Şimdi Ara

* PING - LAG - LATENCY * sorunları hakkında genel bilgi. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512 bile değil, 232 kbit gibi birşey çıktı.(http://www.resimupload.com/ds744927928_mbitbildedegil.html) Bu hat değişimini kendi imkanlarımla yaptırmam mümkün müdür acaba ?
  • Tamamdır sorun çözüldü. Doping'i tekrar arayıp memnun olmadığımı kapattırmak istediğimi bildirdim. Onlar da hız ile ilgili santrale yönlendirdiler. En fazla 15 dk sonra santralden bana ulaştılar ve 20-25 dk.lık bir konuşmadan sonra halloldu.
  • bilmiyorum ki Santralden aradılar adam dedi ADSL ışığın yanıyor mu evet dedim ama bende yanmıyor dedi Allah Allah fln kapattım şimdi aç dedi bende hala açk internete girebiliyorum falan. Kapat aç dedi. İlk önce açılmadı sonra bi daha kapat aç dedi bu sefer oldu yani nasıl oldu bilmiyorum :D

Orijinalden alıntı: RoyaLPaiN

bilmiyorum ki Santralden aradılar adam dedi ADSL ışığın yanıyor mu evet dedim ama bende yanmıyor dedi Allah Allah fln kapattım şimdi aç dedi bende hala açk internete girebiliyorum falan. Kapat aç dedi. İlk önce açılmadı sonra bi daha kapat aç dedi bu sefer oldu yani nasıl oldu bilmiyorum :D

Valla bu ttnet çok acaip. Oraya gelir başınıza yıkarım leeyn diince çözdüler benim sorunu. Adama diyorum hat yok bende sinyal gelmiyor. Git yeni modem al diyor. Sonunda twitter mı friendfeed mi ne bi yere yazdım bu ne ya die o zaman 5 kere tel ile arayıp çözdüler.

Deli olmamak elde değil. Adam yeni modem al dior bana ya

• abi zaten modemin açılmasını beklerken adam mesai arkadaşlarına günün özetini bir anlattı... Abi sen burda harcanıyorsun git yeşilçam'dan bekliyorlar seni diyesim geldi vallahi.
  • ya anlamadığım bişi var 8 megabit ile 1 megabit arasında hız farkı yokmu? e ozaman niye daha hızlı internet filan diyolar?.serverdeyken biri 8 mbit internet alın rahat rahat oynarsınız dedi. nedir bu

JLS S-M8 XM8 Spring Airsoft Rifle Tan

Favori Oyunlarım : Battlefield serisi
  • Benim sorunumda böyle birşey de biraz size açıklayım!

Bc2 de oyun listesini güncellediğimde en düşük ping 50 civarı birşeyler oluyor genelde ama oyuna girdimi 250 civarı gösteriyor. Ayrıca pingim 250 olduğunu söyleyip Bir alman serverından kickleyenlenler bile oldu! Buna binayen diğer oynadığım multi oyunlarda böyle birşey hiç yok açıkcası sanki bc2 de daha fazla ping ve lag sorunu yaşıyorum.
  • Skorbordda gözüken ping değeri normal ping değerinin %120 daha fazlası oluyor.250 değeri bir Alman sunucusu için yaklaşık 120 ping demek oluyor ki bazı sunucular bunu bile yüksek pingden sayıp atıyorlar maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 30 Temmuz 2010; 13:01:51 >

Orijinalden alıntı: Avrim

Skorbordda gözüken ping değeri normal ping değerinin %120 daha fazlası oluyor.250 değeri bir Alman sunucusu için yaklaşık 120 ping demek oluyor ki bazı sunucular bunu bile yüksek pingden sayıp atıyorlar maalesef.

Tamam da ben normalde alman sunucularından en fazla aldığım değer 60-70 olmuştur bence bu oyunun sorunu ve sanırsam bu son patchle herkeste lag var yada bende oynanmıyor resmen
  • Aynı sorun bende de var bir çok oyunda Alman sunucularında 60 civarı ping alırken BC2'de nedense skorbordda 150-180 değerlerini görmem gerekirken 220 civarını görüyorum.TTNet'tendir dedik SuperOnline'a geçtik halen aynı terane.

• mevrikciğim lag yüzünden bol bol öldürdüler beni kahroldum panama kanalda da sesimi duyan olmadı
    gördüğün adamı öldüremiyosun 10 saniye öncesine dönüyosun veya çoktan ölmüşsün ama sen oynadığını zannediyorsun
    bazı serverlarda oluyor bazılarında olmuyor anlayamadım...

Ayrıca bu konuda sabitlenirse güzel olur diye düşünüyorum.
    i20N
  • ben 210-270 arası ping alıyorum.oda listede 50 gözüken pingli serverlarda.hiç anlamış değilim neden oyundaki listede pingleri daha fazla gösterme gibi bir işlem yapmışlar.yüksek pingin olmadığını biliyorsun ancak insanı piskolojik olarak etkiliyor yüksek pingim var diye.
  • Kardeşim bu ping ile ilgili konu çok kişinin başının belası sanırım, online oyun oynayan çoğu arkadaşım şikayetçi diyebilirim. point blank oyununu oynuyorum tracert ile nfinitygames adresine ve telekom ip sine ping attığımda sonuçlar bunlar ve ben bu sonuçların nasıl yorumlanacağını pek anlamadım ? sen bir yourumlayıversen ve ne yapmam gerekiyor bana bir söylesen çok makbule geçer( telekoma attıgım ping bazen zaman aşımına uğrasada genel olarak 10-20 ms arasında oluyor ve anlık yükselmeler yaşıyorum 100 ve 400 ms arasında yükselip tekrar 10 ms ye düşüyor)

• kablo net bu konuda iyi bence 1 mb bağlantımla bf3 te 60-70 arası ping alıyorum yeterli geliyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.