Şimdi Ara

Pipo içenler, içmiş olanlar bakabilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berlinetta

Yorumun için teşekkür ediyorum. Yeni başlayacağımdan ötürü söylüyorum sence pipo alırken hangi tip olmasına dikkat etmeliyim? Ve tütünün kaliteli olup olmadığını tespit etmek için uyguladığınız bir yöntem var mı? Captain Black tütün kapalı kutu içerisinde satılıyor değil mi? Yani pipo tütünü diye bize haşhaş kenevir dayamasınlar sonra

Tütünü güvenilir yerden alın. Köprü altı, kıyıda köşede tütüncülerden almayın. Pipo seçimi sana kalmış. Bende klasık tip pipo var fakat düz almayı düşünüyorum.
  • quote:

Hocam karizmatik bir duruşu olduğu kesin :) Kullandınız mı?

Hayır hiç içmedim.
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Siz nereden alıyorsunuz? Bu internetteki pipo evi, şahin pipo vs. buralarda var mı? Tobacco shoplarda olmaz diye tahmin ediyorum en sağlam nerelerden temin edebilirz? Pipoyu alacağım firmalarda bulabilirim diye düşünüyorum...
  • quote:

Siz nereden alıyorsunuz? Bu internetteki pipo evi, şahin pipo vs. buralarda var mı? Tobacco shoplarda olmaz diye tahmin ediyorum en sağlam nerelerden temin edebilirz? Pipoyu alacağım firmalarda bulabilirim diye düşünüyorum...

Tobacco shoplarda vardır merak etme internette 15tlye satılan plastiklerden alma yeter pipo olaraka ek olarak piponun içini balla sıvarsan tadı daha hoş oluyor kullanmadan önce
  • Arabaya nargile kur. Ufak kalşteli nargileler var 200-300 liraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Kötü bir model ile başlarsan pipo içmeyi erkenden bırakabilirsin. Keyiften çok eziyet olur. Sana tavsiyem iyi kondisyonda estate bir pipo ile başlamandır.

2- Flake Cake veya Blend tütün çeşitlerini zorda olsa bulabiliyorsun. İlk etapta Captain Black Royal bulursan tavsiye ederim. Ancak aromatik tütünler dil ısırması yapabilir. Bunun icin piponun yanma sicakligini iyi ayarliyor olman gerekir pipo ile biraz zaman gecirdikce bu konuda tecrube edineceksin.

3- Pipo temizleme copleri ile agizlik ve haznenin dibinde biriken nemi alman yeterli olacaktir. Cake tabakasi olustukca pipo daha keyifli olur. piponu icimden sonra ortalama 4 gun dinlendirmen gerekecek. yoksa icindeki nemi birakir ve dil isirmasina yol acar. nargile gibi cekis hissiyati verir.

4- Pipo içe çekilmez. girtlaga kadar duman alinir sonra geri birakilit. hatta duman cigneyerek icilir.

5- Bu pipo haznesinin buyuklugune ve senin icme sıklığına baglidir. 40 gr veya 50 gr tutun ortalama bir pipo icin 8 veya 9 dolum yapar.

6- Piponun haznesinin buyuklugune, tutununun nemine ve turune bagli olarak bu sure degisir. flake tutunler daha soguk yanarken blend tutunler daha sicak yanar. nefes kondisyonu ve hava akisi bu sure icin belirleyicidir. ancak buyuk hazneli bir pipoyu 1 bucuk saat icebilirsin. sahsen ben icebiliyorum.

7- Pipo keyif isidir. sigara gibi icoya yeni başlıyorum hangi model ve tütünle başlamalıyım?

2- Tütünden beklentim çok ağır olmasından (orta kıvamda bir içim) ziyade fazla duman çıkarması videolardan vs. izlediğim kadarıyla pek duman vermiyor.

3- Piponun temizlemesi vs. ne kadar zahmetli her içimden sonra ve önce temizlemek gerekirmi?

4- Pipo içe çekilirmi?

5- Ne kadarlık tütün ne kadar süre yeterli olur?

6- Pipo kaç dakika yanar?

7- Pipoyu örneğin uzun yolda araç sürerken rahat içebilirmiyim?
    ip birakamazsin. emek ister, naz yapar, ilgi ister uzun yolda temp edemeyebilirsin. pipovruzgari sevmez uzun yolda icmeni tavsiye etmem ancak tabiki hosnut oluyorsa icebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.