Şimdi Ara

Pioneer VSX-923 Kullanıcı Yorumları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
5
Favori
12.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ya 500 lira için bu kadar sıkıntıya girilirmi bi alt model al ikinci el al ama bu sıkıntıya girme be kardeş

Bende aslında öyle düşünüyorum, 500lira fazla vermeye de razıyım ama istediğim modeli türkiyede bulamıyorum.
    Yamaha 1030'u arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Ya 500 lira için bu kadar sıkıntıya girilirmi bi alt model al ikinci el al ama bu sıkıntıya girme be kardeş

Bende aslında öyle düşünüyorum, 500lira fazla vermeye de razıyım ama istediğim modeli türkiyede bulamıyorum.
    Yamaha 1030'u arıyorum.

Alıntıları Göster
    Selamlar
    Yorumları okuyorum ve oldukça j/keyif alıyorum siz kullanıcıların fikirleri gerçekten yol gösteriyor.
    Yakın zamanda bende yurt dışına gitmeyi planlıyorum forumdaki bir arkadaşın bahsettiği üzere İngilterede VSX-923 fiyatı gayet iyi
    bugün daha Media Markt ta baktım 2.999TL idi
    Size sormak istediğim kısaca tercih yapmak gerekirse
    Pioneer VSX-923 vs Sony STR-DN1040 mı
    Siz ne dersiniz?

• quote:

quote:

Yamaha 1030'u arıyorum.

http://www.proav.com.tr/RX-A1030,PR-566.html

Tuncay'da var gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yamaha 1030'u arıyorum.

Tuncay'da var gözüküyor

Aman allahım bu nasıl bir fiyattır böyle? 5000 TL'cik doğru mu? Ben bunu amerikadan 2700 liraya getirteceğim eğer bavulla yada direk kolisiyle check-in'e getirtirsem. neredeyse yarı yarıya fiyatı.
    çok pahalı gerçekten..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yamaha 1030'u arıyorum.

Tuncay'da var gözüküyor

Aman allahım bu nasıl bir fiyattır böyle? 5000 TL'cik doğru mu? Ben bunu amerikadan 2700 liraya getirteceğim eğer bavulla yada direk kolisiyle check-in'e getirtirsem. neredeyse yarı yarıya fiyatı.
    çok pahalı gerçekten..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar türkçe kullanma kılavuzu bulma sansım varmıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih70

arkadaşlar türkçe kullanma kılavuzu bulma sansım varmıdır.

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki linkten türkçe kullanma kılavuzunu indirebilirsiniz.

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/VSX-923-K/media.html

• quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Aşağıdaki linkten türkçe kullanma kılavuzunu indirebilirsiniz.

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/VSX-923-K/media.html
    teşekkürederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih70

teşekkürederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende VSX-923 almayı düşünüyorum ama yamaha RX-V575 arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini alıyım?
  • Eski bir yamaha kullanıcısı ve şu an pioneer sahibi olarak, pioneer diyorum. Pioneer sesleri daha canlı veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forest1987 F kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam yamaha modeli ile pioneer denk değil ama 923 ü öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

sadece filmde kullanacaksan seside çok açmıyacagım diyorsan bence fazla para vermeninde bi anlamı yok.bu durumnda magnat alman daha mantıklı.cunku fiyatı daha uygun. @Duff MC ®
    oldukça başarılı bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tochi

oldukça başarılı bir ürün

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler arkadaşlar. Bir sorum daha olucak. Büyük ihtimalle VSX-923 ü alıcam. Bu receiver içinde PIONEER S-ES21 TB-T modeli hopörlör setini almayı düşünüyorum. Kafama takılan ise receiverın empedans çıkışı 6 ohm, hopörlörün ise 8 ohm. Herhangi bir ses kaybı olur mu? Bu değerlere takılmalı mıyım? Çok bir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forest1987

Çok teşekkürler arkadaşlar. Bir sorum daha olucak. Büyük ihtimalle VSX-923 ü alıcam. Bu receiver içinde PIONEER S-ES21 TB-T modeli hopörlör setini almayı düşünüyorum. Kafama takılan ise receiverın empedans çıkışı 6 ohm, hopörlörün ise 8 ohm. Herhangi bir ses kaybı olur mu? Bu değerlere takılmalı mıyım? Çok bir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Takılma
    merhaba hocam 923 e göre pioneer hoparlörler iyi olmaz başka bir hoparlör bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam 923 e göre pioneer hoparlörler iyi olmaz başka bir hoparlör bak
    Merhabalar,

JAMO S 606 HCS 3 seti nasıl olur ?
    Merhaba hocam güzel bir 2 li olur diye düşünüyorum birde magnat supreme 802 hct ve hcp setleri incelemenizi öneririm fiyat için gsa elektronik ile telefonla görüşün

• quote:

Merhaba hocam güzel bir 2 li olur diye düşünüyorum birde magnat supreme 802 hct ve hcp setleri incelemenizi öneririm fiyat için gsa elektronik ile telefonla görüşün
    Hocam çok teşekkür ederim desteğin için. Bir sorum daha olucak. İnternetten indirdiğim filmleri ses sistemini kullanarak nasıl izleyebilirim. Bir çözüm bulamadım!!!
    merhaba hocam önemli değil filmlerini bilgisayar ile veya bir medi player ile veya tv ile izleyebilirsin
  • quote:

merhaba hocam önemli değil filmlerini bilgisayar ile veya bir medi player ile veya tv ile izleyebilirsin
    Hocam filmleri usb ye atıp veya pc yi tv'ye bağlayıp izliyorum. Ama ses sistemini kullanamıyorum. Aynı anda ikisi nasıl olucak bilemedim. Usb yi receiver a bağladım ama görüntü formatlarını desteklemiyor. Dvd player gibi bişey mi lazım acaba?
    Sanırım Tv'den optik kabloyla avrye çıkmanız gerekecek. Ben bu sorunu bir 3d DVD player alarak hallettim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.