Şimdi Ara

PİLİÇ ÇEVİRMECİLER YARDIM LAZIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan anlaşılacağı üzere piliç çevirme işi için tecrübenize, bilginize ihtiyaç duyuyorum.

Istanbulu bilen arkadaşlar için anadolu yakasında minibüs Caddesi üzerinde dukkanimiz var. İç mekan 40 m2 dış mekan 40 m2 olmak üzere toplam 80 m2 alanımız var. Önümüzde otobüs durağı yanımızda seyahat acentesi var (her saat başı servis kalkiyor). Dükkanin komşuları arasında pastane kokorecci pideci tantunici bulunmakta.

Araştırmalarım sonucu fazla sermaye gerekmeden yapabileceğim iş olarak börekçi ve piliç çevirme geldi.
    börekçi den vazgeçme nedenim ustaya gebe kalınması sabah erken saat iş başı yapılması.
    Piliç çevirme yapan arkadaşların tavsiyesi ne yönde olur. Geliri gideri nelere dikkat edilmesi gerekir. Açma konusunda mutmain olursak dükkan makinesi tezgah gibi ihtiyaçları nereden temin edebiliriz.

Benim için çok önemli bir konu şimdiden ilgilenen cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Piliç Çevirmeciler: İhtiyaç Duyduğun Yardım Burada!

Piliç çevirme işi kurmak mı istiyorsun? İster profesyonel bir piliç çevirme dükkanı açmak, ister kızarmış tavuk dükkanı işine adım atmak iste, bu kapsamlı rehber sana ihtiyacın olan bilgileri sağlayacak.

Piliç Çevirme Püf Noktaları

Lezzetli ve sulu bir piliç çevirmek için aşağıdaki püf noktalarını uygulamayı ihmal etme:

• Yüksek kaliteli, taze piliçler kullan.
    • Pilici bir gece marine et.
    • Çevirme işlemi sırasında pilici sık sık çevir.
    • İç sıcaklığının 74 santigrat dereceye ulaştığından emin ol.
    • Pilici dinlendirmeden önce 10-15 dakika beklet.

Piliç Çevirme Dükkanı Açmak

Kendi piliç çevirme dükkanını açmak heyecan verici bir girişim olabilir:

• Kapsamlı bir iş planı hazırla: Hedef kitleni, rekabeti ve finansal projeksiyonları tanımla.
    • Uygun bir yer seç: Yüksek görünürlük ve kolay erişilebilirlik önemlidir.
    • Profesyonel ekipmanlar al: Çevirme makineleri, davlumbazlar ve soğutma üniteleri gibi.
    • Yetkili personeller işe al: İyi eğitimli ve misafirperver çalışanlar müşteri memnuniyetini sağlar.

Kızarmış Tavuk Dükkanı Açmak

Kızarmış tavuk dükkanı açmak, piliç çevirme işine benzer, ancak kendine özgü zorlukları vardır:

• Özel ekipmanlara yatırım yap: Fritözler, yağ süzme cihazları ve tavuk işleme ekipmanları gereklidir.
    • Rekabetçi fiyatlandırma belirle: Kar marjını optimize ederken müşterileri cezbet.
    • Mükemmel müşteri hizmetleri sun: Hızlı ve verimli servis, müşteri sadakatini artırır.

Kızarmış Tavuk Kar Marjı

Kızarmış tavuk dükkanlarının kar marjı, iş hacmi, maliyetler ve rekabet gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Genellikle kar marjları %15-%25 arasındadır.

Piliç Çevirme İşi Karlı mı?

Piliç çevirme işi, doğru yönetim ve pazarlama stratejileriyle karlı bir girişim olabilir. Güvenilir bir tedarik zinciri, etkili maliyet kontrolü ve güçlü bir marka imajı başarının anahtarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Etrafında neler var bilgi olsun diye paylaştım.

Seyahate giderken piliç mi alır bilmiyorum ama 1 saat servis beklerken belki oturup kanat yada but yiyebilir. Belki

• Hocam kadikoyde le-pi var hatta minibus caddesinde bir sokakta da var. Boyle bir ortak ararsaniz bir gorusun bence. Hem hazir sistem bulursunuz hem de isi bilen birileri olur. Ya da gidin yiyin takip edin neler var beler yok

Ve en onemlisi farkli ne yapabilirim diye de arastirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir kanat ve tavuk yapılırsa tutar, bizim burda yapıyorlar küçücük bir dükkanda orda da yersen paket de alsan yanında lavaş ve güzel bir salata veriyorlar. Sen istersen bulgur piavı ve turşu biber de ekleyebilirsin.

tahtakale, eminönü taraflarında yapanlar var bir onları araştır istersen nasıl servis ediyorlar ne yapıyorlar biraz gözlemle.
  • Karşı tarafa hiç geçmedim anadolu yakadindakilerin çoğuna musteri olarak gittim araştırdım. Sizin söylediğiniz gibi but kanat yada yarım tavuk yanında bulgur pilavı isteyene patates kızartması salata şeklinde seçenekli menu yapmışlar.
    Kimisi doğalgaz ile kimisi kömür ile yapıyor.
    Kömür de başından ayrilamiyorsun. Doğalgaz da ise makine piştigi zaman duruyor. Öyle bir Şansımız oluyor. Ortalama sorduklarim 100 adete yakın satışları var tabi konum hizmet ile bağlantılı olarak artış azalış gösterebilir.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Tam olarak le-pi dediğiniz yer kadıköyün neresinde?

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Sizin ordaki tavukcu tam olarak Nerede?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kfc de çalışcam yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kozde olursa kanati kilsiz guzel tadli olursa her turlu gideri olur

• Bizim ordaki değil, gördüğüm yerlerden bahsettim eminönü meydanın az ilerisinde solda bir kaç tane var, sonra mercan yokuşunu çıkarken solda yine bir tane var, mısır çarşısından kurukahveci istikametinde biraz yürüyünce solda yine var. Şu yüzden söyledim bu dükkanlar ne zaman görsem ağzına kadar dolu, konumun illaki önemi vardır ama yine de bir gözlemleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsm1453

Tam olarak le-pi dediğiniz yer kadıköyün neresinde?

Hocam foursquareden aratirsaniz bulabilirsiniz. Tarif edebilecegimi sanmiyorum

• Odun ateşi mi kullancan?
    Eğer öyle bir şey yaparsan müşteride memnun olursa tutar porsiyonu 8 liradan daya gitsin.
  • yav hehe csb

• Bu işin esası közde köy tavuğu yapmaktır ama istanbulda benim bildiğim böyle bir yer Anadolu yakasında maalesef yok. Avrupa yakasında ise padişah sofrası var şişlide gidip görmenizi tavsiye ederim.
  • Araştırmalar sonucu başka bir arkadas paşa döner firmasıyla çalışmamı önerdi. Kurumsal olmasi marka bilinirliği menüsü gibi avantajları cazip geldi. Piliç çevirme paşa dönere göre fikir olarak daha sönük kaldı

• Arkadaşlar piliç çevirmeciler kızarmış pilicin kanadını neden vermeyip ayrıca satmaya çalışıyor? Parasını veriyoruz sonuçta tavuğun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Temmuz 2019; 18:52:23 >
  • Canım tavuk çekti. Ama yumurta ekmek yiyeceğim.
  • Canim cekti.

Naptin hocam tavuk ciftligi kurmussundur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.