Şimdi Ara

Pioner teyp ve biraz bilgi arıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım için pinoer teyp arıyorum, biliyorum burada bir çok teyp önerileri olanlar var ama aralarında seçim yapmak gerçekten zor oluyor. Ayrıca şöle bişi var bu işlerin müdavimleri olan her marka ve özelliklerden anlayan arkadaşlar var. Sizlerden bir ricam olacak fiyat aralığı 250-350 TL civarında bir teyp almak istiyorum.
    Ben teyplerden hiç anlamadığım için fikir almak istiyorum. Öyle gidip bilmediğim bişiyi almak istemiyorum.

(Aracımda her hangi bir tesisat bulunmuyor. Ek olarak 2x120 W arkada kolon var. Artı olarak bişi bağlamicam )

Ama nelere dikkat etmeliyim ?
    Hangi özellikleri olmazsa olmaz ?
    Özellikleri nelerdir ?
    Kullanımı kolay, uğraştırmayacak

Yardımcı olan ve olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

• Usb ve hafıza kartı okuyan bi teyp alırsan daha iyi olur ve 250-350 tl arasında bu özelliklere sahip bulabilirsin ben simdi baska marka önercektim ama sen pıoner istiyorsun :) Umarım güzel bi teyp alıp kullanırsın simdiden hayılır olsun.

Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık!
  • usb girişli pioneer 6050 ub G.G. da 350 tl civarında

Orjinalden alıntı: FANATİK_25

Merhaba arkadaşlar aracım için pinoer teyp arıyorum, biliyorum burada bir çok teyp önerileri olanlar var ama aralarında seçim yapmak gerçekten zor oluyor. Ayrıca şöle bişi var bu işlerin müdavimleri olan her marka ve özelliklerden anlayan arkadaşlar var. Sizlerden bir ricam olacak fiyat aralığı 250-350 TL civarında bir teyp almak istiyorum.
    Ben teyplerden hiç anlamadığım için fikir almak istiyorum. Öyle gidip bilmediğim bişiyi almak istemiyorum.

(Aracımda her hangi bir tesisat bulunmuyor. Ek olarak 2x120 W arkada kolon var. Artı olarak bişi bağlamicam )

Ama nelere dikkat etmeliyim ?
    Hangi özellikleri olmazsa olmaz ?
    Özellikleri nelerdir ?
    Kullanımı kolay, uğraştırmayacak

Yardımcı olan ve olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

araç nedir?

öncelikle sağlamlığına dikkat etmelisiniz, cihaz arıza yaparsa tesisata soğursunuz.

özellik olarak da eğer kaliteli ses istiyorsanız teybin DAC (digital-analog Coverter) özelliğine dikkat etmelisiniz. (8-16 24-) bit gibi

eğer büyük bir sistem kurucaksanız bağlantıları da önemli. mesela amfi çıkış sayısı.

bütçe 350 ytl ye kadar müsaitse pioner deh 6050ub öneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

araç nedir?

öncelikle sağlamlığına dikkat etmelisiniz, cihaz arıza yaparsa tesisata soğursunuz.

özellik olarak da eğer kaliteli ses istiyorsanız teybin DAC (digital-analog Coverter) özelliğine dikkat etmelisiniz. (8-16 24-) bit gibi

eğer büyük bir sistem kurucaksanız bağlantıları da önemli. mesela amfi çıkış sayısı.

bütçe 350 ytl ye kadar müsaitse pioner deh 6050ub öneririm.

Araç 2004 Clio HB

Özellik olarak tabikide kaliteli bir ses istiyorum ama hariçten de kolon takmayacağım, zaten ön kolonlar mevcut ilave olarak arkada 2 adet 120 lik kolon var.

Amacım CD veya USB den dinlemek, amfi bağlamicam.
    şu an itibarı ile de bütçede de biraz düşüş yaşayacam, çok abartı olamayan bir model istiyorum. Forumda okuduğum kadarı ile 3050 modeli çok övüyolar ama 50 lili serilerde de problemler çıkıyormuş.
    Bu yüzden kararsızlık içindeyim.

• kolu kullanabilirsin ama ekranı kullanamazsın. üst seri pioneer larda harici ekran çıkışı var. mesela benim teybim deh-7000ub ve harici ekran çıkışı yani teypdeki bilgileri aracındaki ekrana aktarabilme özelliği.3050 lerde malesef yok. ama kumanda çıkışı var araya bir aparat takılıyor. fiyatı 100tl den fazla ama emin değilim daha yüksekte olabilir. ben ne kumanda kolunu nede akran çıkışını kullanmıyorum.çünkü araya takılan aparatlar teyp fiyatı.

4050 ub 260 TL
    2100, 250 TL

ürünler ithalatçı firma garantisindeymiş ! ..... elektronik diyor. Digicom garantili değil yani sorun yaşanırmı orası bilinmez
    alınmalı mı sizce ?

Edit: fiyat düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANATİK_25 -- 10 Haziran 2009; 11:15:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FANATİK_25

Araştırmalarım sonucunda 2100, 3050 ub 4050 ub 6050 ub arasında kararsızlık yaşıyorum.
    ayrıca baktığım fiyatlar ile doğubankta bi kaç yer arasında en az 100 TL fark var, 6050 biraz pahalı geldi alamam ama ;

4050 ub 260 TL
    2100, 250 TL

ürünler ithalatçı firma garantisindeymiş ! ..... elektronik diyor. Digicom garantili değil yani sorun yaşanırmı orası bilinmez
    alınmalı mı sizce ?

Edit: fiyat düzeltme

50 li serilerin arıza çıkarması çok zordur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.