Pişman olmayın :) Video' yu izleyin anlarsınız.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.