Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.535
Cevap
72
Favori
286.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın forum sakinleri burada bu tv yi alanların incelemeleri, tv nin artı ve eksi yönlerinin belirtilmesi vb. işe yarayan yol gösteren bir konuyken nasıl bu hale geldi? Rezalet tartışmalar görüyorum. Konu belli bir yere kadar harika ilerlerken bir noktadan sonra çoluk çocuğun eline geçmiş durumda. Lütfen başka bir konu başlığı altında ya da başka bir mecrada tartışın. Aklı selim birbirine yardım etmek, bilgi almak isteyen insanları gereksiz yere meşgul etmeyin. Saçma sapan tartışma yazılarını görmekten yardım isteyenlerin mesajlarını göremiyoruz.

Lütfen bu konuyu sokak muhabbetine çevirmeyin. Lg, Samsung, Sony tv kıyaslarını tv tavsiye bölümünde başlık açarak yapın. Birbirinize sövün hakaret edin ve rahatlayın. Ama bu konuyu lütfen rahat bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 58inch tv yi vatandan başka biyer satmayacak mi acaba hiç?Böyle olunca tamamen vatanın keyfine kalıyoruz.bi 500 indirim yapıyor bi 300 daha sonra bi süre indirim yok.kafasina göre takılıyor.heryerde satılsa farklı olur.örnegin 50inch 3.500ü görüyor. Aynı şekilde 55 de uygun fiyatlara alınabiliyor.va direct led var diye biz de vatanın keyfini bekliyoruz.philips niye böyle bi karar verir anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58 inç olan modelin tümünü vatan almış malesef. Bu sebep ile fiyatı sadece onlar belirliyor. Aslına bakacak olursanız 5000tl altındaki tüm fiyatlar 58 inç olan model için çok iyi fiyatlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batuhan0003 kullanıcısına yanıt
    Tamamıyla katılıyorum.
    Bu sayfayı çok daha temiz bir seviyede tutmak hepimizin elinde.
    Bugün itibarıyla TV kıyaslamasını bu sayfada yapacak olan arkadaşı uyarmak hepimizin görevi olsun arkadaşlar.
    TV kıyaslama larının yapılacağı sayfalar belli bu sayfa sadece bu ürüne özel bir sayfa olarak kalmalı.

ürünü ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum tek sorun siyah sahnelerdeki mavileşme bunun da Philips tarafından gelecek günler içerisinde çözüleceğini düşünüyorum zira ürün adına yakışır şekilde tüm özellikleri barındırıyor.
    Dolby atmos ses ya da dolby vision görüntü ayrıca ambilight ....
    açıkçası ürün yukarıdaki sayfalarda da söylendiği gibi tam bir fiyat performans ürünü.
    Bu yorum ile bu sayfayı tekrar sadece bu ürünü konuşacak halde tutmak istediğimizi yineleyeyim istedim
    Slmlr

• quote:

Orijinalden alıntı: shagg

Tamamıyla katılıyorum.
    Bu sayfayı çok daha temiz bir seviyede tutmak hepimizin elinde.
    Bugün itibarıyla TV kıyaslamasını bu sayfada yapacak olan arkadaşı uyarmak hepimizin görevi olsun arkadaşlar.
    TV kıyaslama larının yapılacağı sayfalar belli bu sayfa sadece bu ürüne özel bir sayfa olarak kalmalı.

ürünü ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum tek sorun siyah sahnelerdeki mavileşme bunun da Philips tarafından gelecek günler içerisinde çözüleceğini düşünüyorum zira ürün adına yakışır şekilde tüm özellikleri barındırıyor.
    Dolby atmos ses ya da dolby vision görüntü ayrıca ambilight ....
    açıkçası ürün yukarıdaki sayfalarda da söylendiği gibi tam bir fiyat performans ürünü.
    Bu yorum ile bu sayfayı tekrar sadece bu ürünü konuşacak halde tutmak istediğimizi yineleyeyim istedim
    Slmlr
    Üründeki mavileşme sorunu nasıl birşey onunla ilgili bikaç fotoğraf ekleme şansınız va mı?herkeste olan bi sorun değil anladığım kadarıyla.panel yazılımıyla ilgili mi mavileşme yoksa bi panel hatası falan mı?bu arada bence siyah sahne mavileşme çok ciddi bi sorun.servis çağırıp baktırmadınız mı ne olduğuna?

• bakieryigit B kullanıcısına yanıt
    Burda paylaşıyorlar ölü piksel var diye. 1 yada 2 tane. Bazısında 5 tane 10 tane. Ölü piksel sorun demişsiniz. Diyelim 1 tane var ve izlerken farkedilmiyor. Bu kişiler cihazı değiştirsin mi? İlerde bu ölü pikseller artar mı azalır mı? Neden önemli onu merak ettim. Şu an bende yok mesela sonradan ortaya çıkar mı? Açıklık getirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  • malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    aaa lg trolü
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

Kimseye hakaret etmedin mi? Yazdığını bilmiyosun galiba. Sana cevap verenlere direk hakaret etmişsin.. Mesajları bildirdim bilgin olsun. Önce saygılı olun. Tv dir kumandadır önemli şeyler değil..!!!!
    Philips alarak mi trol olunuyor

Ne demişim söyle onlar bana ne demis

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

Bak burda olayı sen başlatıyor. İlk hakareti sen yapıyorsun. Sonra sana ne diyecekler? Ahh canımmm vah canımmm mı? Saygı gösterirsen saygı görürsün. İlk yorumunda bile saldırıyorsun. Dışarda böyle dolaşıyorsanız vay halinize.. Sorunu vatan la yaşamışsınız. Elektronik şans işi her markada var.

Şuan hemen foto atamam ancak üst mesajlarda bu konuda çok sayıda şikayet olmuş idi. Benim NVM 0.58 ancak en güncel olan 0.61 dahi yuklense sorun devam ediyor deniliyor. Özellikle Netflix de bulunan 4k şömine videosunda mavilik hat safhada. Sizdeki ürünün nvm yazılımı kaç acaba? Birde bahsedilen videoda deneme yaptınız mı ?

• shagg S kullanıcısına yanıt
    Video sorunlu dediler denemedim. 0.58 bendeki. Lg den de görüntü paylaştılar o videoda. O da aynıydı. Hatta daha kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 30 Aralık 2019; 11:6:13 >
  • Philips 58PUS7304 İNCELEME.

55pus7304 ten PS3 Şirinler oyunundan görüntü:)

Ben genel bir yorum yaptım neden bana hakaret edilerek saldırılıyor üzerine alınanlar belli

sadece o videoyu düşünmeyelim evet o videoda maalesef maksimum derecede bir bozulma görüyoruz ancak farklı özellikle HDR aktif olan bazı videolarda renklerin soluk ve �zellikle siyah tonlarında mavileşme iyi ben görüyorum.
    Bu akşam bir nvm güncellemesi yapacağım ben.
    Durumu tekrar yazmış olurum.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.