Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.530
Cevap
73
Favori
284.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya girmeyecektim ama bir kaç şey yazmam gerek.
    İsteyen istediği gibi takılabilir. Kimseye şunu al bunu alın denemez. İsteyen istediği gibi eleştirebilir tvyi. Ancak başkalarına da etki ederek değil.
    Daha önce de bahsettiğim gibi benim televizyonda bir adet ölü piksel var. Bunu da çok sonra ve tesadüf eseri fark ettim. Evet ilk zamanlar takmıştım ama şimdi hiç umurumda değil. Bugüne kadar o kadar tv aldım ki 5 adet Philips(ayrıca 2 adet tüplü) 2 kere LG tv aldım. İnanın hepsinde az çok bulutlanma vardı. O kaçınılmaz. Aşırı bir şekilde olmasın yeter. Az olması görüntüye etki değil.
    Almakla hata mı yaptım belki. Ancak bugün tv almaya kalksam yine Philips alırım. Artık marka bağımlılığı deyin hiç önemli değil.
    Bu tvden çok memnun olduğumu söyleyemiyeceğim. Ancak güzel tarafları da var.
    -USB'den film oynatımı gayet akıcı. Gömülü altyazıları görüyor. Türkçe karakterlerde hiç bir sorun yok. Yazı fontları çok iyi. Daha önce de bahsettiğim yazılımın biraz elden geçmesi gerekiyor. Örnek "chapter" atlatabilme çok iyi olurdu. Büyük boyutlu dosyalarda hiçbir sıkıntı yok.
    -FHD görüntüleri gayet iyi ancak aynı şeyi HDR için söyleyemiyeceğim. Çünki HDR yüksek kontrasta dayalı olduğundan biraz zayıf kalıyor. Fakat ne hikmetse özel olarak çekilmiş diğer HDR görüntülerde gayet iyi iken harici olarak oynattığımız filmlerdeki HDR görüntü zayıf kalıyor. Bunu çözebilmiş değilim.
    -HD yayınlar fena değil. SD yayınlar da şaşırtıcı derecede iyi.
    -Her bir HDMI bağlantılarını ayrı ayrı istediğiniz görüntüye ayarlanabilir olması.
    -Kumandası iyi tek kusuru ışıklı ve klavye olmayışı.(çok mu tın hayır)
    -Bluraydeki görüntüler de keza çok iyi.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Son yazılım yüklenince beyaz fonlarda titreme var mı sizlerde . 50" alan birkaç kişide vardı bu problem .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61 yazılımıyla başladı galiba bu titreme işi.
  • Nvm güncellemesini kendimiz yapabiliyor muyuz?diyelim 2-3 ay sonra başka bir nvm güncellemesi gelirse bunu update yapar gibi yükleyebilecek miyiz yoksa her seferinde servis çağırmak olmaz.Bu panel güncellemeleri standart tv güncelleme işi gibi olmalı.
    Amblight kullanmak istemesem bu tvyi takip etmem bu sorunlardan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 30 Aralık 2019; 13:37:46 >
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    Flickering diye adlandırdıkları sorunun yabancı forumlarda son yazılım günceleme sonu 004 ve 007 ile geldiğini bir önceki yazılıma düşürünce düzeltiğini söylediler.(0.61-0.58 sorunu değil yani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrtNrn

Flickering diye adlandırdıkları sorunun yabancı forumlarda son yazılım günceleme sonu 004 ve 007 ile geldiğini bir önceki yazılıma düşürünce düzeltiğini söylediler.(0.61-0.58 sorunu değil yani)
    Bu yazılımı yazan şahıs hiç mi test etmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 30 Aralık 2019; 14:58:33 >
  • Benim bildiğim en son güncelleme 03.12.2019 173.004 olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Bu yazılımı yazan şahıs hiç mi test etmez .

Alıntıları Göster
    Aslında söz konusu titremeyi gösteren bir video atma imkanınız varsa...ancak ben de yukarıda bahsettiğim yazılım yüklü böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Aslında söz konusu titremeyi gösteren bir video atma imkanınız varsa...ancak ben de yukarıda bahsettiğim yazılım yüklü böyle bir sorun yok.

Alıntıları Göster
    TV yi iade ettim ben ama yeniden almamak için zor tutuyorum kendimi. Bu sıkıntılar engelliyor beni .

• vfnv kullanıcısına yanıt
    Ben ilk çıktığı zamanlarda aldım. O zaman sorduğumda Philips TR ile Vatan arasında bir anlaşma olduğunu ve bu modelin başka bir yerde satılmayacağını söylemişti görevli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 30 Aralık 2019; 15:56:8 >
  • Philips 58PUS7304 İNCELEME.
    Kargo eve gelmiş paket açılmısmı sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 58PUS7304 İNCELEME.
    Paket açılmısmı sizce beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusx1903

Paket açılmısmı sizce beyler ?
    Açılmamış...göründüğü kadriyle orijinal bantı duruyor üzerinde.
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Bu forumda troller var dedim bu mu hakaret Maşallah dört bir yandan ezmeye çalışıyorsunuz ne yani eksiklerini söylemeyelim mi? Gitmeyeceğim inatla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkolingesas -- 30 Aralık 2019; 19:39:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , bu modelin 2018 serisini (55PUS7303/12) 14 aydır kullanıyoruz. Normal kanallar , Netflix yayınları , youtube içerikleri hepsi çok iyi . Kodi çok iyi çalışıyor. Ses için soundbar aldım. Ben çok memnunum. İnşallah yeni seri alanlarda benim gibi memnun olur. Saygılar...
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dertlim -- 30 Aralık 2019; 22:52:15 >

• Tv vatandan aldığımızda hangi sürümü ile geliyor .. yazılım yani. Ve pc gibi oto güncellemeyi kapatabiliyormuyuz yakaladığımız sorunsuz yazılımda kalabilmek icin

• 65" olanından alacağım. 6400 Tl'ye kadar düşmüştü geçen ay alamamıştım. Şimdi de düşmek bilmiyor. 7.400 civarında geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gssal_emre

65" olanından alacağım. 6400 Tl'ye kadar düşmüştü geçen ay alamamıştım. Şimdi de düşmek bilmiyor. 7.400 civarında geziyor.
    Madem philips düşünüyorsan
    65 inçlik modeli (sanırım) ips pabeldir uzak dur.
    Bir kaç cm için stokta son bir iki tane kalan VA panelli 58pus7304'ü kaçırma

5299 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 31 Aralık 2019; 2:2:18 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.