Şimdi Ara

Pioneer 308D4 (Champion Series) Mono amfi avsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkteki subwooferi düşünüyorum.ama tabiki önce sizlere sorayım dedim.(özellikle mustang'a,su anki sistemi kurmama yardımcı olmustu baya.)

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEERTSW-308D4-1400WATT-PROFOSYONEL_W0QQidZZ25074144

Features TS-W308D4
    Frequency response 18 - 500 Hz

Sensitivity (1W/1m) 92 dB

Recommended sealed enclosure (Litres) 24 - 49,6 litres

Maximum input power 1.400 W

Nominal input power 400 W

Woofer size (cm) 30 cm
    Aynı fiyata baska bişi tavsiye eder misiniz?Yoksa iyi secimmi?

Simdi ana ünite pioneer 5250
    arkada pioneer 6963 ler var
    öndede pionner 1013 ler var.

Kolonları teypten besliyorum.

Alıcagım bu subı besleyecek bi mono amfi tavsiyesi istiyorum.

Cevaplar çin simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brevity -- 11 Kasım 2010; 19:15:17 >

• kardeş bence 4 kanal bi anfi alıp 2 kanalı ovallere 2 kanalıda bas için ayırsan daha iyi olur senin için 1013 ler değil ama 6993 ler zaten anfiye bağlanabilecek şekilde yapılmıştır mono anfide bas çok olacaktır ama orta ses çok az olacaktır bence jbl -cadence tarzı markaların 4 kanallı anfilerini tercih etmelisin.iyi günler.
  • Cevap için tesekkürler.Ancak amfi konusunda bilgim cok yok.Yani kac wattlık bişi almam gerek?Yoksa rms e göremi bulmalıyım?

Cokta güclü bi amfi almak istemiyorum aküyü zorlamamak için.

EDİT Oval Pioneerler 6963 müş 300 watt 40RMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brevity -- 8 Kasım 2010; 13:02:37 >
  • 6983-6993 anfi için ideal kardeş elindeki ovaller anfiye gelmez yanar yada gainini çok kısacaklar o zamanda anfiye bağlamanın anlamı olmaz sen en güzeli en az 4 ohm da 300 watt rms çıkışlı bi anfi alsan yeter sana bası bağlarlar sadece mesela jbl 300.1 alabilirsin iyi günler.
  • Tesekkürler..
  • Ali 300.1 olarak bunu buldum

http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GT5-A3001-Oto-Anfi-Mono-Bas-Amfisi-300W-Rms_W0QQidZZ26426689

Burdada 4 ohms: Rms 175 watts x 1 chan diyor bu bana yeterli olmaz gibi geldi?
  • güzel anfi kardeş senin bası çok rahat besler fiyat ne peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300 lira diyor.bu arada her marka farklı bass veriyormuş.pioneer iyimidir ?JBL GT 5 e mi dönsem yoksa?
  • pioneer 308d4 değilde 306c bulabilirsen onu al yoksa 308d4 le jbl gt5 in arasında çok fark yok.
  • Kimisi sert vurur kimisi yumusaktır fln deniyor??bu konuda bilgin varsa paylasabilir misin?
  • 306 c çok sert çok sıkı bas kardeş jbl gt5 de sert güzel bas kardeş onuda alabilirsin
  • dostum şimdi burda yanlış bilgilendirme var ali-06 arkadaşımız 2 ohm basa 4 kanal anfi önermiiş boyle bişe olamaz 4 kanal anfilere ya tek bobin bass bağlanır yada 2+2 ohm bass bağlanır sizin söylediniğiniz bass 4+4 ohm yani 2 ohm kullanıcaksınız yani size 2 ohmda 400 rms veren anfi lazım soundmagus x402 tam besler bu bası ama bnde bası anfiye takıp kolonlar teypte kalırsa ses boğulur yani sadece bass alırsınız bu yüzden jbl gt5 gibi bir bass alıp birde güzel 4 kanal anfi aldınızmı daha güzel bi ses olur bass gt5 olabliir anfide xetec 200.4 olur ovallerinizide anfiyel beslersiniz
  • sub amfisi olarak sound magus x402 işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notstock...

dostum şimdi burda yanlış bilgilendirme var ali-06 arkadaşımız 2 ohm basa 4 kanal anfi önermiiş boyle bişe olamaz 4 kanal anfilere ya tek bobin bass bağlanır yada 2+2 ohm bass bağlanır sizin söylediniğiniz bass 4+4 ohm yani 2 ohm kullanıcaksınız yani size 2 ohmda 400 rms veren anfi lazım soundmagus x402 tam besler bu bası ama bnde bası anfiye takıp kolonlar teypte kalırsa ses boğulur yani sadece bass alırsınız bu yüzden jbl gt5 gibi bir bass alıp birde güzel 4 kanal anfi aldınızmı daha güzel bi ses olur bass gt5 olabliir anfide xetec 200.4 olur ovallerinizide anfiyel beslersiniz

Benim kafam karıstı simdi.Subwooferları 2 ohm mu baglıyoruz amfilere?

• quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

sub amfisi olarak sound magus x402 işinizi görür.

Uzmanım sendende bi yorum alabilir miyim?

JBL GT 5 mi Pioneer D4 mü?
  • jbl yumuşak bas veriri ama pioneer da sert sıkı bass veriri adamın ciğerlerini oynatır almışken pioneer al birazda ileri yönelik olsun pioneer308d4 400 rms jbl gt5 ise 275 rms yani pioneer daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.barutçu

jbl yumuşak bas veriri ama pioneer da sert sıkı bass veriri adamın ciğerlerini oynatır almışken pioneer al birazda ileri yönelik olsun pioneer308d4 400 rms jbl gt5 ise 275 rms yani pioneer daha iyi

pioneeri cok tavsiye etmiyolarda ondan dolayı sogudum...Bide fiyatının ucuz olmasıda acaba sorulanı getirdi aklıma..peki bu sub lardandan birini beslemek için hangi amfiyi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

hocam şimdi bu kulak zevki meselesi. ben bas sesi duymak istiyorum diyosan gt5 al derim güzel bir subwooferdir gt4 kadar yumuşak çamasada ondan daha sağlam bir bas. ama yok bas değil de sadece ortalığı yıkısın herşeyi sallasın diyorsan d4 al. ikisinin arasındaki fark gt5 bas tonlamalarını iyi veriyor pioneerin basları ise sadece ortalığı yıkıyor sarsıyor tonlama yok seste renk, ahenk yok sırf porttan hava sesi var. seçim senin

• 308d4 için sound magus x402 iyi olur fakat o pioneer ın orjinal olduğundan emin olmadan almayın çini çok
    ben aldım pioneer307d2 orjinal japon xD iyi arastırın öyle alın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

hocam şimdi bu kulak zevki meselesi. ben bas sesi duymak istiyorum diyosan gt5 al derim güzel bir subwooferdir gt4 kadar yumuşak çamasada ondan daha sağlam bir bas. ama yok bas değil de sadece ortalığı yıkısın herşeyi sallasın diyorsan d4 al. ikisinin arasındaki fark gt5 bas tonlamalarını iyi veriyor pioneerin basları ise sadece ortalığı yıkıyor sarsıyor tonlama yok seste renk, ahenk yok sırf porttan hava sesi var. seçim senin

işte açıklamanın kralını yapmışş audiocu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.