Şimdi Ara

Pipo içenler, içmiş olanlar bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar sigaranın artık nikotin bağımlılığından ziyade keyiften çıkarak bir el alışkanlığına dönüşmesi sebebiyle pipoya geçiş yapmayı düşünüyorum.. Hem el altında devamlı bulundurmadan fazla içilmez hemde daha keyifli birşey gibi duruyor.. Bunun için bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim...

1- Pipoya yeni başlıyorum hangi model ve tütünle başlamalıyım?

2- Tütünden beklentim çok ağır olmasından (orta kıvamda bir içim) ziyade fazla duman çıkarması videolardan vs. izlediğim kadarıyla pek duman vermiyor.

3- Piponun temizlemesi vs. ne kadar zahmetli her içimden sonra ve önce temizlemek gerekirmi?

4- Pipo içe çekilirmi?

5- Ne kadarlık tütün ne kadar süre yeterli olur?

6- Pipo kaç dakika yanar?

7- Pipoyu örneğin uzun yolda araç sürerken rahat içebilirmiyim?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Pipo: İçme Teknikleri ve Sağlık Etkileri

Pipo içmek, yüzyıllardır var olan bir gelenektir. Çeşitli kültürlerde farklı şekil ve boyutlarda pipolar kullanılmıştır ve bugün de popülerliğini korumaktadır.

Pipo İçine Çekilir mi?

Pipo içerken dumanın ciğerlere çekilip çekilmemesi konusunda farklı görüşler vardır. Bazıları dumanın ciğerlere çekilmesinin daha keyifli olduğunu savunurken, diğerleri bunun sağlığa zararlı olduğunu iddia eder.

Pipo Nasıl İçilir?

Pipo içmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Piponun haznesine pipo tütünü doldur.
    • Tütünü hafifçe bastır, ancak aşırı sıkıştırma.
    • Bir kibrit veya çakmak kullanarak tütünü yak ve nazikçe çek.
    • Pipoyu ağzından uzaklaştırırken nefes al ve dumanı ağzında tut.
    • Dilersen dumanı ciğerlerine çekebilirsin.

Pipo Tütünü

Pipo tütünü, tütün bitkisinin kurutulmuş yapraklarından yapılır. Farklı tütün türleri ve karışımları mevcuttur, her biri kendine özgü bir tat ve aroma profiline sahiptir.

Pipo Dumanı İçine Çekilir mi?

Pipo dumanı, tütün dumanına benzer şekilde zararlı maddeler içerir. Bu maddeler akciğerlere zarar verebilir, kalp hastalığına ve kansere yol açabilir. Dumanı ciğerlere çekersen, bu sağlık riskleri artar.

Sonuç

Pipo içmenin keyifli bir deneyim olabileceğini unutmamak önemlidir. Bununla birlikte, dumanın ciğerlere çekilmesiyle ilişkili sağlık risklerinin farkında olmalısın. Pipo içmeye karar verirsen, dumanı ciğerlerine çekmekten kaçınmak ve genel sağlığına dikkat etmek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pipo ne bremin
  • araç sürerken zor olabilir yakarken 2-3 aşama oluyor direk çakmakla abanırsan da olur ama tadı biraz bozulabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben bi ara heves ettim de pek bir nanesini göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

araç sürerken zor olabilir yakarken 2-3 aşama oluyor direk çakmakla abanırsan da olur ama tadı biraz bozulabilir

Şu an içiyormusunuz? Hangi tütünle ve pipo tipiyle başlamamı önerirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

ya ben bi ara heves ettim de pek bir nanesini göremedim

Yani kesmedimi demek istiyorsunuz hangi tütün ve pipoyu kullandınız? Genelde 10-15 içimden sonra oturuyormuş piponun tatavası diye araştırdım ama ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

pipoyu uzun yolda içemezsin

Külünden dolayımı dağılır mı diyorsun. Olsun ne yapalım atarız çantaya akşam kahveyle çatara patara yaparız birşeyler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİSİ OLANLAR BAKABİLİR Mİ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tecrübeli bi arkadaş aydınlatsa güzel olurdu bende nasiplenirdim şu konudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berlinetta

quote:

Külünden dolayımı dağılır mı diyorsun. Olsun ne yapalım atarız çantaya akşam kahveyle çatara patara yaparız birşeyler :)

uzun yolda araba kullanirken sigara icmenin keyfi de baska simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

quote:

Orijinalden alıntı: Berlinetta

quote:

uzun yolda araba kullanirken sigara icmenin keyfi de baska simdi

Evet kısmen öyle ancak içtiğim sigara maksimum 3 dakika yanıyor. Ben içtiğimden birşey anlamıyorum. Daha uzun soluklu olursa daha fazla keyif alacağım birşey olmasını istiyorum. Yol 3,4 saat sürüyor sigara 3 dakika yanıyor denklemi sen kur :) Mesele bu değil zaten esas önem arzeden şey daha keyfi ve tat verici birşey olması biraz daha hayat tarzımda kapsamlı değişiklik yapayım dedim :)
  • Ben zamanında aldım bi köşede duruyor yıllardır şahin marka iyidir tek yıldızla başlayabilirsin ama çok acıydı ben yapamadım yada bilmyrm bide hemen sonuyordu açıkçası tavsiye etmem

• Vahamet kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum seçtiğiniz tütünden ötürü nikotini yoğun olan tütünden almışsınız diye düşünüyorum.
  • Bu çıkolatalı olan meşhur markadan almıştım hocam

• Takip

• captain black denedim tadı pek hos degildi kokusu çok guzeldi ama zırt pırt soner o yuzden kaliteli pipo almanı oneririm uzun yolda içemezsin ara ara özel çakmagıyla tekrar yakman gerek ek olarak sigara içen arkadaslarım içtikten 4-5 saate kadar sigara içemediklerini söylüyorlardıVe pipo içeri çekilmez zararlıdır asırı sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 21 Haziran 2015; 21:49:33 >
  • Achteruit kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum yorumun için daha farklı dumanı bol birşey denemek istiyorum. Takriben kaç dakika sürüyor? Ben buna başlayağım zira sigaradan tamamen kurtulacağım diye umut ediyorum :) akşamları TV karşısında maç izlerken vs. yani sigarayı en çok içtiğim yerlerde haftada 2-3 kez pipo içerim daha iyi kimyasalsız tütün bari zehirleneceksek safkan zehirlenelim :p
  • Pipo içenler popidir.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hocam karizmatik bir duruşu olduğu kesin :) Kullandınız mı?
  • Temizlemesi gayet kolaydır. Tütün olarak captain black kullanıyorum. Ağırdır, içe çekilmez. Sigara tüketicisi de zaten ilk içişinde adam akıllı içemez bile. Yaklaşık 3 yakışta yanar pipo, yandımı 20-30 dakika gider. Öğrenirsi asıl doldurulacağını. Pipo ve tütün almakla başlarsın. Bağımlı yapmaz. Keyif için içilir. Tütünün kokusu şuana kadar aldığın en güzel kokudur herhalde. Baya güzel kokar.
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ediyorum. Yeni başlayacağımdan ötürü söylüyorum sence pipo alırken hangi tip olmasına dikkat etmeliyim? Ve tütünün kaliteli olup olmadığını tespit etmek için uyguladığınız bir yöntem var mı? Captain Black tütün kapalı kutu içerisinde satılıyor değil mi? Yani pipo tütünü diye bize haşhaş kenevir dayamasınlar sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.