Şimdi Ara

pioneer mp3.cd li oto teyibi 200ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fotosunu çekemedim daha ama çok temiz hiç bi sorunu yok kafa çıkma özeligi kafa kutusu ile birlikte vericem ben içinden çıkan lcd li ekranlı teypten alcagım için satıyorum arabamı sattım ondan söktüm kıyamadım vermeye bilginize sunarım tel :0546 945 19 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasfb -- 10 Kasım 2007; 12:03:00 >

• En azından bulunduğun ili ve teybin modelini yazsaydın.
    Böyle hiç bir bilgi vermezsen kimse aramaz,
    hele ki cebi...
  • ewet teyp modeli ve bulunduğun il....
  • pioneer deh 3550 mp mosfetli ekran(beyaz ışık) modeli ankara dayım bahçelievlere yakın bi yerde oturuyom dileyen bakabilir istedgi zaman
  • Kardes fiyati bi pm atsana düşüne bilirim
  • fiyatı bi pm atsana derken nedemek istedin anlıyamadımson fiyat mı demek istedin eger öleyse sana sadece bi yol parası kadar ikram edebilirim zaten beleş bu fiyata valla zaturu zuturu markalara 150 milyon diolar 2.el ama alırsan yol paran benden yada bi yemek ısmarlarım ayıp ettin o sorun degil gönlümüz zengin yani
  • Saol kardes babamlada bi konuşiim güzel teyp yer olaraktanda yakınsın bna Fiyati pm at demek isterken yani burada açiklamak istemezsn die öle söledim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PIONEER OTO TEYP ANKARADAN
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Saol kardes babamlada bi konuşiim güzel teyp yer olaraktanda yakınsın bna Fiyati pm at demek isterken yani burada açiklamak istemezsn die öle söledim...

Başlıkta yazıyor fiyat 200 demiş arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.