Şimdi Ara

Pioneer 2011 Model Teypler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
1
Favori
93.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnroses

Teşekkür ederim.
    Dün bayağı bir araştırdım biraz anladım biraz anlamadım. Şimdi şöyle sorsam yardımcı olabilir misiniz?
    Aracımda 2'şer ön kapıda 2'şer arka kapıda olmak üzere toplam 4 adet 4,5cm'lik tweeter yeri, 4 adet de 13cm.lik hoparlör yeri bulunmakta. Acaba marka model hangi hoparlörleri tavsiye edersiniz? Bir de buna göre 6650sd ile 4650ub arasından hangisini almalıyım.

Ben 6350SD aldım.

4350UB yerine 4350SD olsaydı, yani hafıza kartı çalıştırsaydı onu alacaktım. Çünkü aydınlatma rengi değiştirilebiliyor ve aracın aydınlatmasıyla uyumlu hale getirebilirdim. Yalnız 6350SD'nin tasarımı çok güzel ve altında kalan modeller gibi birbirinin aynısı bir dizayna sahip değil.

Ben 6350SD veya 8350SD tavsiye ederim. 4 GB hafıza kartı aldım, 500 küsür şarkıyla 2 GB'ını ancak doldurabildim, panelin arkasında durduğundan görünmüyor. USB Bellek önden girişli olduğu için açıkta duruyor, görüntü hoş olmuyor. Pioneer'ın tüm modellerinde USB önden girişli.

• pioneer 2350 modelini aldım. birde KICKER DS65.2 mid takımı aldım taktırdım (http://urun.gittigidiyor.com/KICKER-DS65-2-16CM-MID-TIZ-TAKIMI-ORJINAL-URUN_W0QQidZZ41986328). ancak şuan anfisiz çalışıyor. birde 30 cm bi bas alıp anfiyle beslemek istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum. pioneer bi sub var onu alacağım sanırım (http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-309-1000-WATT-KABINLI-BASS-SIFIR-URUN_W0QQidZZ42803641)
    bana bu ürünleri kaldırabilecek bi anfi önerebilirmisiniz?

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

O kadarını deneyerek anlayabilirsiniz
    Şarkı isimlerini dosya adına göre gösteriyordur sırayla, onu da deneyerek anlayabilirsiniz

Hocam normalde öyle olması gerekiyor.

Ancak benim ve yukarıda mesajı bulunan devoker nickli arkadaşta böyle bir sıkıntı yaşandı.

Klasör sırası alfabetik değildi.

YABANCI klasörümde M ile başlayan şarkılarımdan birisi sondan 2. sırada çalıyordu.

Ayrıca İlhan İrem şarkılarının olduğu klasör "Don Kişot" adlı şarkıdan başlıyordu.

Halbuki klasörün ekran görüntüsünde göründüğü gibi o şarkıya kadar 8 şarkı daha var.

Pioneer 2011 Model Teypler

deneme yanılma yoluyla sıralama özelliğini çözdüm. özellikle şarkıların adının basına numara verdim nasıl sıralıycak diye. en son eklediğim şarkının adı 001 ile başlamasına rağmen en sona attı başta 101 vardı. daha sonra formatlayıp hepsini birden kopayaladım alfabetik olarak sıraladı. sanırım ilk olarak eklenme tarihine bakıyor (değiştirilme tarihi değil programla bütün dosyaların değiştirilme tarihlerini aynı yapmama rağmen bir işe yaramadı). hepsi aynı anda eklendiyse alfabetik sıralıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: devoker

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

O kadarını deneyerek anlayabilirsiniz
    Şarkı isimlerini dosya adına göre gösteriyordur sırayla, onu da deneyerek anlayabilirsiniz

Hocam normalde öyle olması gerekiyor.

Ancak benim ve yukarıda mesajı bulunan devoker nickli arkadaşta böyle bir sıkıntı yaşandı.

Klasör sırası alfabetik değildi.

YABANCI klasörümde M ile başlayan şarkılarımdan birisi sondan 2. sırada çalıyordu.

Ayrıca İlhan İrem şarkılarının olduğu klasör "Don Kişot" adlı şarkıdan başlıyordu.

Halbuki klasörün ekran görüntüsünde göründüğü gibi o şarkıya kadar 8 şarkı daha var.

deneme yanılma yoluyla sıralama özelliğini çözdüm. özellikle şarkıların adının basına numara verdim nasıl sıralıycak diye. en son eklediğim şarkının adı 001 ile başlamasına rağmen en sona attı başta 101 vardı. daha sonra formatlayıp hepsini birden kopayaladım alfabetik olarak sıraladı. sanırım ilk olarak eklenme tarihine bakıyor (değiştirilme tarihi değil programla bütün dosyaların değiştirilme tarihlerini aynı yapmama rağmen bir işe yaramadı). hepsi aynı anda eklendiyse alfabetik sıralıyor

Bu hiç hoş değil o zaman. Mesela TURKCE klasöre yeni çıkan güzel bir şarkıyı ekleyince en sona atacak demektir. RANDOM dinlemezsek büyük sıkıntı.

O zaman klasörü tümden silip o şarkıyı da ekleyerek yeniden yükleyeceğiz. Bu da bir çözüm olabilir.

Gerçi eskiden 1-2 şarkı için baştan CD yazıyordum. Şimdi de aynı gibi görünüyor, baştan klasör silip yükleyeceğiz. En azından CD dağınıklığımız ve masrafımız yok.

50'lik Verbatim CD alsaydım 25 TL verecektim.

4 GB SanDisk Hafıza Kartı ve USB Bellek aldım ikisine 28 TL verdim.

CD:http://www.hepsiburada.com/Liste/verbatim-52x-700mb-spindle-cd-r-50li-43351/ProductDetails.aspx?productId=bs19109&categoryId=3011535
    Hafıza Kartı:http://www.hepsiburada.com/Liste/sandisk-4-gb-micro-secure-digital-hafiza-karti-sdsdq-4096-p36mb35n/ProductDetails.aspx?productId=mrrprd_bd750202&categoryId=111161
    USB Bellek:http://www.hepsiburada.com/Liste/sandisk-4gb-cruzer-blade-usb-bellek-sdcz50-004g-p95b35-/ProductDetails.aspx?productId=bd100008&categoryId=970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 10 Ağustos 2011; 17:29:52 >

• http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GT5-12-Kabinli-Bas-FORWELL-4060-Oto-Anfi_W0QQidZZ41934109

şu seti alsam acaba pioneer 2350 ana ünite ve kicker DS65.2 mid takımı ile rahatlıkla kullanabilirmiyim ?
  • DEH-8850 ve KDC-BT60U'nun tasarımları çok güzel.
  • Zamanında 2 tane deh-p9850bt vardı bende, 1 tanesini sattım, diğerini de arkadaşım aldı
    deh-p8850mp modeli de deh-p9850bt nin Bluetooth özelliği olmayanıdır
    Teyp 2006 model olduğu için USB özelliği yoktur ama Pioneer ın ilave aparatlarıyla USB, iPod-iPhone bağlayabilme ya da Bluetooth özellikleri kazandırılabilir
    Ayrıca teybin arkasında 3,5 mm AUX girişi de mevcut
    Deh-p8850mp 3 adet 5 Volt RCA çıkışına sahiptir
    16-band grafik EQ su vardır
    Ön-arka bağımsız HPF özelliği vardır ve frekans aralığı sıradan modellerden daha geniştir
    Zaman düzeltme özelliği vardır, bu özellik de sıradan modellerde olmaz
    Ekranı tam renklidir, 24 karakter şarkı adı gösteriri, Pioneer ın en uzun ve geniş ekrana sahip modelidir
    Ön paneli motorludur
    Benim en favori modelimdir bunlar, zaten bende de deh-p8850mp var
    Videodan arkadaşımın Deh-p9850bt teybini görebilirsin, geçenlerde çektik videoyu
    Teybe iPod Adaptör ve Apple 4 Gb iPod Nano 3G bağlı
    Alttaki resim de bir zamanlar bendeki 9850bt ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 21 Ağustos 2011; 16:36:49 >

• sen 9850 kulanıcısı olarak nasıldı şikayetlerin ve memnuniyetin
    Pioneer kullanım olarak daha kolaydır ve satmaya kalksanız elinizde kalmaz
    Alpine de var bende, cda-9886r, menüleri biraz karışık
    Zaten yine 8850mp var bende

Orijinalden alıntı: maybe22days

http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GT5-12-Kabinli-Bas-FORWELL-4060-Oto-Anfi_W0QQidZZ41934109

şu seti alsam acaba pioneer 2350 ana ünite ve kicker DS65.2 mid takımı ile rahatlıkla kullanabilirmiyim ?

cevap verebilecek bi yardım sever yokmu :)
  • yerinde olsam kıcker alırım bende var 38 komp model süper arabanın arkasını titremek milletin sana bakmasını istiyorsan kıcker 38 cm komp ve xetec 200,4 al

Ekranlılara sardım. Elektronik özellikleri de fena durmuyor gibi.

Özellikle 7xx serileri
    TOSHIBA Satellite L50-C-17K - Core i7-5500U @2.40/3.00GHz - Intel HD Graphics 5500 - NVIDIA GeForce 930M 2GB DDR3 - Samsung 2Rx8 PC3L 8192MB DDR3L 1.600MHz RAM - Sandisk V-NAND SSD 860 EVO 500GB SATA 3.0 - Toshiba MQ01ABD100 1TB HDD - 15.6” Toshiba TruBrite® Full HD LED IPS - Asus SDRW-08D2S-U External - Logitech G500 - Inca6800i - Epson Ecotank L3151 - AirTies Air 5760 - TP-Link TL-WA850RE
    Volkswagen T-ROC Highline Plus - Samsung S21 FE 256GB Green - Xiaomi Redmi Airdorts S TWS BT5.0 Stereo Bluetooth Kulaklık Füme - Panasonic P55ST50E NeoPlasma - Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD - LG BH6730T Home Theater - Next Minix HD Cool Sat. - Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas - Canon A510 - Kodak Z915 - Bursaspor - Galatasaray - Kdz.Ereğli
  • DVH-735AV aldım 3 gün oldu daha takmadım araca ama kurcalama fırsatım oldu cihaz fenna

Orijinalden alıntı: SertyAdams

DVH-735AV aldım 3 gün oldu daha takmadım araca ama kurcalama fırsatım oldu cihaz fenna

Daha önce Pioneer kullanmış mıydınız? Aracınızda başka ne tesisat var? Karşılaştırma yapmanızı bekleyeceğim.
    Zaman içinde daha zor sorular sormayı düşünüyorum :)

GG %10 indirim vermişti, kaçırdım. Sahibindende de takipteyim.

MVH 8350 alıp BT ile müzik dinlemek niyetindeydim ama her ne hikmetse Pioneer bu özelliği kaldırmış. Şimdi göresellik olarak da fonksiyon olarak da kağıt üzerinde benziyorlar.
    TOSHIBA Satellite L50-C-17K - Core i7-5500U @2.40/3.00GHz - Intel HD Graphics 5500 - NVIDIA GeForce 930M 2GB DDR3 - Samsung 2Rx8 PC3L 8192MB DDR3L 1.600MHz RAM - Sandisk V-NAND SSD 860 EVO 500GB SATA 3.0 - Toshiba MQ01ABD100 1TB HDD - 15.6” Toshiba TruBrite® Full HD LED IPS - Asus SDRW-08D2S-U External - Logitech G500 - Inca6800i - Epson Ecotank L3151 - AirTies Air 5760 - TP-Link TL-WA850RE
    Volkswagen T-ROC Highline Plus - Samsung S21 FE 256GB Green - Xiaomi Redmi Airdorts S TWS BT5.0 Stereo Bluetooth Kulaklık Füme - Panasonic P55ST50E NeoPlasma - Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD - LG BH6730T Home Theater - Next Minix HD Cool Sat. - Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas - Canon A510 - Kodak Z915 - Bursaspor - Galatasaray - Kdz.Ereğli
  • herkeze slm arkadaşlar mid takımı olarak kıcker düşünüyorum 16cm ds sizce nasıl
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.