Şimdi Ara

Philips LCD TV input lag (PS2, PS3, Xbox360)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Philips LCD lerde input lag sorununu yaşıyorum . Açıkçası forum başlıklarında bir kısım kullanıcı bu sorunu güncelleme yapılarak yendiğini , bir kısım kullanıcı ise TV deki ayarlarını düzenledikten sonra çözebildiğini belirtmiş.
    Takip ettiğim kadarıyla TV güncellemesi biraz riskli ve en son çare olarak düşünüyorum.
    ilk işlem olarak TV de yapmamız gereken ayarları buraya tam olarak yazabilirseniz çok sevinirim. çünkü belki bizim beceriksizliğimizdendir kurcalayarak beceremedik şu işi.TV philips 74 serisi 42"
    şimdiden teşekkürler



  • bende 32PFL7404H/12 philips televizyona sahibim. sizin yaşadığınız problemi bende yaşadım. menüden Pixel Precise HD özelliğini kapattığım zaman sorun halloldu.
  • bu negibi bir sorun arkadaşlar bendede 42pfl7404 var ps3 hdmi ile bağlıyorum çalışıyor sizdeki sorun nedir
  • Sorun şu 2 tane ps2 bir tanede ps3 denedik oyunlarda herhangibir şekilde gerek yon gerekse fire pas şut v.b tuşlarına bastığında yarım sn kadar geç algılıyor.
    ps lern hepsi bozuk olamayacağına göre sorunun TV kaynaklı olabileceğine hükmettik ve araştırmaya girdik. sonra philips modelleri ağırlıklı olmak üzere samsungunda bazı modellerinde bu sorun olduğuna dair yazışma ve soru cevaplara rastladım.
    Sayın Josh arkadaşımın dediğini deneyip sonucu yazacağım
    çok teşekkürler. farklı bir menu yada ayar extradan yapmam gerekiyorsa bunlarıda yazabilirsiniz tekrar teşekkür ederim.
  • CHIP dergisinin Şubat 2010 sayısını alın. Okuyun. Buna benzer sorundan ve çözümünden bahsediyordu.

    PS3 ve Xbox360 bağlandığı zaman Tv den yeterli performansı alabilmek için ekstra görüntü özelliklerinin kapatılmasını tavsiye ediyordu yazıda.

    Mesela Philips de Pixel Precise özelliği, Vestelde Pixellence özelliği, SONY'de bravia engine özelliği . vb. gibi.

    Bu özellikler filmlerde güzel netice veriyor ama maç gibi yayınlarda ve oyun uygulamalarında TV kasılıyormuş.
  • menüdeki bütün ayarları denedim, Pixel Precise HD özelliğini kapatınca sorun halloldu. tek yapmanız gereken bu özelliği kapatmak, Pixel Precise HD özelliğini kapattığınız zaman 100hz özelliğide otomatikman kapanıyor yalnız, bilginize.
  • evet 4 adet arkadaşımda denedim. philips' in 4 ayrı modele sahipler. görüntü motoru içeren tüm özellikleri kapattığımda sorun tamamen düzeldi. (pixel Precise, Pixel Plus . v.b )

    herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
  • Şimdilerde satılan her LCD TV'de "Oyun" modu vardır artık, tek yapmanız gereken oyun modunu seçmek görüntü ayarlarından, bütün LCD'ler için böyledir bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fixx

    Şimdilerde satılan her LCD TV'de "Oyun" modu vardır artık, tek yapmanız gereken oyun modunu seçmek görüntü ayarlarından, bütün LCD'ler için böyledir bu.

    +2 haklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Josh

    bende 32PFL7404H/12 philips televizyona sahibim. sizin yaşadığınız problemi bende yaşadım. menüden Pixel Precise HD özelliğini kapattığım zaman sorun halloldu.


    cok tesekkurler beni büyük bir sorundan kurtardınız. birde bende hdmi sesi tanımıyor. görüntü hd ama ses yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hfatih15


    quote:

    Orijinalden alıntı: Josh

    bende 32PFL7404H/12 philips televizyona sahibim. sizin yaşadığınız problemi bende yaşadım. menüden Pixel Precise HD özelliğini kapattığım zaman sorun halloldu.


    cok tesekkurler beni büyük bir sorundan kurtardınız. birde bende hdmi sesi tanımıyor. görüntü hd ama ses yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?


    TV'nizi USB ile son versiyona güncelleyin:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL8404H/12&slg=tr&scy=TR




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.