Şimdi Ara

Araç içi Piano Black çizikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, Opel astra aracım var ve kokpitte bazı plastik parçalarda piano black boya kullanılmış,geçen gün içini temizlerken resimde belirttiğim yerde çizikler oluştuğunu gördüm ışık vurduğu zaman acayip belli oluyor, derin değil ama çok fazla var acaba bu çizikleri nasıl çıkarabilirim? Bir de bu tarz yüzeylerin temizliği nasıl yapılabilir bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.

     Araç içi Piano Black çizikleri



  • Temizyemezsin bence ordaki çizikleri. Bu arada koltuk döşeme çok güzelmiş. Genel olarakta Opelin iç tasarımı seviyorum.
  • Son zamanlardaki olası açılma potansiyeli olan bir konu. Daha önce bununla ilgili bir temizleme veya bir uygulama görmedim. Çözümü varsa da nasıl olacağını merak ettim doğrusu.
  • Çizikler nasıl gider bilgim yok fakat bundan sonra aracınızın içini güderi gibi bezlerle temizlerseniz çizilmez.
  • İşe yarar mı yaramaz mı bilmem ama eğer çizikler sadece yüzeyde ise nubuk ayakkabı silgileri var sert plastik gibi bi madde...Mumlu nubuk bottaki çizikleri alıyor bi dene istersen 10 lira filan olması lazım
  • valla o "şık" kısımları bence bir servise danışın. Olur da düzelteyim derken iyice kötü ederseniz ve değiştirmek isterseniz gereksiz yere can sıkıcı bir masrafla karşılaşabilirsiniz.
  • piano black kaplamaya faydasi olur mu bilmem ama ben gosterge tablomdaki cizikleri falan

     Araç içi Piano Black çizikleri


    bunla hallediyorum. far temizleme cilasi diye de gecer. basarili bir urundur, en azindan plastik yuzeyde. bence denemeye deger.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç içi torpido kaplama
    17 yıl önce açıldı
    Kasa içi hologram ekran
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok derin değilse oto cilasını parmak ile uygula parlatmayı pamukla yap. ve nemli mikro dışında başka bez kullanma...
  • malum laptopların da böyle piano black kapakları oluyor.Ben laptopumda bu sorunu karbon kaplama ile hallettim. Hem de çok şık duruyor. Hani şu arabaların kaputuna filan kaplattıkları siyah kaplama. Kendisinden yapışkanlı. Uygulayacağın alandan biraz daha büyük bir parça al. yapıştır.Sonra fazlalıkları falçata ile hafifçe geçerek kesersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.