Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
154.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_1907

    Yeni güncelleme var,

    şuan yüklüyorum, bir kaç gündür sorunlar yaşıyordum tekrar yükleme yapmaktansa güncellemeyi deneyeceğim.

    ilgilenenler aşağıdaki linkten indirebilir.

    http://www.philips.com.tr/c-p/55PFS8109_12/8100-series-guecuenue-androidtmden-alan-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-hd-oezelligine-sahip-sueper-ince-fhd-tv/destek

    sağolasın, ben de güncelliyeyim.

    bu tv den memnun olmamak elde değil.




  • arkadaşlar kısaca birkaç şey sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim,

    1. 55lik 8109 var bende, bu cihazda dsmart dfix modül kullanan var mı aranızda?

    2. şuan mevcut olarak evimde digiturk ve superonline ortak kampanyasında 24 aylık taahhütüm bitmek üzere. digiturkü kapattırmayı ,interneti ise normal cep telefonu tarifemle birleştirmeyi düşünüyorum. kablonet altyapısı olsaydı eğer direk ona geçerdim ama maalesef yok. yaptığım araştırmalarda dsmart ön plana çıkıyor belgesel kanallarının bolluğu sebebiyle. hepsiburada'da şöyle bir paket var; dsamrt modül fiyat olarak bana çok makül geldi. taahhüt bozma, fatura vs sıkıntısı da yok gibi. nasıl sizce alsam kullanabilir miyim? ona göre digiturkle devam etme etmeme kararı vereceğim, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.




  • Dsmart fix denen aparat her televizyona olmuyor. En son Philips lere olmuyordu. Dsmarti arayip sorun bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PFS8109 kullanan arkadaşlar,tv den memnunmusunuz? Konu çok uzun,hepsini okuyamadım.Bu panel native 50 hz mi,100 hz mi? Va mı,ips mi?
    ben 48 olanı almayı düşünüyorum.şu an sadece vatanda satılıyor galiba.fiyatı 2300 tl.Yalnız bu tv 3 yıl öncesinin modeli.Hala sıfır kapalı kutu bulunuyor mu? Geri dönmüş,iade edilmiş tv verirler diye korkuyorum.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    3 yıldır kullanıyorum keşke almasaydim diyorum sistemi 5 para etmez 720p film indirirsin izleyemezsin takılır durur internetten direk izleyemezsin kasar durur. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frq23

    3 yıldır kullanıyorum keşke almasaydim diyorum sistemi 5 para etmez 720p film indirirsin izleyemezsin takılır durur internetten direk izleyemezsin kasar durur. ..

    720p izlerken şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, 1080p lerde nadiren codec sorunu oldu, mxplayer ile rahatça izliyoruz. "sistemi beş para etmez" diyerek basitçe karalamayın bence, siz android bir tvyi etkin kullanamıyorsanız bu sistemin suçu değil. konu içerisinde her soruna bir sürü çözüm yöntemi sunuyor arkadaşlar, okur öğrenir çözersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

    PFS8109 kullanan arkadaşlar,tv den memnunmusunuz? Konu çok uzun,hepsini okuyamadım.Bu panel native 50 hz mi,100 hz mi? Va mı,ips mi?
    ben 48 olanı almayı düşünüyorum.şu an sadece vatanda satılıyor galiba.fiyatı 2300 tl.Yalnız bu tv 3 yıl öncesinin modeli.Hala sıfır kapalı kutu bulunuyor mu? Geri dönmüş,iade edilmiş tv verirler diye korkuyorum.

    bildiğim kadarıyla bu tvyi sıfır olarak piyasada alabileceğin bir yer kalmadı, vatanda da stoklarda görünmüyor. eğer varsa benim kanaatim kesin iade edilmiş üründür. bende 55 inç olan var, 48 inç sıfır bulsam hiç düşünmeden annemlere alırdım. münferit olumsuz yorumlara takılma geniş geniş tüm konuyu oku derim ben, aldığın tvyi en kötü 10 sene kullanacaksın sonuçta.




  • arkadaşlar... geçen bir yerde sunny marka smart tv varken cepten youtube açtım..yansıtma bildirim ikonu geldi telefonun köşesine..biliyorsunuz..

    8109 da youtube son sürüm yüklü olmasına rağmen youtube da o ikon çıkmıyor...sunny nere philips nere:):)

    şaka bir yana yazılım ile alakalı veya sanırım android tv olduğu için..tam olarak bilemiyorum..

    bunun bir yolu var mı.. telefon - android - xperia

    teşekkürler...
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    DLNA desteği olmamasından kaynaklanıyor, direk youtubedan görüntü yansıtmak mümkün değil o yüzden bildiğim kadarıyla. belki wi-fi üzerinden bu işi gören bir uygulama vardır playstoreda.
  • DLNA demişsin...
    fakat galerideki (albüm) fotoğraf ve videoları tv ye aynı simge (çıkıyor burada) ile atabiliyorum??
    DLNA bu değil mi.. mirror link de sorunsuz çalışıyor...

    ben mi yanlış biliyorum hocam....?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 19 Eylül 2017; 11:35:4 >
  • Arkadaşlar merhaba...duvara askı aparatı lazım. ambilight özelliğini etkilemeyecek tarzda bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir askı aparatı var mı acaba?
    teşekkürler
  • bendeki duvar askı aparatı kullanıyorum..
    duvarla tv arası 7cm.
    ambilight için yeterli... 10 cm olsa sanki daha iyi olur gibi...
    şahsi fikrim 10-12cm tam ideal...
  • das.sigma kullanıcısına yanıt
    Dsmart fix i ben kullanıyorum, almadan çok araştırdım tv ile uyumlu mu diye ama net cevap bulamadım ve şansımı denedim.

    Çok iyi çalışıyor DFİX tabi kanal geçiş hızları orjinal tuner olduğu için dsmart harici uydusundan yavaştır ama tek kumanda rahatlığı çok çok iyi hiç sıkıntısız kullanıyorum. (55PFS8109)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 5 Ekim 2017; 14:17:11 >
  • mercankadir kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ben de biraz kararsız kalmıştım. dün teknosa outletten sipariş verdim bugün geldi modülüm. eski bir ürün ama temiz hiç açılmamış, giriş paketli ama olsun sonuçta modül benim, ğer üzerine belgesel paketini az bir paraya ekletebilirsem on numara olacak, sonunda digiturkten kurtulacağım.
  • das.sigma kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, aylık 15 TL d-smart giriş direk dsmarttan neden almadınız?
  • Taahhüt vermek istemedim, hem de kendi modülüm olsun daha uygun teklif alırım ilerde diye düşündüm. Şuan mevcut digiturküm var, biraz da dsmart modülü denemek maksatlı aldım. Eğer randıman alamazsam digiturke devam etme ihtimalim var. Zaten 76,20 TL verdim toplam 2 yıl giriş pakete. Az bir farkla peşin belgesel kanallarını fullersem bana yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: das.sigma

    Taahhüt vermek istemedim, hem de kendi modülüm olsun daha uygun teklif alırım ilerde diye düşündüm. Şuan mevcut digiturküm var, biraz da dsmart modülü denemek maksatlı aldım. Eğer randıman alamazsam digiturke devam etme ihtimalim var. Zaten 76,20 TL verdim toplam 2 yıl giriş pakete. Az bir farkla peşin belgesel kanallarını fullersem bana yeter.

    aldığım modül ve 2 yıllık giriş paketini kullanamadım arkadaşlar. MH ile defalarca görüşmeme, bayi ile kavga etmeme rağmen sonuç alamadım. D-smart kararlı aktivasyon yapmıyor. teknosa da büyük ihtimalle işi çözemeyecek, geri iade edeceğim gibi. en çok belgesel kanalı d-smartta olduğu için ve modülle kullanma imkanı için düşünmüş heveslenmiştim ama bedava verse daha kullanmam, 5 liraya tivibu süper paket alacağım galiba.




  • merhaba,

    hangi görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz?
    bir türlü tutturamıyorum eski ayarlarını...
  • das.sigma kullanıcısına yanıt
    slm nasıl 720p film izleyemiyorsun usta ya, ben 2tb bluray arşivimi çevirip çevirip izliyorum__)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    kardeş hala almadıysan ve elinde normal askı aparatın varsa, bu çekyat başlıklarını tutan plastik vidalar var tv deki askının arasına tak 2,3 cm dışa uzatıyor tv yi, bende böyle şahane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.