W

Çavuş
16 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam arkadaşlar , 4 yıl önce yazlık bir bölgeden kat irtifaklı bir daire satın aldım. Apartman eskiden otelmiş daha sonradan her daireye ayrı tapu çıkartılmış. Ama şuan oturma ruhsatı falan otel olarak geçmekte yani. Ama ayrı tapumuz ve ayrı elektrik aboneliğimiz falan var, tapuda katımız ve ayrı bağımsız bölüm no muz belli . (binada toplamda 30 daire var hepsinin ayrı tapusu mevcut) tapuda niteliği: Mesken. Taşınmaz tipi: Kat irtifakı diye geçmekte) bu ilerde bir sorun olur mu? daha geç olmadan satmalı mıyım? aydınlatır mısınız?
Merhaba arkadaşlar, sony xperia Z2 ve htc desire EYE, arasında kaldım. sonynin ön kamerası 2.2 mp htcnin ön kamerası 13Mp flashlı.Kafamı biraz bu karıştırdı, 4K video çekmesi falan pekte önemli değil, siz hangisini tavsiye edersiniz? ikiside aynı fiyat. kullanan eden bilen var mı? teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, sony xperia Z2 ve Htc desire EYE, arasında kaldım. sonynin ön kamerası 2.2 mp htcnin ön kamerası 13Mp flashlı.Kafamı biraz bu karıştırdı, 4K video çekmesi falan pekte önemli değil, siz hangisini tavsiye edersiniz? ikiside aynı fiyat. kullanan eden bilen var mı? teşekkürler.
Beyler maksimum 1.800 TL LAPTOP düşünüyorum.
2 laptop arasında kaldım ekran kartları düşündürdü biraz.
birisi : Nvidia GeForce GT940M (2gb)
diğeri: Nvidia GeForce 820M (2gb)


sizce hangi ekran kartları iyidir? çok kararsız kaldım.

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3543-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-b20w81c-p-BD601379


VE http://www.hepsiburada.com/asus-k555lb-xo240h-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601594
sorun çözüldü.
.
Konu kapandı.
Hakkında
Konum: İzmir, Buca
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Mesaj Sayısı: 89
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 115
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.919 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.