Bildirim
Ping, kopmalar, düşük hız ve Türknet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup atın. -
Arayüz değerlerini okumayı biliyorum, arayüz değerleri normal durduğu halde sorunlar var. -
Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için hız testi ve ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans kaydı oluşturabilir misiniz? -
Destek kaydı açtım özellikle sakın hız sabitlemesi yapmayın diye büyük harflerle yazmama rağmen hızımı sabitlemişler. Sonuç olarak türknet'i kapattırma kararı aldım, yerel bir ISS'e geçeceğim. Teşekkürler. -
Merhaba, hız sabitlemesi yapmıyoruz. Sabitleme yapıldığını düşündüğünüz hız değerlerini ve olması gereken değeri benimle paylaşabilir misiniz? -
Sabitleme Türk Telekom ekibi tarafından yapılmış, şuan da pek bir sorun yok, düzelmiş gibi görünüyor ama bir kaç gün denemem gerek. -
Herhangi bir sorun yaşarsanız benimle tekrar iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim. -
RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X