Yamaha RX-V 457 Amphi Receiver'a Jamo E 350 Serisini aldım.Fakat sub dan hiç memnun değilim.Neredeyse patlıcak.Onun yerine JBL Northridge E150 P Aktif Subbas'ı aliim diorum ama amfiye fazla gelirmi bilemedim.Evde Bas yetersiz geliyor.Çoşturmam lazım.Anlayan varsa lütfen yardım alabilirmiyim.Ürün detayları aşağıda....
jbl alacağına definitive,wharfedale gibi markaların sublarınada bakabilirsin.ama jbl in subwoofer iyidir
hangi bass tonundan hoşlanacağın senin elinde dinlemen lazım.ama jbl-e150 iyi subdır ama definitive bence daha sağlam duruyor.gidip dinlemen lazım.amfiyide kafana takma amfiye bir şey olmaz.
Çok Saol Zart..Fakat Bodrum'da yaşıyorum ve bizzat deneyerek alabileceğim bir yer şimdilik yok...JBL Online satış buldum fakat Definitive satışı olan bir site bulursam tavsiyene uyacağım..Bulamazsam JBL olacak gibi..
ist.da yaşadığım için izmir bodrum ankara o taraflardaki yerleri bilmiyorum ama boş vakit bulup izmire git.oradan dinleti yap ( paran cebindeyken )hangisini beyenirsen onu al jbl-definitive bak onlar iyi online satış yerleri bilmiyorum ama sub'ın modelini filan yazıp googledan türkçe sayfalarda aratırsan muhakkak bulursun.
saygılarımla
Çok teşekkürler..Online satan mağaza buldum..Bir çok kaliteli marka var..Dfinitive'in fiyatları biraz yüksek kalıyor JBL oranla...Düşünücem..Linli aşağıda veriyorum..İlginizi çekebilir...
Kesinlikle definitive:) Bende Jamo e 3 sub mağduruydum ama şimdi definitive pro sub 80 kullanıyorum daha önce kullandığım literatürde sub olarak geçiyorsa Definitive'e başka bir ÖZEL tanım bulmak lazım:)