< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mükemmel bir pilavın sırrı, doğru pirinç seçiminde yatar. İster kabarık bir basmati ister yapışkan bir arborio pirinci arıyor olun, piyasada her damak tadına uygun çok çeşitli pilavlık pirinç çeşitleri bulunmaktadır.
Pilavlık Pirinç Çeşitleri
Pilavlık pirinç genel olarak kısa, orta ve uzun taneli olmak üzere üç ana kategoriye ayrılır:
En İyi Pilavlık Pirinç Markaları
Birçok kaliteli pilavlık pirinç markası bulunmaktadır. İşte en çok önerilenlerden bazıları:
Pilavlık Pirinç Seçimi
En iyi pilavlık pirinci seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:
Sonuç
Doğru pilavlık pirinci seçmek, lezzetli ve doyum verici bir pilav yapmanın anahtarıdır. Kişisel tercihlerinizi, hazırlayacağınız yemeği ve bütçenizi göz önünde bulundurarak en iyi seçimi yapabilirsiniz.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayajeak -- 31 Mart 2021; 1:31:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
| _____________________________ |
|
Jasmine pirinç,daha az nişasta içeriyor ve tane tane kalıyor.Kokusu aromatik ve tadı güzel... |
|
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
Valla ben buralarda fabrikasyon olarak bir çok markayı denedim, valla inanması güç ama BİM'deki Efsane Baldo'dan güzelini henüz yemedim.İllaki çok daha iyileri vardır... Ayrıca Kavurduğunuz tencerenin materyali de etkiliyor. Çelik tencerede lezzetli bir pilav elde edemiyorum. Alüminyum tencere henüz denemedim, en beğendiğim pilav teflon tencerede oluyor şu an. |
|
Dünyanın en iyi pirinci karacadağ pirinci olduğu söyleniyor. Çok farklı bir lezzet ve aroması var. Denemenizi tavsiye ederim. |
|
Şu anda piyasanın en kaliteli basmati pirinci Loyal ve Almalek markalardır. Zerrin'in kalitesi çok düştü çünkü tescilli bir marka olmadığı için, çuvalı basan içine saçma sapan pirinçleri doldurup satıyor. Zaten geçen sene 5 kilosu 70 liraya satılırken bu sene 50 liraya satılmasının sebebi de bu. Dilerseniz evcimik.com dan vereceğiniz siparişler için indirim tanımlayabilirim size. |
|
|
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
esmer pirinç en faydalısı glisemik endeks bakımından |
|