Şimdi Ara

Ping 46ms / Paket Loss % 62 - AMA SORUN YOKMUŞ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün ve bu gün PUBG ve PUBG Lite üzerinde oyuna girdiğimde aşırı paket loss sorunu yaşadığımı fark ettim. Gece kulak ardı ettim ilk kez olduğu için olabilir diyerekten serverlarda belki sorun vardır dedim uyudum. Sabah modemi kapa aç yaptım sorunum devam etmekte.

Ekran Görüntüsü

Sistemde ağa bağlı masaüstü pc hariç cihaz yok, ethernet ile bağlıyım. DNS yazılı değil, hiç bir download işlemi yok! Fakat sorunum bir türlü çözülmedi. Milenicom ana konuya yazdım sağolsun bir kadın temsilci aradı ilgilenmeye çalıştı teknik ekibe iletti fakat sorun yokmuş...

Buyrun;

Nasıl sorun olmuyor bilmiyorum ama bende yetmezmiş gibi birde telefonla çektim,

@Simos35 isimli arkadaşımızda aynı sorunu öncesinde yaşamış fakat çözülmemiş. İlginç birşekilde sorun aynı. Salak yerine koyan bu firmayı kullanmayacağım.

Dipnot, tüm eşşeklik bende. Daha yolun başında hız problemi yaşadığımda iptal etmek yerine zaten ilk ay ücretsiz tekrar kullanmaya devam edin beğenmezseniz iptal edersiniz diyen arkadaşa güvenip kullanmaya başladık. İlk ay herşeyi yoluna koydular 2. ayda yaşadığım sorun ortada. Neyse sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 29 Aralık 2019; 16:48:41 >

• Bu pubg lite masaüstü mü yoksa mobil versiyonu mu? Bende indirip deneyeyim. Millenicom kullanırken battlefieldda yüzde 5 6 civarı paket kaybım vardı sizde çok yüksekmiş. Şuan tt kullanıyorum bfv te herhangi bir sorun gözükmüyor paket kaybı 0. Mümkünse bu oyunda da deneme yapmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simos35

Bu pubg lite masaüstü mü yoksa mobil versiyonu mu? Bende indirip deneyeyim. Millenicom kullanırken battlefieldda yüzde 5 6 civarı paket kaybım vardı sizde çok yüksekmiş. Şuan tt kullanıyorum bfv te herhangi bir sorun gözükmüyor paket kaybı 0. Mümkünse bu oyunda da deneme yapmak isterim.
    Steam PUBG ve PUBG Lite masaüstü. Sorun devam.

Komedi içerikli son mesajlarınıda attılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 29 Aralık 2019; 16:55:7 >

• Ban atılan mesajları atmışlar size de . Tamamdır 1 2 saate indirip ekran görüntüsü atarım size pubg litetan.

• sorun pubg'nin serverları ile alakadır internet sağlayıcıları ile alakalı değildir, pubg sunucularını düzenlemekte şuan, farklı sunucularda oyuna giriyoruz eskdien sürekli girdiğimiz 40-60 arası ping loss olmayan serverlarda oyuna girmiyoruz yeni sunuculara taşındı tüm oyun test edildiği için böyle losslar olması normal 1 hafta sürmez düzeltilir sunucular
  • Tüketici hakem heyetine başvurun taahhüt edilen hizmet ayıplı şekilde sunulmaktadır diyin hizmet eksikliği içinde fatura bedelinden indirim talep edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 dakika kadar oynadım durum bu hocam. Türk Telekom kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ping normal ama inanılmaz lag var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun pubgde günahını alma adamların.

• Patren kullanıcısına yanıt
    Ordudan TTNET ile bağlanan arkadaşlarımda neden sorun yok. Bi önceki arkadaşda neden problem yok?
  • Sorun oyunun sunucularında.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bendede sorun yok ama komşumda sol fiber onda var, herkese olmuyor.

Al bak pubg konusuna ne yazıyor millet.

https://forum.donanimhaber.com/playerunknown-s-battlegrounds-pubg-ana-konu--124281965

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    şans işi kardeşim düzgün sunucuya denk gelmiştir adam 1 oyun loss olmayıpo diğer oyun olabiliyor oyun ile alakalı sağlayıcılar ile değil adamları boşa yoruyosun ellerinden bir şey gelmeyecek hiç birinin
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    millenicom yuzunden 6 maç kayıp etdim
  • sorun ne alemde hocam devam mı loss?
  • Bu sorun SOL fiber ve onun altyapısını kullanan birçom kişide var şu an ama sorun pubg serverleri ile alakalı.Akşam saatlerinde Twitche bakarsan bir çok yayıncıda aynı şeyi görürsün ama görünürde packet loss var gibi oluyor ama oyunda herhangi bir problem bulunmuyor.

• Bu tweet yardımcı olur umarım.
    Arada sıkıntılı sunuculara bağlanabiliyor, sıkıntı olmayanlarda da ping 20ms daha yüksek oluyor.
  • Normalde 4 arkadaş giriyoz hepimizde öyleydi bizimde dün akşam yoktu ama loss düzeltti heralde pubg. ben millenicom tt fiber diğerleri so fiber kullanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.