Şimdi Ara

Piano Black Sprey Boya. . .Önemli. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
19.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **aracın cam kumanda modullerinde yıpranma oldu ve 307 tampon kaşlarını boyamak için piana black sprey boya arıyorum...nerden bulabilrim. . . .
    tampon kaşlarını boyamak istiyorum. . .
    ***ikinci sorum 307 de ön ve arka tampon kaşları siyah hali ilemi daha iyi gövde rengine boyanmış hali ilemi daha iyi. . . .aracımbeyaz renkli. . .
    ilanlar ile bağlantım yoktur örnek teşkil etmesi açısından koyuldu. . .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orijinal-153754190/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yeni-gorunum-ful-orjinal-153740433/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 19 Şubat 2014; 17:28:56 >

• Beyaz hali bence daha güzel duruyor. Hiç uğraşmayın derim sprey boyayla, sökmeden boyarsanız mazallah ortalığı batırmış olursunuz aman dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Beyaz hali bence daha güzel duruyor. Hiç uğraşmayın derim sprey boyayla, sökmeden boyarsanız mazallah ortalığı batırmış olursunuz aman dikkat.

boyama işini sökebilirsem söküp yapacağım. . .şuan aklımda piana black yapmayı düşünüyorum...gönlümden geçen beyaz boyama boyacılar da çok para istediler(200) vazgeçmek zorunda kaldım. . . acaba aracın boya kodunu bir kaç tüp spreye bastırabilirmiyim.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Beyaz hali bence daha güzel duruyor. Hiç uğraşmayın derim sprey boyayla, sökmeden boyarsanız mazallah ortalığı batırmış olursunuz aman dikkat.

boyama işini sökebilirsem söküp yapacağım. . .şuan aklımda piana black yapmayı düşünüyorum...gönlümden geçen beyaz boyama boyacılar da çok para istediler(200) vazgeçmek zorunda kaldım. . . acaba aracın boya kodunu bir kaç tüp spreye bastırabilirmiyim.??

Açıkcası bu durumu pek bilmiyorum ama illaki bulunabilir/ yaptırılabilir. Yerinizde olsam işin ehli birine yaptırın. Sökersiniz, sonra eskisi gibi takamazsanız yada rengi tutturamazsanız sorun olur.

• o tarz plastik parçaların boya tutması pek kolay değil zımparalayıp,astar atıp boya atmak gerekiyor ama yinede bir süre sonra soyulur.

Size önerim aracınız çok değişik renklerde değilse kolayca folyo veya plasti-diple kaplıyabilrsiniz daha zahmetsiz ve kalıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-R

o tarz plastik parçaların boya tutması pek kolay değil zımparalayıp,astar atıp boya atmak gerekiyor ama yinede bir süre sonra soyulur.

Size önerim aracınız çok değişik renklerde değilse kolayca folyo veya plasti-diple kaplıyabilrsiniz daha zahmetsiz ve kalıcı olur

konsol parçları için zımparalayıp 2-3 kat boya atip sonra verniklemeyi düşünüyorum . . .
  • Sanayide oto boyası satanlar sprey boya olarak hazırlıyor.Ben yaparken boyadan mıdır nedendir bilmiyorum hiç güzel olmamıştı.Piano black folyolar var onunla da deneyebilirsiniz aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç içi Piano Black çizikleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uçanBalık kullanıcısına yanıt
    bence o kadar uğraşmaya gerek yok ama tercih sizin tabi ki ama bi kaç plasti dip videosu veya folyo videosu izlerseniz görüceksiniz ki sizde yapabilirsiniz kolaylıkla.
  • quote:

bence o kadar uğraşmaya gerek yok ama tercih sizin tabi ki ama bi kaç plasti dip videosu veya folyo videosu izlerseniz görüceksiniz ki sizde yapabilirsiniz kolaylıkla.

hocam aracin konsolu icinmi dis parcalari icinmi bu oneriniz....dis parcalar icinse beyaz renk icin uyum sorunu oluauyor....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folyo kaplama gibi bir nimet varken boya isine girmeniz mantikli olmaz bence. Dediginiz dis aksamlari piano black folyo ile kaplatabilirsiniz. Kendi aracimda da uyguladim cok memnunum. Arac içi içinse plastidip (sprey kutusu 58tl) alip kendiniz halledebilirsiniz. Istanbul anadolu yakasinda oturuyorsaniz size yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folyo ile kaplayın, zamanı gelince sökün atın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

hocam aracin konsolu icinmi dis parcalari icinmi bu oneriniz....dis parcalar icinse beyaz renk icin uyum sorunu oluauyor....

dış için doğru diyosunuz rengi tutturmak biraz zor olabilir onu boyacıdan sizin kodu tüpe çekmesini istiyebilirsiniz renk farkı çirkin gösterebilir iç için ama kesinlikle boyaya gerek yok derim,umarım projenizi paylaşırsınız yapınca

• type-R T kullanıcısına yanıt
    bugun zamanim olursa piano black folyo alip kaplayacagim yapinca paylasirim...

• type-R T kullanıcısına yanıt
    bugun malzeme almak icin reklamciya gittim..adama fitil oldum geldim..afedersiniz kıc kadar yer icin 20 tl istiyo.internete 1 metre karesini o fiyata aliyorum.inat ettim almadim folyo....

• o biraz işin pisliğine kaçmıştır ddiğiniz gibi o fiyatlara metreyle satıyolar
  • Tampon çitaları, kapı kolları, aynalar, yan çitalar her zaman gövde rengi daha elit duruyor ama bazıları abartıp o tampon kuşağını falan da boyuyor, o zaman, hoş olmuyor işte.
  • plasti dip boya düşünmezmisiniz? hem sökmesi kolay hemde aracın orijinali bozulmamış olur
  • folyo kaplamayı tavsiye etmiyorum aracın bütünlüğünü bozar ve yama gibi durur,
    boyayaım desen kendin düzgün boyayamazsın, boyasan da plastik astarı atmadan boyadığın için zamanla kabarma dökülme yapar.
    sen üçe beşe bakma adam gibi bir boyacıya git araç rengine boyat hem düzgün hem orijinal hem de ömürlük olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.