Şimdi Ara

Ping, kopmalar, düşük hız ve Türknet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 mbps paket kullanıyorum son zamanlardaki kopmalar, ping artışları ve düşük hız sorunları artık bıkkınlık getirdi. 88 lira ödüyorum ADSL de 12 mbps alıyorum ama gelin görün ki verdiğim paranın %10 u kadar bile hizmet alamıyorum.

• Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup atın.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Arayüz değerlerini okumayı biliyorum, arayüz değerleri normal durduğu halde sorunlar var.
  • Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için hız testi ve ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı açtım özellikle sakın hız sabitlemesi yapmayın diye büyük harflerle yazmama rağmen hızımı sabitlemişler. Sonuç olarak türknet'i kapattırma kararı aldım, yerel bir ISS'e geçeceğim. Teşekkürler.
  • Merhaba, hız sabitlemesi yapmıyoruz. Sabitleme yapıldığını düşündüğünüz hız değerlerini ve olması gereken değeri benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sabitleme Türk Telekom ekibi tarafından yapılmış, şuan da pek bir sorun yok, düzelmiş gibi görünüyor ama bir kaç gün denemem gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir sorun yaşarsanız benimle tekrar iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.