Şimdi Ara

Pioneer 2011 Model Teypler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
380
Cevap
1
Favori
93.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün cihazı aracıma taktırdım. şu anda dvh-735av + 2*hsk 130 + 30cm kenwood bas+ xetec 5 kanal anfi var. ses olarak fazlasıyla tatmin ediyor. araca ve kişiye göre ses kalitesi değişir fakat ilk defa böle bişi yaptırdığım için bana çok bile geldi

teybe gelince usb den işlem hızı eski cihazıma göre düşük. menü geçişleri çok ağır. şu anda tam alışmadığım için olabilir ama ilerleyen günlerde detaylı olarak özelliklerinden bahsederim.
  • selamlar.nihayet aracıma teybimi bağladım.forumdan aldığım özelliklede mustang39 arkadaşımızın tavsiyeleri ile pıoneer 9350 aldım ünite olarak.kapı kolonlarınıda SONY XS-GTF1326B 150 WAT aldım.benim araç 98 model 19 europa.kapı ve arkalar orjinal 13 cm .o nedenle 4 ünüde aynı aldım.ses olarak gayet güzel şu an memnunum.sizlerden tekrar tavsiye istiyecem sizlerden.acana anfi alsam ses olarak daha güzel sonuç alabilirmiyim.anfi için görüşlerinizi bekliyorum.
    Zaten havalar sıcak, konsolun içerisindeki havasız alanda teyp ısınıyor, bir de kolon çıkışları kullanılırsa daha da çok ısınacaktır
    Kalite ve güç için en azından 4x60 rms bir amfi alıp kullanmak uygun olur
    Teyplerin kolon çıkışları en fazla 15-25 rms verebilir ve amfilere göre sesteki bozulma oranları daha yüksektir
    Yani 4x60 rms bir amfiyi küçümsememek lazım
    Pioneer ın 4 kanal amfileri genelde 4x60 rms tir
    En son GM-9500F modelini 4x75 rms olarak ürettiler ve ayar seçeneğini biraz genişlettiler
    Benim de almak istediğim amfi bu zaten

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Üreticiler teybin kasasının içerisine sığdırdıkları amfi devrelerinde kısıtlı alandan dolayı kalite ve güçten ödün veriyorlar
    Bence teyp çıkışları çok mecbur kalmadıkça kullanılmamalı
    Zaten havalar sıcak, konsolun içerisindeki havasız alanda teyp ısınıyor, bir de kolon çıkışları kullanılırsa daha da çok ısınacaktır
    Teyplerin kolon çıkışları en fazla 15-25 rms verebilir ve amfilere göre sesteki bozulma oranları daha yüksektir
    En son GM-9500F modelini 4x75 rms olarak ürettiler ve ayar seçeneğini biraz genişlettiler

yasin bilgi için teşekkürler.ama bana öyle çok pahalı birşey olmasın şimdi zaten açıldık bayağı.ucuz yollu ama ilerisi içinde ihtiyacımı karşılayacak bir iki model söylersen iyi olur.

• 8350sd aldım süper

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Üreticiler teybin kasasının içerisine sığdırdıkları amfi devrelerinde kısıtlı alandan dolayı kalite ve güçten ödün veriyorlar
    Bence teyp çıkışları çok mecbur kalmadıkça kullanılmamalı

Hocam bu mesajın üzerine şunu soracağım.

Şimdi benim 1995 Astra'da 4 tane hoparlör 2 tane de yan aynalarda küçük hoparlör var; adı tweeter sanırım. Bunların hepsi fabrikasyon.

Şimdi ben sadece amfi alsam bunlara yeterli gücü verir mi? Yoksa hepsini değiştirmem mi gerekir?

Subwoofer istemiyorum, daha önceden de söylediğim gibi bagaj problemim var.

Bütçeyi zorlamayacak tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 19 Ağustos 2011; 0:46:12 >

• 8350sd ile nasıl çalıyorlar?
    Memnun ediyorsa bir de küçük bir amfiyle deneyebilirsiniz, sonuca göre karar verilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 19 Ağustos 2011; 0:49:56 >
    TOSHIBA Satellite L50-C-17K - Core i7-5500U @2.40/3.00GHz - Intel HD Graphics 5500 - NVIDIA GeForce 930M 2GB DDR3 - Samsung 2Rx8 PC3L 8192MB DDR3L 1.600MHz RAM - Sandisk V-NAND SSD 860 EVO 500GB SATA 3.0 - Toshiba MQ01ABD100 1TB HDD - 15.6” Toshiba TruBrite® Full HD LED IPS - Asus SDRW-08D2S-U External - Logitech G500 - Inca6800i - Epson Ecotank L3151 - AirTies Air 5760 - TP-Link TL-WA850RE
    Volkswagen T-ROC Highline Plus - Samsung S21 FE 256GB Green - Xiaomi Redmi Airdorts S TWS BT5.0 Stereo Bluetooth Kulaklık Füme - Panasonic P55ST50E NeoPlasma - Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD - LG BH6730T Home Theater - Next Minix HD Cool Sat. - Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas - Canon A510 - Kodak Z915 - Bursaspor - Galatasaray - Kdz.Ereğli
  • artık bunlardan alan varmı merak ediyorum
  • MVH serileri CD siz ama 500 Tl üzerinde
    Linkten 2011 modellerin özelliklerine bakabilirsiniz
    İlla SD olacaksa 6350sd, 8350sd modellerine bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_45277007/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Ağustos 2011; 15:44:38 >
  • Yasin hocam değerli bilgilerini bizle paylaştığın için teşekkür ederim. Bende 6350 aldım gayet şık ve güzel durdu 2006 honda civic ls aracımda şuan orjinal kolonlar takılı ilerleyen zamanlarda kolonlarıda değiştiricem daha iyi ses alırım herhalde gerçi şimdi bileiyi sayılır. Ben çok yüksek ses istemiyorum arabada ama kaliteli müzik dinlemek istiyorum malum arabada 10 aylık oğlum oluyor çoğu zaman size sormak istiyorum sadece ön kapılara bi mid takımı alıp taksam 120-130 tl lik yoksa normal kolon mu alıp taksam biraz daha iyi ses için şuan anfi düşünmüyorum teybin çıkışları iyi herhalde çokta anlamıyorum açıksası ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 24 Ağustos 2011; 23:03:03 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 26 Ağustos 2011; 16:40:31 >
  • Arkadaşlar merhaba.Bende bu ay falan izmirden pioneer almayı düşünüyorum.Benim derdim tesisat falan kurmak değil sadece teyp.200-250 tl arası bütçem var dahasıda yok.Hangi modeli önerirsiniz.6350 hoş gibi...
    Barok Kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci85

Arkadaşlar merhaba.Bende bu ay falan izmirden pioneer almayı düşünüyorum.Benim derdim tesisat falan kurmak değil sadece teyp.200-250 tl arası bütçem var dahasıda yok.Hangi modeli önerirsiniz.6350 hoş gibi...

Ben de İzmir'deyim. gittigidiyor.com'dan DEH-6350SD aldım. Yeni cihaz almışken SD kartlı almanı tavsiye ederim; çünkü önden USB giriş hiç hoş olmuyor. Bu başlıktaki mesajlarımda tecrübelerimi az da olsa yazdım.

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Arkadaşlar merhaba.Bende bu ay falan izmirden pioneer almayı düşünüyorum.Benim derdim tesisat falan kurmak değil sadece teyp.200-250 tl arası bütçem var dahasıda yok.Hangi modeli önerirsiniz.6350 hoş gibi...

Ben de İzmir'deyim. gittigidiyor.com'dan DEH-6350SD aldım. Yeni cihaz almışken SD kartlı almanı tavsiye ederim; çünkü önden USB giriş hiç hoş olmuyor. Bu başlıktaki mesajlarımda tecrübelerimi az da olsa yazdım.

Hocam bende İzmirden almayı düşünüyorum arkadaşlar hep izmirden alıyor çankayadan zannedersem izmirde ne kadardı fiyatı baktınızmı hiç???Olmazsa bu haftalarda bi İzmir yapıp alcaz bakalım...
    Barok Kırmızı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Hocam bende İzmirden almayı düşünüyorum arkadaşlar hep izmirden alıyor çankayadan zannedersem izmirde ne kadardı fiyatı baktınızmı hiç???Olmazsa bu haftalarda bi İzmir yapıp alcaz bakalım...

Hocam ben Karşıyaka'dayım. Kendim engelli olduğumdan oraya kadar gidip-gelme ve yapacağım muhtemel otopark masrafından daha azına gittigidiyor.com'dan %5 indirimi bekleyip buradaki tavsiyelere uyarak "monodram" adlı satıcıdan aldım. İzmir'de fiyat da aşağı yukarı aynıydı.

Şimdi sahibinden.com'a baktım İzmir'de satan bir yer var. 289 TL diyor. Ben gittigidiyor.com'dan 275.41 TL + 7. 91 TL Kargo ücreti ödeyip aldım. Satıcının anlaşmalı olduğu kargo şirketini seçseydim 4-5 TL falan tutardı.

Cihazla ilgili bir sıkıntı da olmadı. Paketini ilk ben açtım. Cihaz üzerinden naylonlarını söktüm ve montajını yaptırdım.

• pioneer 8350sd diğer teyplere göre animasyon ekranının biraz küçük olması dışında başka hiçbir morel bozucu yanı yok. Harika bir teyp.5 aydır kullanıyorum çokta memnunun.Şiddetlede tavsiye ederim...
    [color=claretred
    ]
    Brava 1.6sx 16V 103hp
    Barok Kırmızı
  • bende arcıma 3350 aldım araştırmadım acaba nasıl iyimir bide radyo için bi tavsiyeniz varmı acaba iyi çekmiyo
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.