Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.067
Cevap
64
Favori
154.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5998 Tl'ye aldığım başıma bela olan Bandingli 65pus6521 Philips tv'yi tüketici hakem heyetine veremiyordum çünkü sadece 3000 tl altındaki ürünler tüketici hakem heyetine verilebiliyordu.Yılbaşından itibaren artık 6860tl'ye kadar olan ürünler tüketici hakem heyetine verilebiliyor.
    Bu Philips bana sürekli yalan söyledi,daha öncede konu açmıştım servisleri çok amatör Bandingli tv'ye bir şey yok diyecek kadar gözleri dönmüş bunu bilerek yapıyorlar çünkü iade ile uğraşmak istemiyorlar,servisten gelen 2 eleman tv'ye Bandingli dedi sonrasında Servis sorumlusu TV DE HİÇBİRLŞEY YOKTUR raporu tuttu.Bunları Philips merkeze ve YURT DIŞI PHİLİPS'e de bildirdim şikayet ettim,bandingi gösteren video da gönderdim Hiçbir şey olmadı.
    Arkadaşlar HAKSIZLIĞA GELEMİYORSANIZ,YALANA DOLANA GELEMİYORSANIZ BU PHİLİPS DENEN FİRMADAN UZAK DURUN,ŞİMDİ BAZILARI ''BEN PHİLİPS ALDIM ÇOK MEMNUNUM''FALAN DER AMA TV'DE SORUN OLUNCA PHİLİPS DENEN BU İLKESİZ FİRMANIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYORSUNUZ.BEN YANDIM SİZ YANMAYIN,EVDEKİ DİĞER TV'DE PHİLİS ONU 8 YIL ÖNCE ALMIŞTIM ONDA DA BANDİNG VAR.
    Forumda İnternet için Turk.net konusunda bir arkadaş turk.net için''Eğer haksızlığa gelemiyorsanız,Haksızlık durumunda telefon açıp Ana avrat küfretme potansiyeline sahip bir yapınız varsa turk.net'ten uzak durun''yazmıştı,Yemin ederim aynı şey Philips içinde geçerli,düşünün turk.net yeni bir firma ama Philips yılların firması ama zihniyet aynı,eğer iyi çıkarsa sorun yok ama Kötü çıkarsa KADERİNİZLE BAŞBAŞA kalıyorsunuz.
    BİLGİ İÇİNhttps://www.aydinlik.com.tr/tuketici-haklarinda-yeni-donem-ekonomi-ocak-2018




  • Arkadaşlar ses ile ilgili bir sorunum var, hariciden mxplayer ile ya da Netflixten film izlerken konuşma sesleri gayet güzel geliyor ama arka fondaki müzik kesik kesik geliyor ne yaptıysam da çözemedim. Çok dikkatim dağılıyor film izleyemez oldum artık, codec uygulama filan var mı buna çözüm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • das.sigma kullanıcısına yanıt
    MX player de ses kısmında ses kaynağından native seçeneğini dene ve donanım çözücü kullan hal olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZamanSal kullanıcısına yanıt
    teşekkürler akşam bir deneyeyim. netflix de etkilenir mi bu çözümden? ac3 dts codeclerini ekleme işlemlerini yapmayı denedim ama çok karışık geldi televizyonda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    Dışardan apk yüklemek için

    Hocam işlem sırası böyle midir?

    Developer programını kurmadan önce fabrika ayarlarına dönüyoruz.
    1. Google Play'den TV'ye "Developer Tools" uygulamasını yüklüyoruz.
    2. Uygulamayı çalıştırdıktan sonra "Developer Settings" (Geliştirici Seçenekleri) -> "Show more apps in Google Play" seçeneğini seçin.
    3. Uygulamadan çıktıktan sonra TV'yi yeniden başlatın.
    4. Bu işlemlerden sonra google play uygulamaları engellemden gösterirse quickshortcutmaker programını arayıp kurun ( birleşik yazılacak ), kurduktan sonra programı açıp kumandayı mouse gibi kullanarak ( air mouse) ( burası önemli) listeden 'Ayarlar' a tıklayın ( ok e basarak olmaz mouse gibi kullanırken tıklatın) alt dizin açılacak oradan da alta doğru inip 'Ayarlar güvenlik' yazana tıklatın sonra da 'Try' a tıklatın ve
    'Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver' in karşısındaki kutucuğa tik koyun
    5. Sonra bundan çıkıp google play store dan 'File commander' kurup apknın bulunduğu flaş diski takın, file commander ı açıp flaştaki apk yı bulup kur deyin tamamdır.


    Hocam açtığımız geliştirici seçeneklerini nasıl kapatabiliriz? Telefondaki gibi Ayarlar / Settings uygulamasına gelip verileri temizle demek işe yaramadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Şubat 2018; 14:10:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Açtığın yerden kapanır.Yada fabrika ayarlarına dönersen.
  • Arkdaşlar Develeoper Options yani Geliştici Seçenekleri menüsünü açtıktan sonra nasıl tekrar gizleriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan açtığınız menüyü kapatarak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar herkese, bir süredir kumandanın pili azaldı uyarısı veriyordu televizyon bu akşam TV birden bire dizi izlerken döndü bizde pillerden mi acaba diye pilleri değiştirdik ama şuanda ne yeni pille ne eski pille kumanda çalışmıyor. TV nin arkasındaki tuş ile bir şekilde kanal açtım ama TV yi kullanamıyorum böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Var mı öneriniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kumanda çalışıyor. şükür bir sıkıntı yok

    ama çocuklar , düşürdü , elden ele gezmekten vs tuşlar soyuldu falan. özellikle Q klavye kısmı..

    galiba eskiden olduğu gibi streç e mi sarsaydık:):)

    beyaz değil..şu an bej :):)

    meraaktan soruyorum...bu kumandanın fiyatı ne acaba..yeni alan oldu mu hiç.. veya muadili var mı vs...

    teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cianni

    Ayarlardan açtığınız menüyü kapatarak?

    O şekilde menüden olmuyor malesef. Fabrika ayarlarına döndürmek tek ve son çare. Telefondaki işleyişten çok farklı malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2018; 23:1:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker_1907 kullanıcısına yanıt
    merhaba. kumandanın pili tamamen bitmeden değiştirseydiniz bu hatayı vermezdi. gerçi hata da demeyelim kumanda şu an kendini formatlamış gibi düşünün. Yeni pil takıldıktan sonra kumandanızın tv ye tanıtılması gerek yani kumandanızın aktif edilmesi lazım.

    Eşleştirmek için uzaktan kumandayı Philips logosuna yakın
    (yaklaşık 10 cm) tutun ve  Kırmızı ve  Mavi tuşa aynı anda
    basın. Eşleştirme başarılıysa bir mesaj görüntülenir.
    • Uzaktan kumanda henüz eşleştirilmemiş
    Eşleştirmek için Uzaktan kumandayı Philips logosuna yakın
    (yaklaşık 10 cm) tutun ve OK tuşuna basın. Eşleştirme başarılıysa
    bir mesaj görüntülenir.
    (kullanım klauzunda yazanlar bunlar)
  • televizyonum dün açılmamaya başladı.yani şöyle philips yazısı geliyor tekrar kapanıp tekrar philips yazısı geliyor.servise verdik bakalım garantide bitti.ne olacak? böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar mrb. youtube uygulamasında görüntü var ses yok. lütfen yardımcı olun. güncelleme yaptım, başka youtube uygulamaları kurdum yine olmadı. aynı sıkıntıyı yaşanlar varsa yardımlarını bekliyorum. tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iletisim1_21 -- 8 Mart 2018; 12:32:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mart 2015 yılında almış olduğum 55" 8109 tv, geçen hafta arıza verdi. açılışta philips logosundan sonra ekranda değişik renkte şekiller çıkmaya başladı. servisi aradım kontrol ettiklerinde sistem kartında arıza olduğunu, tamir yoluna gittiklerini fakat ısındıkça aynı sorunu tekrarladığını belirttiler. sonuç olarak yeni sistem kartı gerektiğini fiyatının 500 lira olduğunu, 10 gün civarında geleceğini söylediler. 3300 liraya aldığım tv, 3 yıl sonunda ufak bir tv fiyatı kadar masraf çıkardı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slm arkadaşlar elimde orjinal siyah klavye var fiyat 100 tl dir. son. birde gene orjinal siyah ama altta klavyesiz olan var onuda 50 tl İstanbul dan elden verebilirim. diğer illere önce ödeme sonra kargo ile gönderebilirim..pm den cevap vermiyorum teli profile ekleyin diyorvsistem ama o yeri bulamadım..mesaj gönderenler telefonunudavyazsın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir servise denk geldim.yanan devreleri değiştirip 80 tl masrafla hallettim.Direk ana kart değiştirmek isteyenlere dikkat edin.masraf çok çıkıyor.birkaç farklı yere sorun derim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8109 Menüde bluetooth aç kapa var.bir wireless yada bluetooth kulaklık alsak filmleri izleyebilirmiyiz, bilen var mı? şu masaüstü anteni olanlardan değilde mp3 dinlediğimiz kablosuz kafa üstü kulaklıklardan basediyorum...
  • yclmurat Y kullanıcısına yanıt
    kardeş ben lgnhbs 900 ve 1100 da denedim ses az ve 2 mtreden kopuk kopuk geliyordu. ama bluetooth tan deyil kablosuz hoparlör bağlan nenüsünden tanıtabildim..tv nin bluetooth aramasında görmedi... şöyle çözdüm 5mt hazır 3,5 mm jaklı uzatmalar var tv nin arkasına taktım oh mis.. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yclmurat Y kullanıcısına yanıt
    BIM den aldığım bluetooth kulaklığı bağlayıp kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.