Şimdi Ara

Pioneer 2011 Model Teypler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
380
Cevap
1
Favori
93.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker1905

arkadaşlar elimde Pioneer deh-2300UB var ilk hafta kabloların ters bağlanması yüzünden ayarlarım kalıcı olmuyordu halloldu ama 3 gün evvel şarkılarımı manuel olarak karışık çalabiliyorken şimdi kendi otomatik çalıyor kendim şarkı atlattığımda ise tek tek değişiyor bunu sebebi ne olabilir acaba arıza mıdır yoksa ben mi beceremedim =))))

Alıntıları Göster
    Herkeze hayırlı günler..

2 gün önce PİONEER 6350 SD modeli teyp aldim..

Sizce teyp nasıldır.. ? Bilgisi olan arakdaslardan bilgilendirmesini rica etsem yaparbılırlermi.. ?

Ayrıca ben bunu aracımda ana unıte olarak kullanıcam..

kutu bass amfi ve mid takımı arayısı ıcındeyım..

Su an marka olarak JBL 1100 watt çift bobın kutu bass veya PİONEER 1400 watt bı kutu bass dusunuyorum.. Sızce hangısı.. ?

2 Adet jbl mıd takımı dusunuyorum.. Farklı markalarda olabılır.. Daha ıyı ses alabılecegım turden..

Ayrıca amfi onerısı olan varmı.. ?

Yanı kutu bass ıcın BASS amfisi mi kullanayım.. Yoksa 4 kanal bı amfı alıp kutu bass ve mıd takımını aynı yeremı baglayayım..

ayrı ayrı amfilermi olması gerekır.. bass ıcın ayrı mıd takımları ıcın ayrı bı amfi..

cogu kısı kutu bass'dan sesı guzel almak ıstıyorsan BASS amfısını kullan dedıler.. onerebılıcegınız bass amfisi varmı.. ?

bıraz karısık oldu ama cevaplarsanız sevınırım..

• Bahsettiğiniz üniteyi 2011 temmuzdan beri kullanıyorum. Çok memnunum. HPF sayesinde kapı kolonlarına giden bass sinyalini sınırlandırarak Xetec XI-600'e gönderiyorum.
    Ben kapı kolonlarını kurcalamadığım için mono anfi aldım. Alpine SBE-1243BP ile kullanıyorum.
    Siz 2 takım mid ve subwoofer ile kullanıcaksanız Xetec XI-172.5 öneririm. 5 kanal anfidir. Yakın arkadaşım kullanıyor, oldukça memnun.
    Subwoofer olarak ise orijinal kabinli olmak kaydıyla Pioneer 309D4 öneririm. Ucuz diye dandik kabinli almayın, pırr pırr pırr diye port sesi dinler durursunuz.
    JBL'in mid takımları fiyatına göre gayet iyidir. Daha iyi ses için Infınty vs bakmaniz gerek. O da fiyatı bir hayli yükseltiyor, bence gerek yok. Hertz'ın giriş serileri sizi yanıltmasin. Tiz yakma sorunu mevcut Hertz'lerin giriş serilerinde. Bahsettiğim anfi zaten çok kuvvetli, Hertz alır da düzgun ayar yapmazsanız sese ilk yüklenmenizde kül olur tizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 15 Nisan 2012; 17:29:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Bahsettiğiniz üniteyi 2011 temmuzdan beri kullanıyorum. Çok memnunum. HPF sayesinde kapı kolonlarına giden bass sinyalini sınırlandırarak Xetec XI-600'e gönderiyorum.
    Ben kapı kolonlarını kurcalamadığım için mono anfi aldım. Alpine SBE-1243BP ile kullanıyorum.
    Siz 2 takım mid ve subwoofer ile kullanıcaksanız Xetec XI-172.5 öneririm. 5 kanal anfidir. Yakın arkadaşım kullanıyor, oldukça memnun.
    Subwoofer olarak ise orijinal kabinli olmak kaydıyla Pioneer 309D4 öneririm. Ucuz diye dandik kabinli almayın, pırr pırr pırr diye port sesi dinler durursunuz.
    JBL'in mid takımları fiyatına göre gayet iyidir. Daha iyi ses için Infınty vs bakmaniz gerek. O da fiyatı bir hayli yükseltiyor, bence gerek yok. Hertz'ın giriş serileri sizi yanıltmasin. Tiz yakma sorunu mevcut Hertz'lerin giriş serilerinde. Bahsettiğim anfi zaten çok kuvvetli, Hertz alır da düzgun ayar yapmazsanız sese ilk yüklenmenizde kül olur tizler.
    Öncelikle verdıgınız cevap ıcın cok tesekkur ederım..

Bahsettıgınız gıbı ana unıte olarak PİONEER'ın bu modelını secmem benı yanıltmamıs demekkı.. Her kez sızınde dedıgınız gıbı guzel buluyor..

Umarım benım ıcınde oyle olur..

Ayrıca yenı arac alıcagımdan dolayı ses sıstemını ufaktan toplamak ıstıyorum..

Cok guzel acıklamalar yapmıssınız ama ınanın yarısından cogu bana uzak terimler..

Ayar nasıl yapıcam vs. gibi sorularlada sızı bogmıyacagım..

Oncelıkle ben ıstedıgım sıstemı yazayım..

ANA UNITE: PİONEER DEH-6350

KUTU BASS: PİONEER veya JBL

AMFİ: JBL BASS amfisi

JBL 4 KANAL AMFİ mid takımları ıcın..

JBL MİD TAKIMI 608 serisi 16 cm..

Sımdı oncelıkle bu sekıldekı bı tesısata herkez gereksız goruyor ama ben capasıtor baglamak ıstıyorum..

Kac farad olması gerekır.. ?

Ayrıca Bu sıstemı yakmamak adına sıgorta vs. ne gıbı koruma yapabılırım..

Ayrıyetten aracın akusunde nasıl bı degısıklık yapmam gerekır.. ?

• Giriş seviyesi sistemler için ayrı 2 anfi kullanımına bence gerek yok.
    Xetec XI-172.5 işinizi fazlasıyla görecektir.
    Marka konusunda şüpheniz olmasın, ille de JBL derseniz yine JBL marka 5 kanal anfi alabilirsiniz ama özellikle bass kanalı olmakla birlikte genel anlamda Xetec'e göre kuvvetsiz kalacaktır. Bu da sizi 400 Watt RMS Pioneer subwoofer kullanımından mahrum ederek 250 Watt RMS JBL'e veya o civarlarda bir subwoofer'a zorunlu bırakacaktır.
    Dediğim gibi ben olsam Xetec alırdım. JBL alıcak olsanız bile 2 anfiye giriş seviyesinde gerek yok, boşa masraf.
    Ben 72A Mutlu Silver akü kullanıyorum, siz de akü degıstırıcekseniz Mutlu ya da Varta 72A tavsiye ederim. Incı Nano Gold serisi de çok güzel ama fiyatı tuzlu biraz. (:
    Kapasitör olarak ille de takıcam diyorsanız 1.5 Farad işinizi görür, fazlasına para kaptırmayın. Bir ara gıttıgıdıyorda 5.0 Farad Cadence'ler 150 TL'ye gidiyordu. Siz de yine arastırabılırsınız.
    Sigorta olarak aracın motor bölümünde artıdan elektrik alırken araya bir sigorta atmanız yararıniza olur. Zaten ısının ehli butun elektronikçiler bağlarken araya sigorta koyarlar. Tecrübeniz yoksa bağlantıyı kendiniz yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 15 Nisan 2012; 18:49:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

Herkeze hayırlı günler..

2 gün önce PİONEER 6350 SD modeli teyp aldim..

Sizce teyp nasıldır.. ? Bilgisi olan arakdaslardan bilgilendirmesini rica etsem yaparbılırlermi.. ?

Ayrıca ben bunu aracımda ana unıte olarak kullanıcam..

kutu bass amfi ve mid takımı arayısı ıcındeyım..

Su an marka olarak JBL 1100 watt çift bobın kutu bass veya PİONEER 1400 watt bı kutu bass dusunuyorum.. Sızce hangısı.. ?

2 Adet jbl mıd takımı dusunuyorum.. Farklı markalarda olabılır.. Daha ıyı ses alabılecegım turden..

Ayrıca amfi onerısı olan varmı.. ?

Yanı kutu bass ıcın BASS amfisi mi kullanayım.. Yoksa 4 kanal bı amfı alıp kutu bass ve mıd takımını aynı yeremı baglayayım..

ayrı ayrı amfilermi olması gerekır.. bass ıcın ayrı mıd takımları ıcın ayrı bı amfi..

cogu kısı kutu bass'dan sesı guzel almak ıstıyorsan BASS amfısını kullan dedıler.. onerebılıcegınız bass amfisi varmı.. ?

bıraz karısık oldu ama cevaplarsanız sevınırım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün benim deh 9350 model cihazımı kutusuyla beraber yere düşürdüm ve ekranın yarı karardı sonra ben cihazın içini açtım film diye tabir edilen nesneyi söktüm şu anda komple yok buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

Arkadaşlar bugün benim deh 9350 model cihazımı kutusuyla beraber yere düşürdüm ve ekranın yarı karardı sonra ben cihazın içini açtım film diye tabir edilen nesneyi söktüm şu anda komple yok buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım.

Alıntıları Göster
    kardeş pioneer servısıne yolun düşmüş görüldügü üzere piyasada bıraz zor bulursun servısler getırtıyor eger ekranda kırıkyoksa sade fılmse en az 50 lira tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: anltkt

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun dıyelım..ıyı gunlerde kullan.. monodram la bende ırtıbattayım teyp ıcın herhangı bır sorun yok degıl mı?
    sen 9350sd aldın sanırım ayrıca rds olayı nedır tam olarak bılemıyorumda teknık bılgılerı..yardımcı olursan sevınırım saygılar...

Alıntıları Göster
    s.a ben pıoner 4950 almayı dusunuyorum bı ınternet sıtesınde 150 tl sıfırını buldum ama sonu 50 ıle bıtenlerın yurt dısından garantısız olarak geldıgını duydum pekı bu garantısız urunler yanı yurt dısından getırılenlerın ses cıkıslarında yanı kalıte bakımından aralarında fark varmı yoksa turkıyedekı pıoner serılerıyle aynı kalıtedemı sadece garantısımı olmuyo bu urunlerın yardımcı olursanız sevınırım aslında bana 150 ıle 180 tl arasında usb veya aux gırıslerınden bırı olmak kaydıyla cd calar teyıp almayı dusunuyorum ıkıncı elde olabılır ama temız olmak sartıyla bu fıyatlarda pıoner marka alabılecegım teyıpler nelerdır biligisi olanların cevaplarını beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: parola--53

s.a ben pıoner 4950 almayı dusunuyorum bı ınternet sıtesınde 150 tl sıfırını buldum ama sonu 50 ıle bıtenlerın yurt dısından garantısız olarak geldıgını duydum pekı bu garantısız urunler yanı yurt dısından getırılenlerın ses cıkıslarında yanı kalıte bakımından aralarında fark varmı yoksa turkıyedekı pıoner serılerıyle aynı kalıtedemı sadece garantısımı olmuyo bu urunlerın yardımcı olursanız sevınırım aslında bana 150 ıle 180 tl arasında usb veya aux gırıslerınden bırı olmak kaydıyla cd calar teyıp almayı dusunuyorum ıkıncı elde olabılır ama temız olmak sartıyla bu fıyatlarda pıoner marka alabılecegım teyıpler nelerdır biligisi olanların cevaplarını beklıyorum

Bugün pioneerın DEH 1450UB modelini aldım. CD-USB girişi modelde mevcut. Eğer istanbulda yaşıyorsanız Kadıköy Yazıcıoğlu işhanında 200 tl'ye bulabilirsiniz.

Açıkçası işimi görsün yeter diye aldım. Ses sistemleri hakkında detaylı bilgim yok. Ama ilk izlenimlerim oldukça iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

quote:

Orijinalden alıntı: parola--53

Bugün pioneerın DEH 1450UB modelini aldım. CD-USB girişi modelde mevcut. Eğer istanbulda yaşıyorsanız Kadıköy Yazıcıoğlu işhanında 200 tl'ye bulabilirsiniz.

Açıkçası işimi görsün yeter diye aldım. Ses sistemleri hakkında detaylı bilgim yok. Ama ilk izlenimlerim oldukça iyi.

Alıntıları Göster
    teşekkurler sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy.devil

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    inşallah satarsın da forumdaki konular senin reklamlarından kurtulur. her konuya mesaj atmış adam ya. bizde umutlanıyoruz birileri faydalı bilgi paylaştı diye.

1.8 TDCI 90 PS
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitex72

inşallah satarsın da forumdaki konular senin reklamlarından kurtulur. her konuya mesaj atmış adam ya. bizde umutlanıyoruz birileri faydalı bilgi paylaştı diye.

Alıntıları Göster
    Pioneer 2012 serileri alan kullanan var mı?7450SD hoşuma gitti almayı düşünüyorum.

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun dıyelım..ıyı gunlerde kullan.. monodram la bende ırtıbattayım teyp ıcın herhangı bır sorun yok degıl mı?
    sen 9350sd aldın sanırım ayrıca rds olayı nedır tam olarak bılemıyorumda teknık bılgılerı..yardımcı olursan sevınırım saygılar...

Alıntıları Göster
    7350 bt aldım ust modelı nedir alalı 1 ay oldu satmayı dusunuyorum

Orijinalden alıntı: Enforcer

Hocam fiyat olarak ne düşünüyorsun benim 9350 nin ekranı kırıldı yeni teyp almayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Enforcer

Hocam fiyat olarak ne düşünüyorsun benim 9350 nin ekranı kırıldı yeni teyp almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    450 ye aldım toplasan 20 defa acmısımdır 2 el fıyatı nedır bılmıyorum aracımda oyle setmet yok sadece daha ust modeli neyse onu alacam aracımda takılı duruyor kafasıda evde adanadayım ıstedıgın zaman gorebılırsın cok rahat referansta verebılırım

• quote:

arkadaşlar elimde Pioneer deh-2300UB var ilk hafta kabloların ters bağlanması yüzünden ayarlarım kalıcı olmuyordu halloldu ama 3 gün evvel şarkılarımı manuel olarak karışık çalabiliyorken şimdi kendi otomatik çalıyor kendim şarkı atlattığımda ise tek tek değişiyor bunu sebebi ne olabilir acaba arıza mıdır yoksa ben mi beceremedim =))))

Alıntıları Göster
    arkadaşlar teyp güzel tabi bütçeye göre .. daha iyisi yok mudur tabi ki vardır ama elinizdekı urunde kotu bı urun degıl....

arıza durumunda ıse ÇAĞLAR HOPARLÖR FİRMASI YANINIZDA OLUR ÇÜNKÜ BEN TEYP TE YAPTIRDIM ANFIDE HOPARLÖR DE WOOFER DA VE DİĞER FORUMLARA DA BAKTI M KI HAKSIZ DA DEGIL YANI BAYA OLUMLU YORUM OKUDUM

ADRESİNİ YAZAYIM.....

ÇAĞLAR HOPARLÖR

Pioneer 2011 Model Teypler

• quote:

Orijinalden alıntı: amutlu001

arkadaşlar teyp güzel tabi bütçeye göre .. daha iyisi yok mudur tabi ki vardır ama elinizdekı urunde kotu bı urun degıl....

arıza durumunda ıse ÇAĞLAR HOPARLÖR FİRMASI YANINIZDA OLUR ÇÜNKÜ BEN TEYP TE YAPTIRDIM ANFIDE HOPARLÖR DE WOOFER DA VE DİĞER FORUMLARA DA BAKTI M KI HAKSIZ DA DEGIL YANI BAYA OLUMLU YORUM OKUDUM

ADRESİNİ YAZAYIM.....

ÇAĞLAR HOPARLÖR

Pioneer 2011 Model Teypler

Alıntıları Göster
    arkadaslar merhaba benım eskı teyıbımde 5150 ydı 6 kanaldı ve ekranda sesı ıstedıgım kapıya verebılıyordum ekran kare seklınde orumcek agı gıbı bısey cıkıyodu karenın en sol ust kosesıne goturunce sadece sol on kapıdan sag en ust koseye goturunce sadece sag kapıdan ses gelme ayarları gıbı ayarlar verdı benım sormak ıstedıgım aynı ekran 8350 de de varmı acaba ,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: clinteastwood1981

arkadaslar merhaba benım eskı teyıbımde 5150 ydı 6 kanaldı ve ekranda sesı ıstedıgım kapıya verebılıyordum ekran kare seklınde orumcek agı gıbı bısey cıkıyodu karenın en sol ust kosesıne goturunce sadece sol on kapıdan sag en ust koseye goturunce sadece sag kapıdan ses gelme ayarları gıbı ayarlar verdı benım sormak ıstedıgım aynı ekran 8350 de de varmı acaba ,,,

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben Pioneer DVH-735AV modeli almayı düşünüyorum nasıl tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko35/5 -- 18 Eylül 2012; 1:56:50 >

Alıntıları Göster
    Mustang hocam sonunda 6750 yi degistirdim yerine deh 945O ub aldim fakat gecende ayarin bOzdum bilmeden su anda belli bi sure sonra demo giriyo kendiliginden on nasilkapatabilirim bilgin varmi menude ayarini goremedim sanirim bi tusa basili tutarak acilip kapaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rene54

Mustang hocam sonunda 6750 yi degistirdim yerine deh 945O ub aldim fakat gecende ayarin bOzdum bilmeden su anda belli bi sure sonra demo giriyo kendiliginden on nasilkapatabilirim bilgin varmi menude ayarini goremedim sanirim bi tusa basili tutarak acilip kapaniyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende pioner 6350 var aldığım günden beri çerçevesi tutmuyor sebebi nedir babamla papaz olduk valla çerçeve kendi kendine çıkıyor sorun çerçevede midir çaresi nedir satılıyorsa yenisinimi almak lazım yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Deh-6350sd abimdede Pioneer bu modeli var.sağlam teyp hiç bir sorunu yada eksikligi yok.abim olsa kesin tavsiye ederdi arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.