Şimdi Ara

* PING - LAG - LATENCY * sorunları hakkında genel bilgi. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rdvncvhr

Kardeşim bu ping ile ilgili konu çok kişinin başının belası sanırım, online oyun oynayan çoğu arkadaşım şikayetçi diyebilirim. point blank oyununu oynuyorum tracert ile nfinitygames adresine ve telekom ip sine ping attığımda sonuçlar bunlar ve ben bu sonuçların nasıl yorumlanacağını pek anlamadım ? sen bir yourumlayıversen ve ne yapmam gerekiyor bana bir söylesen çok makbule geçer( telekoma attıgım ping bazen zaman aşımına uğrasada genel olarak 10-20 ms arasında oluyor ve anlık yükselmeler yaşıyorum 100 ve 400 ms arasında yükselip tekrar 10 ms ye düşüyor)

* PING - LAG - LATENCY * sorunları hakkında genel bilgi.

anlık yükselmeler olacaktır, onun dışında değerler iyi...

• en düşük 75-77 arası en yüksek 340 uydunet

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: rdvncvhr

Kardeşim bu ping ile ilgili konu çok kişinin başının belası sanırım, online oyun oynayan çoğu arkadaşım şikayetçi diyebilirim. point blank oyununu oynuyorum tracert ile nfinitygames adresine ve telekom ip sine ping attığımda sonuçlar bunlar ve ben bu sonuçların nasıl yorumlanacağını pek anlamadım ? sen bir yourumlayıversen ve ne yapmam gerekiyor bana bir söylesen çok makbule geçer( telekoma attıgım ping bazen zaman aşımına uğrasada genel olarak 10-20 ms arasında oluyor ve anlık yükselmeler yaşıyorum 100 ve 400 ms arasında yükselip tekrar 10 ms ye düşüyor)

* PING - LAG - LATENCY * sorunları hakkında genel bilgi.

anlık yükselmeler olacaktır, onun dışında değerler iyi...

anlık yükselmeler olacaktır onu anladım kardeş peki hala oyundan atıyor bunun sebebi başka ne olabilir oyuna giriyorum ping nomral iken bağlantı kesiliyor oyun server inden kaynaklı olup olmadıgını nasıl anlayacağım? deli oldum oyunu bırakacağım zaten az kaldı ancak artık işi inada bindirdim sorunun ne olduğunu anlamak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.