< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Pınar Gültekin Boğuldu, Yakıldı, Varile Konuldu, Üzerine Beton Döküldü.. (25. sayfa)

-
-
Bu dusunceler saglikli bir insanin dusunceleri olamaz. Bir sey demek istemiyorum o sebeple.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pavyoncuyla beraber olunması mı normal olan?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
idam yasası meclisten geçerde gelirse
tecavüzcüler esrar satıcıları hırsızlar katiller mafya pkk dhkpc tikko teröristleri idam edilir dilerim
-
İstanbul sözleşmesi ni bir erkek olarak asla imzalamam feministlerin ekmeğine yağ sürmem olaya gelecek olursak Ölen arkadaşın ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum.Bu bildiğin vahşet insanlıktan nasibini alamamış ilkel bir erkek böyle olan hemcinslerim beni üzüyor kadınlardan anlamayan birisi belli uçkurunun kurbanı olan bir zavallı yaptıkları hiçbir şekil kabul edilemez en ağır cezayı almalı İstanbul Sözleşmesi Kadını Yaşatır ama Erkeği öldürür
İnsanlar farklı düşüncelere ne kadar kapalı bunu anladım. Yav kardeş birşey ya siyah ya beyaz değildir. Bazı insanlar olaylara farklı açılardan bakar. Bu kişilerin söyledikleri işlenen cinayetleri kabul edip doğru buldukları anlamına gelmez. Bu kadar sığ görüşlü olmayın lütfen. " Benim düşüncemden değilsen onlardansın " anlayışından vazgeçin artık. Dalga geçip durduğunuz malum parti seçmeninden bir farkınız kalmıyor ülkede yeterince kutuplaşma var zaten. Olayı kadına şiddet deyip bütün suçu bir cinsiyete yüklemek öbür tarafı melekleştirip tanrılaştırmak yerine ÜLKECEK ŞİDDET PROBLEMİMİZ OLDUĞUNU KABULLENİN! Kimsenin adalet kurumunu sallamadığını kabullenin. Kabullenin ki topluca cinsiyet ayrımı yapmadan bu sorunlara çözüm bulalım.
-
Bu olaydan sonra maalesef ortaya çıkan 3 kadın cinayeti oldu.Evet öyle yok şunu yapmasaymış yok bununla gitmeseymiş diye zırlayanlar bu son cinayetler için ne diyecek acaba ? Aynı odada bulunmasaymış falan mı diyeceksiniz ?
-
İstanbul sözleşmesi olayı ne eğer gelirse ne maddeleri var bilen biri açıklayabiirmi
quote:
Orijinalden alıntı: Catcheee
İstanbul sözleşmesi olayı ne eğer gelirse ne maddeleri var bilen biri açıklayabiirmigelirse deel 15 yıldır uygulanıye zati
6284 sayılı kadını koruma kanunu
bu kanun öyle birşey ki bir kadın her hangi bir erkekten beni rahatsız ediyor diye şikayetçi olabülü ve derhal gözaltına alınabülü
delil aranmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 1 Ağustos 2020; 13:56:36 >
Dün yada bir önceki gün 24 saatte 3 kadın cinayeti birden oldu.
-
Demek benim duyduğumdan fazla.
işte sosyal medya ksıtılanınca bunlardan haberimiz olmayacak bile.
Rahat rahat onu yapmasaymış bunu demeseymiş diye zırlayıp duracaklar.
-
Forum yönetimine şikayet ediyorum forumdaki kadın düşmanlarını, mesajları siliniyor ama ceza almıyorlar maalesef...
-
Bir kadın cinayetinde amalı cümle kurandan, kadının kıyafetini, tercihlerini, görünümünü sorgulayandan uzak durun, sevdiklerinizi de uzak tutun.
-
nasıl türkü sevmeyen insandan uzak duruyorsam, kadına düşman olanlardan tiksiniyorum. hayatınızda böyle varlıklar varsa, settir edin gitsinler. hayatınız daha kaliteli ve güzel olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkeklerde ölüyor arkadaşlar,allah ölenlere rahmet eğlesin katillere şerefsizlere en ağır cezalar getirilsin.
Şunu diyeyim ben 36 yaşındayım 36 yıllık hAyatımda efendi işinde gücünde olan insanların sevildiğini görmedim seven kadınlar ise mutlu huzurlu yaşıyorlar.
Bakın dışarı çıkın güzel kadımların yanındaki erkeklere bakım hiç bişey yapmayın sadece izleyin.
Böyle olayların ciddiye alınması için maktulün fotoğrafı yayınlanmalı.
Başka türlü bizim milletin bana dokunmayan yılan bin yaşasını bitmez.
Ve bir başka cinayet...
Şimdi bak poz vermiş kafaları oldukça şunu yapmış kafaları oldukça daha çok bu olaylar olacak.
Pınar GÜltekin olayında bu konuda bile o kadar anlattık bazılarına ama kafaları basmadı ,basmıyor basmayacak !
-
Birazdan gelir forumun kadın düşmanları "...ama istanbul sözleşmesi...", "...ama erkeklerde..." diye anırarak. yukarda liberti2 diye bir "koç"ta su testisi falan yazmış. o kadar kadın düşmanılarki, kendi analarına bile küfür ettirmek hoşlarına gidiyor.
-
Bitmiyor ...Bitmiyorlar...
-
Her hafta kadın cinayeti...
Hep aynı kafaların sonucu hep cezasız bırakmaların sonucu ! Bu sefer öldürülen kadının suçu ne ? Fotoğraf çektirmek mi yoksa ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X