Şimdi Ara

Pioneer MVH-150UB mini inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
34.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

Aynen dediğiniz gibi oldu, onları kapatınca frekans güçlendi.
    Demek o özellikler frekans bandını daraltıyor.
    Adı Pioneer ama Çin mallarından çok farklı değil.
    Getzin az fonksiyonlu orjinal teybi yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor Pioneer.

Tip olarak öyle olabilir ama ses olarak getzin teybinden daha kaliteli.

Belki amfi+hoparlör upgrade i ile dediğiniz gibi olabilir ama Getz'in mevcut hoparlörleriyle kesinlikle değil.

Getz in her modelinde aynı ünite mi var bilemiyorum ama arkadaşımın 2006 1.3 GLS getz aracında denedik. Aynı hoparlör sisteminde ses doygunluğu, bass ve tizler ve sesin temizliğnde pioneer ı daha başarılı bulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 18 Aralık 2013; 0:02:02 >
    Tabi zamanla arabanın eskimesi de sese olumsuz yansıdı.
    Gerçi şimdi arabayı eşim kullanıyor, ben arada bir alıyorum, Pio'da ne kadar eq ayarı vs. yaptıysam istediğim netlikteki sese ulaşamadım.
    Öyle dımtıslı, yoğun baslı sesleri pek sevmem zaten, belki bana ondan hoş gelmemiştir.

Eksilere ek olarak, kanal değiştirme, parça atlama tuşları çok küçük ve alakasız bir yerde.
    Seyir halindeyken, tuşlara bakmadan basmak kolay değil. Bunları ses potunun yanına yapmaları gerekirdi.
    Zaten kumanda da çıkmıyor içinden.
    Bir diğeri de radyoda seek tuşu, ya manuel oluyor ya da Channel.
    Manuelde kendi temiz kanal bulması için basılı tutmanız lazım, hiç pratik değil, channelda da kayıtlı radyo kanalları arası geçiş yapıyor.
    Normalde seek up/down tek basınca kendi en temiz kanalı bulması lazım.
    Tüm orjinal teypler böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

Geçen hafta arabama 150UB pioner aldım. teyb kapalı 15 - 20 dakika durdumu "Açılmıyor" ekran kafasını söküp takıyorum açılıyor. (Bazen 4-5 kez söküp takıyorum anca öyle açılıyor) Oto Elektrikciye götürdüm sigorta değişti fakat sorun hala devam ediyor, Bu sorunu yaşayan bir kaç kişinin yazısınıda gördüm fakat herhangi bir çözüm sunan yok. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bağlantılar doğruysa teypte arıza olabilir.

Alıntıları Göster
    sorun devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsappbilgi -- 5 Ocak 2014; 16:20:19 >

• quote:

Ünite aynıdır büyük ihtimalle.
    Daha önce stüdyoda yaptığımız ufak bir demo albümü sırf temiz ses verdiği için Getz'de dinlemiştik. O kadar duru bir ses veriyordu sisem.
    Tabi zamanla arabanın eskimesi de sese olumsuz yansıdı.
    Gerçi şimdi arabayı eşim kullanıyor, ben arada bir alıyorum, Pio'da ne kadar eq ayarı vs. yaptıysam istediğim netlikteki sese ulaşamadım.
    Öyle dımtıslı, yoğun baslı sesleri pek sevmem zaten, belki bana ondan hoş gelmemiştir.

Eksilere ek olarak, kanal değiştirme, parça atlama tuşları çok küçük ve alakasız bir yerde.
    Seyir halindeyken, tuşlara bakmadan basmak kolay değil. Bunları ses potunun yanına yapmaları gerekirdi.
    Zaten kumanda da çıkmıyor içinden.
    Bir diğeri de radyoda seek tuşu, ya manuel oluyor ya da Channel.
    Manuelde kendi temiz kanal bulması için basılı tutmanız lazım, hiç pratik değil, channelda da kayıtlı radyo kanalları arası geçiş yapıyor.
    Normalde seek up/down tek basınca kendi en temiz kanalı bulması lazım.
    Tüm orjinal teypler böyle.

Sonuçta ben de kulakla ölçüyorum. Göreceli oluyor haliyle.

Ek olarak, bahsettiğiniz eksi yönler konusunda size katılıyorum. Ancak fiyatını da göz önünde tutmak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excellent

quote:

Bu teybi ben de eşimin arabasına (Getz) aldım, arada bir kurcalıyorum, ses kalitesi çok iyi, USB browse hızı da iyi fakat radyosu zayıf gibi, orjinal teybin çektiği frekansları Pioneer cızırtılı çekiyor.

Bende de getz var. Evet orjinal cd çaları gibi çekmiyor diye düşünüyordum. TA ve AF fonksiyonlarını kapatınca daha iyi çektiğini fark ettim. Sizde deneyip yorumlarsanız sevinirim.

Yarın bir deneyim hocam.

Arkadaşım bende bu teyp ten almak istiyorum fakat bu teypte klasör atlatma seçenegi varmı acaba mesela usb de 10 klasör de toplam 1000 adet şarkı var tek tek mi gidecez birde klasör atlatma seçenegi var ise bu klasörlerin ismi ekranda görünüyormu saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

quote:

quote:

quote:

Bu teybi ben de eşimin arabasına (Getz) aldım, arada bir kurcalıyorum, ses kalitesi çok iyi, USB browse hızı da iyi fakat radyosu zayıf gibi, orjinal teybin çektiği frekansları Pioneer cızırtılı çekiyor.

Bende de getz var. Evet orjinal cd çaları gibi çekmiyor diye düşünüyordum. TA ve AF fonksiyonlarını kapatınca daha iyi çektiğini fark ettim. Sizde deneyip yorumlarsanız sevinirim.

Yarın bir deneyim hocam.

Arkadaşım bende bu teyp ten almak istiyorum fakat bu teypte klasör atlatma seçenegi varmı acaba mesela usb de 10 klasör de toplam 1000 adet şarkı var tek tek mi gidecez birde klasör atlatma seçenegi var ise bu klasörlerin ismi ekranda görünüyormu saygılar...

Evet klasör klasör ilerleme ve adlarını görme var.
    Yalnız bellek içinde sadece mp3 dosyaları olacak, başka formatta dosyalar olunca okuluyor belleği.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

quote:

quote:

quote:

Yarın bir deneyim hocam.

Evet klasör klasör ilerleme ve adlarını görme var.
    Yalnız bellek içinde sadece mp3 dosyaları olacak, başka formatta dosyalar olunca okuluyor belleği.

Slm cevap yazdıgınız için çok teşekür ederim yani getz aldık teybe bir cd taktık çalışmadı gerçi cd çok eski ve çizikti yeni bir mp3 cd si yapıp deneyecem çalmazsa bu üründen almayı düşüyorum sizin teybinizde cd çalarken sorun yaratıyormuydu yani iyi cd yi okuyup azcık deforme olmuş cd de sıkıntı çıkarıyormuydu saygılar...

• kartalacar K kullanıcısına yanıt
    Hocam Getz'in cd mekanizmalarında sorun olabiliyor. Benimki bazen Cd seçerdi, ben hep philips cd ile yazardım.

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

Geçen hafta arabama 150UB pioner aldım. teyb kapalı 15 - 20 dakika durdumu "Açılmıyor" ekran kafasını söküp takıyorum açılıyor. (Bazen 4-5 kez söküp takıyorum anca öyle açılıyor) Oto Elektrikciye götürdüm sigorta değişti fakat sorun hala devam ediyor, Bu sorunu yaşayan bir kaç kişinin yazısınıda gördüm fakat herhangi bir çözüm sunan yok. Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

taktığın flash bellek de virüs var hocam flash belleği biçimlendir sonra teypbi elektrikden kes(yada kutup başını sök) 2 dk bekle tekrar tak sonra flash belleğini tak sorun ortadan kalkar. ama tekrar virüslü bir pc ye taktığında aynı sorun yine olacaktı bu yüzden flash belleğini her pc ye takma.

• 140Tl ye sıfırını satıyorum çok ilginç alan yok.güzel teyp daha önce 6 adet sattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHoMaRsE

Hocam ben bu TA ve AF ayarlarını bulamadım nerede yapıyoruz acaba?

Radyoda iken, Ses açma kısma düğmesi yardımı ile system ayarlarında TA ve AF seçeneklerini kapatıyorsunuz.
  • Selamlar. Teybin montajını yaparken güç kablosu girişi dışında herhangi bir kablo takılıyor mu. Montajı yapan usta anten girişine herhangi bir şey takmamış. Ayrıca mavi-beyaz renkli soketleri birbirine bağlamamış ki kullanım kılavuzunda da bazı araçlarda kesinlikle bağlamayın yazıyor. Aracım megane 2.
    Sorunum şu: Radyo bir ara çekiyordu ama şu an hiçbir şekilde kötü de olsa frekans bulamıyor. Bunun sebebi mavi-beyaz soketler veya anten girişi olabilir mi?

Orijinalden alıntı: gs_rh_pztf

Selamlar. Teybin montajını yaparken güç kablosu girişi dışında herhangi bir kablo takılıyor mu. Montajı yapan usta anten girişine herhangi bir şey takmamış. Ayrıca mavi-beyaz renkli soketleri birbirine bağlamamış ki kullanım kılavuzunda da bazı araçlarda kesinlikle bağlamayın yazıyor. Aracım megane 2.
    Sorunum şu: Radyo bir ara çekiyordu ama şu an hiçbir şekilde kötü de olsa frekans bulamıyor. Bunun sebebi mavi-beyaz soketler veya anten girişi olabilir mi?

Anten girişini bir şekilde bağlaması gerekiyor, yoksa nasıl frekans bulacak.

quote:

Orijinalden alıntı: gs_rh_pztf

Selamlar. Teybin montajını yaparken güç kablosu girişi dışında herhangi bir kablo takılıyor mu. Montajı yapan usta anten girişine herhangi bir şey takmamış. Ayrıca mavi-beyaz renkli soketleri birbirine bağlamamış ki kullanım kılavuzunda da bazı araçlarda kesinlikle bağlamayın yazıyor. Aracım megane 2.

Anten girişini bir şekilde bağlaması gerekiyor, yoksa nasıl frekans bulacak.

Anten girişi için ayrıca bir soket mi almalıyım yani. Ama dediğim gibi bir ara çekiyordu, kablosu çıkmış desem teybi çıkardım baktım anten girişine uyumlu bir kablo da yok.

• Daha önce radyo çekmemesiyle ilgili yukarıda bazı özelliklerin kapanmasından bahsettik bir de onu deneyin.
  • arkadaşlar bu teypten aldım ama ekolayzır ayarlarını bir türlü tutturamıyorum, ilk takıldıktan sonra ki ayarlar iyiydi ama ben bozdum sanırım şimdi de istediğim sesi alamıyorum. bu 80 hz-250 hz-800hz vs. ayarlarını kaç yapmam gerekiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.