Şimdi Ara

Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamaha RX-V 457 Amphi Receiver'a Jamo E 350 Serisini aldım.Fakat sub dan hiç memnun değilim.Neredeyse patlıcak.Onun yerine JBL Northridge E150 P Aktif Subbas'ı aliim diorum ama amfiye fazla gelirmi bilemedim.Evde Bas yetersiz geliyor.Çoşturmam lazım.Anlayan varsa lütfen yardım alabilirmiyim.Ürün detayları aşağıda....

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=XCCn0z1Mxrjysr4Nl7Wa6A

• jbl alacağına definitive,wharfedale gibi markaların sublarınada bakabilirsin.ama jbl in subwoofer iyidir
  • hangi bass tonundan hoşlanacağın senin elinde dinlemen lazım.ama jbl-e150 iyi subdır ama definitive bence daha sağlam duruyor.gidip dinlemen lazım.amfiyide kafana takma amfiye bir şey olmaz.
  • Çok Saol Zart..Fakat Bodrum'da yaşıyorum ve bizzat deneyerek alabileceğim bir yer şimdilik yok...JBL Online satış buldum fakat Definitive satışı olan bir site bulursam tavsiyene uyacağım..Bulamazsam JBL olacak gibi..
  • ist.da yaşadığım için izmir bodrum ankara o taraflardaki yerleri bilmiyorum ama boş vakit bulup izmire git.oradan dinleti yap ( paran cebindeyken )hangisini beyenirsen onu al jbl-definitive bak onlar iyi
    online satış yerleri bilmiyorum ama sub'ın modelini filan yazıp googledan türkçe sayfalarda aratırsan muhakkak bulursun.

saygılarımla
  • Çok teşekkürler..Online satan mağaza buldum..Bir çok kaliteli marka var..Dfinitive'in fiyatları biraz yüksek kalıyor JBL oranla...Düşünücem..Linli aşağıda veriyorum..İlginizi çekebilir...
  • Kesinlikle definitive:)
    Bende Jamo e 3 sub mağduruydum ama şimdi definitive pro sub 80 kullanıyorum daha önce kullandığım literatürde sub olarak geçiyorsa Definitive'e başka bir ÖZEL tanım bulmak lazım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha as700 amfi için Hoparlör
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol o kayal tavsiyelere uyucam zaten..şu an buldum bir definitive pro 1000 bakalım...
  • büyük bir ihtimalle memnun olursun dostum.bence dinleme imkanın yoksa eyer.değerlendirebilirsin.hayırlısı olsun inş.

selametle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.