Şimdi Ara

Pioneer 2011 Model Teypler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
380
Cevap
1
Favori
93.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses özelliklerine bakılırsa 6350sd nin altındaki modeller pek de iyi değiller.
    Ben şekil olarak 8350sd yi beğendim.
    Ayrıca 50 li serilere de RDS eklenmiş.
    9350sd modelinde RDS olmayabilir.
    4350ub modeli çok çeşitli tuş ve ekran ışığı renklerine sahip.
    Animasyonlu ekran sadece 8350sd ve 9350sd modellerinde var.
    8350sd 160x48 piksel, 9350sd 192x48 piksel ekrana sahip.

Deh-9350sd

Deh-8350sd

Deh-6350sd

Deh-5350ub

Deh-4350ub

Deh-3350ub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 13 Ocak 2011; 23:26:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer 2011 Model Teypler: Bilmeniz Gerekenler

Pioneer 2011 model teypleri, otomobil ses sistemleri alanında son teknoloji cihazlardır. Bu teypler, üstün ses kalitesi, gelişmiş özellikler ve kullanıcı dostu arayüzleri ile öne çıkarlar.

Carrozzeria Pioneer Teypler

Carrozzeria, Pioneer'in otomobil ses sistemi markasıdır. Pioneer 2011 model teypler, Carrozzeria serisinin bir parçasıdır. Bu teypler, yüksek kaliteli ses üretimi için özel olarak tasarlanmıştır.

Carrozzeria Teyplerinin Özellikleri

Carrozzeria teypleri, gelişmiş özelliklerle donatılmıştır. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Yüksek Güç Çıkışı: Bu teypler, otomobilinize güçlü bir ses deneyimi sunar.
    • USB Bağlantısı: USB bağlantısı sayesinde müzik, video ve diğer dosyaları doğrudan teypten oynatabilirsiniz.
    • Bluetooth Bağlantısı: Bluetooth bağlantısı, akıllı telefonunuzu veya diğer Bluetooth cihazlarınızı teyp ile eşleştirmenizi ve kablosuz müzik akışı yapmanızı sağlar.
    • CD/DVD Oynatma: Bu teypler, CD ve DVD'leri oynatmanıza olanak tanır.

Popüler Pioneer 2011 Model Teypler

En popüler Pioneer 2011 model teypler şunlardır:

• Pioneer DEH-4350UB: Temel özellikler ve uygun fiyat sunan giriş seviyesi bir teyp.
    • Pioneer DEH-8350BT: Bluetooth bağlantısı, USB bağlantısı ve yüksek güç çıkışı gibi gelişmiş özellikler sunan orta sınıf bir teyp.

Sonuç

Pioneer 2011 model teypler, otomobil ses sisteminizi geliştirmek için mükemmel bir seçimdir. Üstün ses kalitesi, gelişmiş özellikler ve kullanıcı dostu arayüzleri ile bu teypler, sürüş deneyiminizi daha keyifli hale getirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şu USB arkadan olsa ne olurdu sanki :)

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

şu USB arkadan olsa ne olurdu sanki :)
    Sanki 7150 modeli 9350'nin büyük kardeşi gibi ve de usb nin arkadan olması sebebiyle bunlardan daha güzel gibi duruyor.
    yanlış mı düşünüyorum?

Orijinalden alıntı: akustika

Sanki 7150 modeli 9350'nin büyük kardeşi gibi ve de usb nin arkadan olması sebebiyle bunlardan daha güzel gibi duruyor.
    yanlış mı düşünüyorum?

Alıntıları Göster

doğru düşünüyorsunuz bir joystikleri değişik birde 7150 de usb arkadan.

yeni teyplere yakıştıramıyorum ben önden usb nedense.

ya da cd çalar girişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

doğru düşünüyorsunuz bir joystikleri değişik birde 7150 de usb arkadan.

yeni teyplere yakıştıramıyorum ben önden usb nedense.

ya da cd çalar girişi.

Alıntıları Göster
    alsak mı acaba bir pioneer pioneer herzamanki gibi işini iyi yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

alsak mı acaba bir pioneer pioneer herzamanki gibi işini iyi yapıyor

Alıntıları Göster
    rds olayı iyi olmuş, bir de neden bu kadar kısa sürede yeni modeller çıkarıyorlar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

rds olayı iyi olmuş, bir de neden bu kadar kısa sürede yeni modeller çıkarıyorlar acaba?

Alıntıları Göster
    güzel modeller yapmışlar.
    tasarımını biraz daha modernize mi etmiş ne pioneer? artık bende 4900 olan cihazımı bunların biriyle değiştiririm.
    istanbul piyasasına ne zaman giriş yapacaklar? ve fiyatlarını ne olacak acaba.. ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: takara34

güzel modeller yapmışlar.
    tasarımını biraz daha modernize mi etmiş ne pioneer? artık bende 4900 olan cihazımı bunların biriyle değiştiririm.
    istanbul piyasasına ne zaman giriş yapacaklar? ve fiyatlarını ne olacak acaba.. ??

Alıntıları Göster
    5250 4v destek verirken 5350 nin vermemesi hayal kırıklıgına ugrattı.6350 mi almalı 5250 mi arada 100 tlden cok fark olucagına eminim.degermi

* DARAĞACINDA OLSAK BİLE
    SON SÖZÜMÜZ
    :FENERBAHÇE.
    KARŞILIKSIZ ÖLÜMÜNE
    HERKES BUNU BÖYLE BİLE

• quote:

Orijinalden alıntı: brevity

5250 4v destek verirken 5350 nin vermemesi hayal kırıklıgına ugrattı.6350 mi almalı 5250 mi arada 100 tlden cok fark olucagına eminim.degermi

Alıntıları Göster
    Fiyatı hangisinin uygunsa onu almalı.
    Her 2 si de hoş teypler, ses özellikleri aynı sanırım.
    6350sd RDS li ayrıca, 5250sd de animasyonlu ekrana sahip.

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Fiyatı hangisinin uygunsa onu almalı.
    Her 2 si de hoş teypler, ses özellikleri aynı sanırım.
    6350sd RDS li ayrıca, 5250sd de animasyonlu ekrana sahip.

Alıntıları Göster
    Deh-8350sd gerçekden süper duruyo tasarım olarak çok hoş.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Deh-8350sd gerçekden süper duruyo tasarım olarak çok hoş.

Alıntıları Göster
    benım teyıpcımde 7250 varmıs tayvan malı elımdekı kenwood 31 41 marka teyıbı alıp 7250 ile degıstırecek uste 250 lira alacak ne dersınız ?

Orijinalden alıntı: emrahfacia

benım teyıpcımde 7250 varmıs tayvan malı elımdekı kenwood 31 41 marka teyıbı alıp 7250 ile degıstırecek uste 250 lira alacak ne dersınız ?

Alıntıları Göster
    pıoneer teypte 1 numara yapmıs yapcanı yine

Orijinalden alıntı: KTM41

pıoneer teypte 1 numara yapmıs yapcanı yine

Alıntıları Göster
    gelmedi bunların hepsi sadece animasyonsuzlar var piyasada diğerlerini görmedim. satılan yerleri bilen var mı?

Orijinalden alıntı: takara34

gelmedi bunların hepsi sadece animasyonsuzlar var piyasada diğerlerini görmedim. satılan yerleri bilen var mı?

Alıntıları Göster
    8350 ve 9350 modeller gelmiş arkadaşlar. Kısa zamanda İzmir'e de gelselerde görsek.

9350sd:
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-9350SD-CD-MP3-USB-EN-SON-MODEL_W0QQidZZ36205728

8350sd:
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-8350SD-CD-MP3-USB-2011-MODEL_W0QQidZZ36205543

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

8350 ve 9350 modeller gelmiş arkadaşlar. Kısa zamanda İzmir'e de gelselerde görsek.

9350sd:
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-9350SD-CD-MP3-USB-EN-SON-MODEL_W0QQidZZ36205728

8350sd:
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-8350SD-CD-MP3-USB-2011-MODEL_W0QQidZZ36205543

Alıntıları Göster
    arkadaşlar diğer konumda cevaplanmadığı için burda ufak bir sorum olacak PIONEER DEH-3350 UB 230 tl ye nasıldır sony CDX-GT 500US ile arasında kararsız kaldım aracımda anfi yok en temiz sesi hangi aletle alabilirim teşekkürlerr

• quote:

Orijinalden alıntı: sezo555

arkadaşlar diğer konumda cevaplanmadığı için burda ufak bir sorum olacak PIONEER DEH-3350 UB 230 tl ye nasıldır sony CDX-GT 500US ile arasında kararsız kaldım aracımda anfi yok en temiz sesi hangi aletle alabilirim teşekkürlerr

Alıntıları Göster
    Ya iyi hoş güzel de,nedense tipleri benim içime pek sinmedi.birşeyler eksik gibi ne bileyim...

Orijinalden alıntı: ringstar

Ya iyi hoş güzel de,nedense tipleri benim içime pek sinmedi.birşeyler eksik gibi ne bileyim...

Alıntıları Göster
    deh-6350sd modelinde ekran ışıklarının filan renk değiştirme özelliği var mı acaba?

deh-6350sd modelinde ekran ışıklarının filan renk değiştirme özelliği var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Hayır, yok.
    5350ub kırmızı-yeşil tuş ışıklarına sahip.
    4350ub de çok fazla renk seçeneğine sahip, 216 bin renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 21 Şubat 2011; 15:29:02 >

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Hayır, yok.
    5350ub kırmızı-yeşil tuş ışıklarına sahip.
    4350ub de çok fazla renk seçeneğine sahip, 216 bin renk.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar deh-8350sd modelini aldım bir iki gün içinde elimde olacak inşallah.yalnız aklıma takılan bir konu var.şimdi bu cihazdan frekans kesimi yapabiliyoruz.bu durumda ben amfiyi full konumuna mı almalıyım.subwoofer ve midleri hepsini full yapıp frekans ayarlarını teypten mi yapsam?bir diğer konuda cihazın 3 tane amfi çıkışı var.ön ve arka +sub.amfinin 2 girişli ön ve arka olarak.ben önlere midleri ve ovalleri paralel bağlamıştım,arkaları da köprüleyip basa verdim.şimdi nasıl yapcam kafam karıştı biraz.teyibin sub çıkışını yine arkalara versem kalan tek girişe ne bağlayacam?acaba front girişinin soluna teyibin bir çıkışını,sağına da teyibin diğer çıkışını mı bağlasam?ya biraz çorba gibi oldu ama anlayan bilen varsa cevaplarsa sevinirim.selamlar hepinize....

• quote:

arkadaşlar deh-8350sd modelini aldım bir iki gün içinde elimde olacak inşallah.yalnız aklıma takılan bir konu var.şimdi bu cihazdan frekans kesimi yapabiliyoruz.bu durumda ben amfiyi full konumuna mı almalıyım.subwoofer ve midleri hepsini full yapıp frekans ayarlarını teypten mi yapsam?bir diğer konuda cihazın 3 tane amfi çıkışı var.ön ve arka +sub.amfinin 2 girişli ön ve arka olarak.ben önlere midleri ve ovalleri paralel bağlamıştım,arkaları da köprüleyip basa verdim.şimdi nasıl yapcam kafam karıştı biraz.teyibin sub çıkışını yine arkalara versem kalan tek girişe ne bağlayacam?acaba front girişinin soluna teyibin bir çıkışını,sağına da teyibin diğer çıkışını mı bağlasam?ya biraz çorba gibi oldu ama anlayan bilen varsa cevaplarsa sevinirim.selamlar hepinize....

Alıntıları Göster
    Deh-8350sd bu modeli çok güzel fiyatı inşallah uygundur...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.