Bildirim
PHILIPS PUS6412/12 Kullanıcı Yorumları (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben toengel den girdim 6412 yazan yerde 2017 download deyince başka bi sayfa açılıyor. Ordan listeden 6412 nin yanında 107.000.230 gibi bişeye tıklayınca zaten philips sitesi açılıyor almanca ordan sağdakine tıklayınca indirme başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Philips destekten dün cevap geldi buraya yazma fırsatım olmadı . Dosya bağlantı linki aynı. quote:
Değerli Müşterimiz,
Televizyonunuza uygun olan Güncel Yazılım Versiyonunu indirebilmek için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırabilirsiniz.
Aşağıdaki linkte ise nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili video bulunmaktadır..
- Yazilim Yükleme Videolu Anlatim Youtube -Philips TV TürkiyeyoutubePhilips Smart TV'nizi Nasıl Güncelleyeceğinizi Biliyor Musunuz?http://www.youtube.com/watch?v=jNTjX2EvO9s
Yazılımı yüklemek için;
1- Yazılım bağlantısını kopyalayıp internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırınız.
2- Yazılımı bilgisayarınıza indiriniz Zip li dosya içerisinde bulunan autorun.upg dosyasını çıkartarakBOŞ/Yeni Biçimlendirilmiş bir USB Belleğe kopyalayınız.
DİKKAT: .zip olan dosyayı kopyaladığınız taktirde yazılım yüklemesi başlamayacaktır.
DİKKAT: USB Belleğin içerisinde autorun.upg haricinde herhangi bir Dosya/Klasör olması durumunda yazılım yüklemesi başlamayacaktır.
3- USB Belleği Televizyonunuza taktığınızda yükleme otomatik olarak başlayacaktır ve baralar ile gösterilecektir.
4- Bara göstergesi, %100 olana kadar Televizyonunuzu kapatmayın ve USB Belleği çıkartmayınız.
5- %100 olunca ekrana gelen yazılım yükleme tamamlandı uyarısından sonra USB Belleği Televizyondan çıkartınız.
DİKKAT: USB Belleğin çıkartılmadığı durumlarda yazılım güncellemesi her Televizyon açılışında başlayabilir.
6- Cihazın güç kablosunu prizden çekip tekrar fişi takarak cihazı çalıştırınız.
Yazılım Yüklemesi Otomatik Olarak Başlamıyor İse;
Android İşletim Sistemli Televizyonlarımız için; Setup (Ayarlar) Tuşu > Tüm Ayarlar > Yazılımı Güncelle > Yerel Güncellemeler > autorun.upg dosyasını seçerek manuel olarak başlatabilirsiniz.
Not: Eğer yazılım otomatik olarak başlamadıysa, kullanılan USB belleğinizin format özelliğini FAT32 veya NTFS olarak değiştirerek deneme de yapabilirsiniz.
Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla
Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
0 850 222 44 66
-
Güncellemeden önce de sonra da o sayaçlar 0. Bende değişen birşey yok henüz. O sayaçlar neyin sayacı onu da bilmiyorum. -
Arkadaşlar selamlar iki gün önce ben de Philips 49 pus 6412 televizyonu alarak aranıza katıldım ama henüz Daha tam alışamadım televizyona öncesinde 42 pfl 604 modelini kullanıyorum sormak istediğim tek bir şey var Digiturk kullanıyorum televizyondan en iyi görüntüyü alabilmem için yapmam gereken ayarlar nelerdir Bana bu konuyla alakalı yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba
Arkadaşlar merhaba aranızda Ultra HDR ayarını kullanabilen var mı ben bi turlu acamiyorum
Beyler merhaba.
Tesadüfen birşey farkettim. Televizyona eğer bir USB mouse bağlı ise, TV kapatma düğmesine bastıktan bir süre sonra TV kendi kendine tekrar açılıyor. Bu bazen oluyor ve sanırım sebebi TV'nin USB gücünü hemen değilde kapattıktan ciddi bir süre geçtikten sonra kesmesi. Kesene kadar eğer mouse oynarsa veya alıcıya sinyal gönderirse TV'nin açılmasına sebep oluyor.
USB mouse sökünce sorun kalmıyor.
Farkettiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Temmuz 2019; 15:14:50 >
Arkadaşlar merhaba. Halk TV uydu da gitti ve bir daha gelmedi. Dahili receiver ile TKGM modunda kullanıyorum. Şimdiye çoktan frekans güncellemesi yapması gerekirdi. Sizde de sıkıntı var mı?
usb den güncelleme yapabildiniz mi ben ne yaptıysam bir türlü usb den güncelleme yapamadımquote:
Orijinalden alıntı: yokX2
Philips destekten dün cevap geldi buraya yazma fırsatım olmadı . Dosya bağlantı linki aynı.quote:
Değerli Müşterimiz,
Televizyonunuza uygun olan Güncel Yazılım Versiyonunu indirebilmek için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırabilirsiniz.
https://app.box.com/s/it79myjm1p9iy75xw1lmedr4j8h4vhz1
Aşağıdaki linkte ise nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili video bulunmaktadır..
- Yazilim Yükleme Videolu Anlatim Youtube -http://www.youtube.com/watch?v=jNTjX2EvO9s
Yazılımı yüklemek için;
1- Yazılım bağlantısını kopyalayıp internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırınız.
2- Yazılımı bilgisayarınıza indiriniz Zip li dosya içerisinde bulunan autorun.upg dosyasını çıkartarakBOŞ/Yeni Biçimlendirilmiş bir USB Belleğe kopyalayınız.
DİKKAT: .zip olan dosyayı kopyaladığınız taktirde yazılım yüklemesi başlamayacaktır.
DİKKAT: USB Belleğin içerisinde autorun.upg haricinde herhangi bir Dosya/Klasör olması durumunda yazılım yüklemesi başlamayacaktır.
3- USB Belleği Televizyonunuza taktığınızda yükleme otomatik olarak başlayacaktır ve baralar ile gösterilecektir.
4- Bara göstergesi, %100 olana kadar Televizyonunuzu kapatmayın ve USB Belleği çıkartmayınız.
5- %100 olunca ekrana gelen yazılım yükleme tamamlandı uyarısından sonra USB Belleği Televizyondan çıkartınız.
DİKKAT: USB Belleğin çıkartılmadığı durumlarda yazılım güncellemesi her Televizyon açılışında başlayabilir.
6- Cihazın güç kablosunu prizden çekip tekrar fişi takarak cihazı çalıştırınız.
Yazılım Yüklemesi Otomatik Olarak Başlamıyor İse;
Android İşletim Sistemli Televizyonlarımız için; Setup (Ayarlar) Tuşu > Tüm Ayarlar > Yazılımı Güncelle > Yerel Güncellemeler > autorun.upg dosyasını seçerek manuel olarak başlatabilirsiniz.
Not: Eğer yazılım otomatik olarak başlamadıysa, kullanılan USB belleğinizin format özelliğini FAT32 veya NTFS olarak değiştirerek deneme de yapabilirsiniz.
Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla
Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
0 850 222 44 66
-
Philips destekten gelen mesajdaki güncellemeyi usb ile yaptım. Daha geçen gün de internet üzerinden kotrol ettirip son versiyonu yükledim. Şu an için bi sorun yok gözüküyor, henüz harici HDD bağlayıp test etme fırsatım olmadı ama ağ üzerinden Kodi ile dosyalara erişebiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: mawice
usb den güncelleme yapabildiniz mi ben ne yaptıysam bir türlü usb den güncelleme yapamadım
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar merhaba. Tv'de (43PUS6412) otomatik güncelleme özelliği devre dışı (kapalı) olmasına rağmen, son bir iki gündür TV ısrarla güncelleme indirip bana yükleyip yüklemeyeceğimi ve önemli olduğunu soruyor. Android 7 sürümü mevcut. Yerel güncelleme ve OAD güncellemesinden birisi olduğunu düşünüyorum ve 8 sürümüne geçmedim. Bilgisi olan var mıdır?
Bende otomatik güncelleme kapalı. Uyarı gelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Arkadaşlar merhaba. Tv'de (43PUS6412) otomatik güncelleme özelliği devre dışı (kapalı) olmasına rağmen, son bir iki gündür TV ısrarla güncelleme indirip bana yükleyip yüklemeyeceğimi ve önemli olduğunu soruyor. Android 7 sürümü mevcut. Yerel güncelleme ve OAD güncellemesinden birisi olduğunu düşünüyorum ve 8 sürümüne geçmedim. Bilgisi olan var mıdır?
Yeni güncellemede neler var inceleyebildiniz mi ? -
Android 8 güncellemesini ben yüklemedim hocam TV ısrar etmesine rağmen. TV stabil çalıştığı sürece de gereksiz görüyorum. Sürüm notlarına Philips sitesinde yer alan dökümandan ulaşabilirsiniz. Bunun dışında YEREL ve OAD (Over the Air Download) güncelleme şeklinde menüde farklı yükleme tipleride mevcut ama ne kasteddikleri belirsiz.quote:
Orijinalden alıntı: OzBuBa
Bende otomatik güncelleme kapalı. Uyarı gelmiyor.
Yeni güncellemede neler var inceleyebildiniz mi ?
Alıntıları Göster
Sürüm notlarına bakmak isterseniz:www.p4c.philips.comDownload - 43PUS6412/12https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpcontent.pl?ctn=43PUS6412/12&dct=FUS&did=AEN&reldct=FHI&scy=GR&slg=AEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ocak 2020; 1:39:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Android flasplayer desteğini bitirdi, TV den film izlenmiyor. Ne yapılabilir ?
Bu cihazda Bluetooth var mı arkadaşlar bilen var mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GkN_CyBeR
Bu cihazda Bluetooth var mı arkadaşlar bilen var mı ?Bluetooth var. Telefonu ve bilgisayarı bağlamayı denedim fakat aramada görünmedi.
-
Ps4 pro ve TRT 4K kalitesi mükemmel denilecek kadar çok iyi ancak hd 720p film ve normal hd kanalları çamur gibi gösteriyor istenilen tadı vermiyor. Yani televizyon kısacası diyor ki benim hd ile işim yok 4k ile gel bana diyor bu tvnin ömrü baya uzun olur. Hd de görüntü güzelleştiren varsa herhangi bi ayarı varsa bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
-
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 senedir Android 7 ile kullandığım 43pus6412 TV'mi Android 8 Oreo son sürüme güncelledim. TV bariz ağırlaştı, yeni arayüz ile cihaz akıcılığını kaybetti. Aranızda Oreo 8 dışında halâ başka/eski sürüm kullanan var mı?
Bir de Home tuşuna basınca gelen ana menü aktifken arka plandaki TV oynatma duruyor, önceki sürümde bu şekilde değildi, kötü olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ocak 2021; 10:26:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 senedir Android 7 ile kullandığım 43pus6412 TV'mi Android 8 Oreo son sürüme güncelledim. TV bariz ağırlaştı, yeni arayüz ile cihaz akıcılığını kaybetti. Aranızda Oreo 8 dışında halâ başka/eski sürüm kullanan var mı?
Bir de Home tuşuna basınca gelen ana menü aktifken arka plandaki TV oynatma duruyor, önceki sürümde bu şekilde değildi, kötü olmuş.nasıl yaptınız güncellemeyi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X