Şimdi Ara

Pilav üstü et(kuşbaşı)ı nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pilav üstü kuşbaşı et yapmak istiyorum ama kuşbaşı sert oluyor. Tiftiklenmiş gibi veya yumuşak eti nasıl yaparım? Nasıl pişirmem gerek?



  • Kardeş burada bayanlar takılmadığı için pek sağlıklı cevap bulamazsın

    Seni kızlar soruyor forumuna alalım
  • kuzu etinden yap. kasaptan iyi yerinden istiyorum diyerek al. ama tabi etin iyi ve yumuşak kısmı her zaman pahalı olur.
  • Kuzu ya da koyun eti olacak. Biraz yağlı %20-30 kadar. Büyük bir tencerede kısık ateşte kavuracaksın.
  • İlk yağda biraz çevirdim sonra biraz su baharat ekleyip pişirdim. Keşke kuşbaşına verdiğim parayla sakız alsaydım farkı yoktu.
  • Dostum birdahaki sefer yaparsan ilk eti yuksek ateste kavur kavururken tereyagini at tam eriyip kizdiginda pirinci at altini biraz kis hepsini birden kavur sonra onceden kaynamis suyu dok ve tavanin uzerini sikica kapatip ocagi en dusuge al(eger elektrikliyse kapa).1 saat kadar bekle arada tavanin kapagina dokunarak sicakligini olc yavasca sogumaya basladiginda acarsi.Etler yumusak olacaktir.
  • Kuzu incik kullan.
  • ne yaparsan yap olay ette bitiroyr.
    40 liraya kusbasi alacagina 50 liraya antrikot al kusbasi dograttir..
  • Ben de etteki o sertliği sevmem bunun için bir çözüm var düdüklü tencere eti yumuşak ve lezzetli yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.