Şimdi Ara

philips mi Panasonic mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda konu açmıştım philips led alacağım ama ile başlayan baya bir bilgi sahibi oldum sayenizde allah razı olsun ama philipste görüntü kalitesinin çok iyi oldugunu ama bir süre sonra arıza çıkardıgını kendine kendine reset yaptıgını menü geçişlerinde smarta yvaş oldugunu bir de güncelleme dden sonra görüntünün bozuldugunu yazmışsınız bende pm dende baya bir arkadaşla da görüştüm mesela bazılarıda hiç sorun yaşamadıgını söylüyor philips ile ilgili bazısıda philipsten sonra panasonici tavsiye ediyorlar yani önceliğim görüntü kalitesi ve sonra sağlamlılık çok araştırdım iki model arasında kaldım şimdi bütün bunlara ragmen philips 47 pfl 7008 mı yoksa PanasonicTX-L50ETW60 mı önerirsiniz ?

• evet arkadaşlar hiç fikriniz yokmu yahu :)
  • Ben panasonic 42ETW5 kullanıyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır bir sorun yaşamadım. Görüntü kalitesini beğeniyorum, birçok lg ve samsung dan daha gerçekci görüntü verdiğini düşünüyorum. Dahili uydunun hızı vs.gayet iyi. Cep tel. tablet vb. ile kablosuz iletişimi basit. Bahsettiğiniz diğer tv.nin özelliklerini bilmiyorum ama pana nın sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Ben panasonic 42ETW5 kullanıyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır bir sorun yaşamadım. Görüntü kalitesini beğeniyorum, birçok lg ve samsung dan daha gerçekci görüntü verdiğini düşünüyorum. Dahili uydunun hızı vs.gayet iyi. Cep tel. tablet vb. ile kablosuz iletişimi basit. Bahsettiğiniz diğer tv.nin özelliklerini bilmiyorum ama pana nın sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

çok teşekkürler siz panasonic diyorsunuz peki :) başka fikri olan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayko

evet arkadaşlar hiç fikriniz yokmu yahu :)

Ben 1400€ ya panasonic 55dt60 aldim. Panelde sorun cikti. Geri verecegim. 1400€ ya 55pfl7008 bulsam hemen onu alirim. Dusun Dt60 etw60 in daha ust modeli.
    Ben fransadayim. Burda 55 philips kalmadi. Kalanlarda cok pahali.
    Ben philips diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

quote:

Ben 1400€ ya panasonic 55dt60 aldim. Panelde sorun cikti. Geri verecegim. 1400€ ya 55pfl7008 bulsam hemen onu alirim. Dusun Dt60 etw60 in daha ust modeli.
    Ben philips diyorum.

vala dostum philipsin görüntüsüne ben bitiyorum fakat smart kullanımı olsun güncelleme sorunundan dolayı vazgeçtim.ona yakın görüntü kalitesinde olan panasonice karar verdim.valla hiç duydumadım pm dende olsa panasonic ile ilgili şikayet .ilk sizden duydum.çevrenizdeki insanlar memnunmu peki panasonicten yani bir tek sizin başınızamı geldi bu olay.

• quote:

quote:

quote:

Ben philips diyorum.

vala dostum philipsin görüntüsüne ben bitiyorum fakat smart kullanımı olsun güncelleme sorunundan dolayı vazgeçtim.ona yakın görüntü kalitesinde olan panasonice karar verdim.valla hiç duydumadım pm dende olsa panasonic ile ilgili şikayet .ilk sizden duydum.çevrenizdeki insanlar memnunmu peki panasonicten yani bir tek sizin başınızamı geldi bu olay.

Cevremde fazla panasonic alan yok. Avrupada pana led fazla satamiyormus. Bence goruntude philips iyi. Smart i bence onemli degil. Smarti harici cihazla cozebilirsin.
    Ben internet sorunuda yasiyorum. Tv devamli internete bagli. Bazen internete bagli olmasina ragmen internet bagli degil yaziyor. Ayarlardan bakiyorum wifi bagli. Boyle bir sorunda var bende. O yuzden ayni tv ile degistirmiyecegim.
    Neyse benim eski lcd im philips o yuzden philips e daha yakinim.
    Samsungmu panasonikmi dersen panasonic derim.
    Eger panasonic e karar verdiysen bence dusunme al. Size uzecegini sanmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oled TV mi Nanocell TV mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Osram mı Philips mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 bini geçen fiyatıyla philips 47pfl7008k tv hakkındaki bir alıcının yorumu şimdi gördüm bu yorumu gördükten sonra philipsten tamamıyla vazgeçeceğim galba

Çerçeve ne kadar ince ise o kadar iyimi dir? Emin misiniz? Yoksa aldığınız Smart özellikli tv'nin yazılımı ne kadar kusursuz ise o kadar iyidir? Bence Philips olarak öncelikle çerçeveden önce satmış olduğunuz Smart TV'lerin yazılımlarını yapan ekibi kovar, yerine LG, Samsung gibi firmaların yazılım ekbi kalitesinde bir ekip kurardım.
    Zira Aralık ayında içine düşmüş olduğum gaflet sonrasında satın almış olduğum PHILIPS 47PFL7008K led tv'nin hayatımın en büyük teknolojik ürün seçim hatası olduğunu söyleyebilirim. Bu kadar rezil, bu kadar acemi bir tv olamaz. Yapmış olduğunuz yazılım güncellemeleri, cihazı iyileştireceğine daha da içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.Sürekli kilitlenen bir TV iğrenç ötesi bir deneyim. Cihazın fişini çekmezseniz kesinlikle tekrar açamazsınız. Power düğmesine bastığınızda tv'nin açılması kesinlikle olmaz. 5sn basılı tut, sonra çek sonra tekrar bas vb. denemeler ile o açılıştaki titrek Philips yazısı ile TV'nizi açmayı başarabiliyorsunuz. Ben artık değil tv, Philips markasını taşıyan hiçbir cihazınıza bu gayri ciddi tasarımınız nedeniyle yaklaşmayacağımı iletirim. Dünyanın parasını veriyorsunuz. film seyrederken girmiş olduğunuz menüler dalga dalga ekrana zorla gelebiliyor. Kumandadan düğmeye basıyorsunuz, 2 sn sonra tepki veriyor. Cihazı kumandadan kapatıyorsunuz, sonra tekrar açamıyorsunuz. Çünkü cihaz kendini kilitliyor. Fişini çekip aynı döngüyü tekrarlıyorsunuz. TV'ye ev ağında bilgisayardan video görüntüsü paylaşıyorsunuz. 1dak sonra bağlantı kopuyor ve tv nizin fişini çekmeden tekrar kesinlikle bilgisayarınızdan paylaşım yapamıyorsunuz.
    Yazıklar olsun bu kadar paralara satmış olduğunuz bu ürünlere.. Kısa bir süre sonra bu yorumumu eminim ki sileceksiniz. Ama sizin gayri ciddi bu durumu internet platformunda her yerde paylaşacağımı, bir çok kişiyi tv lerinizden uzaklaştıracağımı bilmenizi isterim. Hollanda'daki o patronlarınıza lütfen iletin. Şu anda TV'lerinizin SMART platformu tamamen koskoca bir SIFIR'dır. Koskoca bir fiyaskodur!. Siz müşterilerinizi deneme tahtası olarak kullanamazsınız. Müşterilerinizin paraları ile canlı ARGE yapamazsınız. Elimden geldiğince de bunu herkese yayacağımı iletirim. İnsanın sabrı ancak bu kadar dayanabiliyormuş. TV'yi aldığım Aralık ayından beri 3-4 güncelleme yaptınız ve her güncelleme sonrasında daha da kötüye gitti. Çünkü yazılım platformunuzun için boş. Acemilerin yazılımı..Umarım bu yazdıklarımı ciddiye alır, SOMUT adımlar atabilirsiniz.

• quote:

3 bini geçen fiyatıyla philips 47pfl7008k tv hakkındaki bir alıcının yorumu şimdi gördüm bu yorumu gördükten sonra philipsten tamamıyla vazgeçeceğim galba

Çerçeve ne kadar ince ise o kadar iyimi dir? Emin misiniz? Yoksa aldığınız Smart özellikli tv'nin yazılımı ne kadar kusursuz ise o kadar iyidir? Bence Philips olarak öncelikle çerçeveden önce satmış olduğunuz Smart TV'lerin yazılımlarını yapan ekibi kovar, yerine LG, Samsung gibi firmaların yazılım ekbi kalitesinde bir ekip kurardım.
    Zira Aralık ayında içine düşmüş olduğum gaflet sonrasında satın almış olduğum PHILIPS 47PFL7008K led tv'nin hayatımın en büyük teknolojik ürün seçim hatası olduğunu söyleyebilirim. Bu kadar rezil, bu kadar acemi bir tv olamaz. Yapmış olduğunuz yazılım güncellemeleri, cihazı iyileştireceğine daha da içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.Sürekli kilitlenen bir TV iğrenç ötesi bir deneyim. Cihazın fişini çekmezseniz kesinlikle tekrar açamazsınız. Power düğmesine bastığınızda tv'nin açılması kesinlikle olmaz. 5sn basılı tut, sonra çek sonra tekrar bas vb. denemeler ile o açılıştaki titrek Philips yazısı ile TV'nizi açmayı başarabiliyorsunuz. Ben artık değil tv, Philips markasını taşıyan hiçbir cihazınıza bu gayri ciddi tasarımınız nedeniyle yaklaşmayacağımı iletirim. Dünyanın parasını veriyorsunuz. film seyrederken girmiş olduğunuz menüler dalga dalga ekrana zorla gelebiliyor. Kumandadan düğmeye basıyorsunuz, 2 sn sonra tepki veriyor. Cihazı kumandadan kapatıyorsunuz, sonra tekrar açamıyorsunuz. Çünkü cihaz kendini kilitliyor. Fişini çekip aynı döngüyü tekrarlıyorsunuz. TV'ye ev ağında bilgisayardan video görüntüsü paylaşıyorsunuz. 1dak sonra bağlantı kopuyor ve tv nizin fişini çekmeden tekrar kesinlikle bilgisayarınızdan paylaşım yapamıyorsunuz.
    Yazıklar olsun bu kadar paralara satmış olduğunuz bu ürünlere.. Kısa bir süre sonra bu yorumumu eminim ki sileceksiniz. Ama sizin gayri ciddi bu durumu internet platformunda her yerde paylaşacağımı, bir çok kişiyi tv lerinizden uzaklaştıracağımı bilmenizi isterim. Hollanda'daki o patronlarınıza lütfen iletin. Şu anda TV'lerinizin SMART platformu tamamen koskoca bir SIFIR'dır. Koskoca bir fiyaskodur!. Siz müşterilerinizi deneme tahtası olarak kullanamazsınız. Müşterilerinizin paraları ile canlı ARGE yapamazsınız. Elimden geldiğince de bunu herkese yayacağımı iletirim. İnsanın sabrı ancak bu kadar dayanabiliyormuş. TV'yi aldığım Aralık ayından beri 3-4 güncelleme yaptınız ve her güncelleme sonrasında daha da kötüye gitti. Çünkü yazılım platformunuzun için boş. Acemilerin yazılımı..Umarım bu yazdıklarımı ciddiye alır, SOMUT adımlar atabilirsiniz.

Aslinda boyle sikayetler butun tvlerde olabiliyor. Butun philipsler o sekilde degil.
    Smart onemliyse pana alin. Dedigim gibi panasonic de karar kildiysan onu alin. Simdiden hayirli olsun.

• hocam panasonicden şaşmayın
  • quote:

quote:

3 bini geçen fiyatıyla philips 47pfl7008k tv hakkındaki bir alıcının yorumu şimdi gördüm bu yorumu gördükten sonra philipsten tamamıyla vazgeçeceğim galba

Aslinda boyle sikayetler butun tvlerde olabiliyor. Butun philipsler o sekilde degil.
    Smart onemliyse pana alin. Dedigim gibi panasonic de karar kildiysan onu alin. Simdiden hayirli olsun.

hocam hangi modelleri sorunsuz philipsin bilgilendirirsen sevinirim

• 2 tvninde eksi yönleri var açıkçası tv satıcısı olarak ben bile kararsız kaldım hangisini seçerdim dedim

bence tv alırken ki beklentine bak nelere tölerans gösterebilirsin neleri kullanırsın bunları iyice bir tart

örneğin smart özelliği ne kadar gerekli nesini kullanırsın bence tvde en gereksiz özellik smart internet olan evde pc tablet smart telefon varken kimse oturup tvden girmekle ugraşmaz ( ilk heves alanlar hariç)
    kaldıki herkesin düşüncesi bir filmi veya diziyi tvden açıp izlemek düşük çözünürlükte sorun yaşamassın part part izlersin ki o şekildede görüntü kalitesi çamur gibi keyif almassın yüksek çözünürlükte açtımı bir çok tvde ön bellek sıkıntısı var bence bu şekilde kullanmayı pek düşünme kısacası

tvde sürekli zap yaparım aktif olarak kumanda elimde olur dersen philips seni sinir eder kanal geçişleri 2sn gerçi bunu harici bir uydu alıcı alarak çözebilirsin

2 tvninde codec destegi tam değil ancak panasonic bu konuda biraz daha kısıtlı

menu konusunda panasonicte daha sade ve az detaylı bir menü var ve hızlı philipste daha detaylı ve yavaş

renk kalitesi philipste daha kaliteli her renk tonunun gerçek kaşılığını alabilirsin

panasonicteki ön panel kalitesini ben daha çok begeniyorum

tvnin biraz yavaş çalışmasına çok takılmassan philips al şahsen bende ilk philipsleri karıştırırken bu neya dedim ama zamanla huyunu suyunu ögrenince şuan standart bir şekilde kullanıyorum hiçte gözüme batmıyor

herşeyi geçtikten sonra hangi tv olursa olsun şunu unutmamak gerekiyor senin alacagın tv en iyi görüntüyü veren en iyi tvdir evde tek başına bir kıyas düzlemin yok açıcan izlycen uzun uzun anlatılır bu konular daha çok söylencek şey olabilir ancak çok fazla detay bazen keyif vermiyor. eger detay istiyorsan kendin test et derim sonuçta magzalarda o ürnü sadce sen görüntüsüne bak diye koymuyorlar git bir mağzaya şu 2 ürünü denemek istiyorum eger zamanınız varsa yardımcı olun veya müsade ederseniz deneyebilirmiyim de kendin test et tabiki yayın sistemi haricindeki özelliklerini test edebilirisn sadce

• quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

2 tvninde eksi yönleri var açıkçası tv satıcısı olarak ben bile kararsız kaldım hangisini seçerdim dedim

bence tv alırken ki beklentine bak nelere tölerans gösterebilirsin neleri kullanırsın bunları iyice bir tart

örneğin smart özelliği ne kadar gerekli nesini kullanırsın bence tvde en gereksiz özellik smart internet olan evde pc tablet smart telefon varken kimse oturup tvden girmekle ugraşmaz ( ilk heves alanlar hariç)
    kaldıki herkesin düşüncesi bir filmi veya diziyi tvden açıp izlemek düşük çözünürlükte sorun yaşamassın part part izlersin ki o şekildede görüntü kalitesi çamur gibi keyif almassın yüksek çözünürlükte açtımı bir çok tvde ön bellek sıkıntısı var bence bu şekilde kullanmayı pek düşünme kısacası

tvde sürekli zap yaparım aktif olarak kumanda elimde olur dersen philips seni sinir eder kanal geçişleri 2sn gerçi bunu harici bir uydu alıcı alarak çözebilirsin

menu konusunda panasonicte daha sade ve az detaylı bir menü var ve hızlı philipste daha detaylı ve yavaş

renk kalitesi philipste daha kaliteli her renk tonunun gerçek kaşılığını alabilirsin

tvnin biraz yavaş çalışmasına çok takılmassan philips al şahsen bende ilk philipsleri karıştırırken bu neya dedim ama zamanla huyunu suyunu ögrenince şuan standart bir şekilde kullanıyorum hiçte gözüme batmıyor

herşeyi geçtikten sonra hangi tv olursa olsun şunu unutmamak gerekiyor senin alacagın tv en iyi görüntüyü veren en iyi tvdir evde tek başına bir kıyas düzlemin yok açıcan izlycen uzun uzun anlatılır bu konular daha çok söylencek şey olabilir ancak çok fazla detay bazen keyif vermiyor. eger detay istiyorsan kendin test et derim sonuçta magzalarda o ürnü sadce sen görüntüsüne bak diye koymuyorlar git bir mağzaya şu 2 ürünü denemek istiyorum eger zamanınız varsa yardımcı olun veya müsade ederseniz deneyebilirmiyim de kendin test et tabiki yayın sistemi haricindeki özelliklerini test edebilirisn sadce

harika yazmışsın vala kardesim ggidicem arkadaş var bimekste çalışan açtırcam gerçek yayını öyle alacam ama philipste dediğin gibi karar veririm ben harici d smart uydu kulllacam onun için kanal geçişlerinin yavaşlıgı sorun olmaz benim için ama dedimki genede o kadar para verdik bari hepsi üst performansta olsun dedim ama philipsin görüntüsünü ben, herşeyden alıkoyuyor yani philipsi tercih edeceğim diyelim 6000 ve 7000 serileri arasında ambilight dışında görüntü açısından bariz bri fark varmı yani 47 pfl 6008 k 2200 ken metroda 7000 serileri 3 bini geçiyor mediamarktta yani çok çok çok fark olurmu görüntü kalitesi olarak sizce ?

• ayko A kullanıcısına yanıt
    2012 model 42pfl6907/k modeli var sorunların aynısı bendede var .görüntü mükemmel ama kaplumbağa hızı ,menülerin utangaç hareketleri beni deli ediyor
  • ve bence elimizdeki ürünleri eleştirmekten çekinmemeliyiz . bi tomar para verip mesela smart olayını ek çözümlerle
    düzelmeye çalışmamalıyız .. belki üreticiler tüketicilerin artık bilinçlendiğinin farkına varıp kendilerine çeki düzen verir ve bu hiç fena olmaz .
  • ben olsam 1 samsung 46 f7000
    2 lg la 860
    3panasonic etw60
    tercih ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum kardeşim bendede philps. var v e azıma ge leni yazdım. ayıptır phill yazılımı resmen yerlerde sürünüyor
    bu saatten sonrada kimseye philps tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

aynen katılıyorum kardeşim bendede philps. var v e azıma ge leni yazdım. ayıptır phill yazılımı resmen yerlerde sürünüyor
    bu saatten sonrada kimseye philps tavsiye etmem.

philipse yakın görüntü kalitesinde hangi tv var panasonic mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

2 tvninde eksi yönleri var açıkçası tv satıcısı olarak ben bile kararsız kaldım hangisini seçerdim dedim

görüntü olarak philipsten sonra panasonicmi gelir sizce

• Suan philips lcd 7 serisi tv ye kullaniyorum. Cok memnundum. Ancak sorunlar cikmaya basladi. Beyaz renk kalmadi artik. Beyazlar gri renk oldu.
    Yaklasik 6 hafta once tv almaya karar verdim.1100€ ya 55pfl6158 kampanyadaydi. Ellerinde kalmamisti siparis verildi. 10 gun sonra kalmamis dediler. Onun yerine ayni fiyata samsung 55f6650 verelim dediler. Bende samsung a sevmedigim halde nasil olduysa kabul etdim. Eve geldim bin pisman oldum. Ertesi gunu geriye goturdum.
    Panasonic 55dt60 aldim. Goruntusunden uydu alicisindan 3d sinden filmleri sorunsuz oynatmadindan ve hizindan memnundum. Ekranin sol tarafinda pembelik olusmaya basladi. Servis geldi degisecek dedi.
    Kenarlarin krom olmasi parlamasi hosuma gitmiyordu. Baska tv almaya karar verdim.
    55la860 aldim. Dun getirdiler panasonic e goturduler.
    Resmen atdan inip esege binmek gibi oldu.
    Hayal krikligi oldu. (Lg kullananlar kusura bakmasin)
    Sd kalitesi camur resmen. Kanal gecisleri dt60 ikiye katliyor. Uydudaki trt1 hd ve trt hd panasonicin sd sinden kotu nerdeyse.
    Panasonic supermis haberim yokmus
    Hemen topladim koydum kenara. Telefon etdim pazartesi getir dediler.
    55dt60 ust model ama cercevesi cok kotu. Bana gore.
    70-80 tane 3d 1080p film var. Ikiside sorunsuz oynatdi.
    Bir tane 760p yolun sonu canakkale filmini lg oynatdi. Sesine desteklemiyor dedi.
    Lg ivir zivir ozellikleri cok. Ama ben bir daha almam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.