Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.535
Cevap
72
Favori
286.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yazdıklarınız ne yazıkki philips ve diğer markalar içinde geçerli...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tv gelmis 58pus7304\12 yazıyor made in china ? Hani avrupa üretimiydi ? Nasıl anlıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusx1903 Y kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın geldi demek sonunda güle güle kullan
    Kurulum yaptınız mı? Nasıl beklediğin gibi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: malkolingesas

2 gündür her türlü şeyi denedim kafasına ses var görüntü yok
    Bu sorunla ilgili servis çağırdın mı? Servis ne dedi? Rapor yazdı mı? Vatan ne dedi? Bunları da söyler misin?

• gorkemgercek G kullanıcısına yanıt
    sağol kardesım sehir dısındayım ben suan evde beklıyor hemen kurdurmucam sadece kutusunu fılan ıncelettırdım hıc acılmamıs sorunsuz gozukuyor sımdılık
  • Netfilixte Dolby Almost yayınlarda(wicher-Lost in Space. Gibi) cızırtı oluyor..Bilgisi olan varmı..

• Sadece fişten çekip yeniden taktım düzeldi.Bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: pks1979

Sadece fişten çekip yeniden taktım düzeldi.Bilginiz olsun
    Bu sorunlar yazılım sorunudur. Sorun şu ki yazılım testleri iyi yapılmadan release edilmiş. Bu fiyattaki TV'ler için pek de iyi test mest yapmıyorlar anlaşılan. 15binlik bir OLED'de böyle sorunlar çıkmıyordur muhtemelen. Sorunları çözüp bir update yayınlasalar sorunlar sizler için de çözülür. O yüzden servisin gelip yazılım güncellemesinden bahsediliyor. Online yayınla kardeşim şu güncellemeleri, TV internete bağlanınca alsın. Zaten bu 0.61 diye bahsedilen de stable versiyon değildir. Bu cızırtı sorununu teknik servise değil ama Philips merkeze, mümkünse uluslararsına yazın. Birkaç aya belki düzgün bir update yayınlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgercek

Bu sorunlar yazılım sorunudur. Sorun şu ki yazılım testleri iyi yapılmadan release edilmiş. Bu fiyattaki TV'ler için pek de iyi test mest yapmıyorlar anlaşılan. 15binlik bir OLED'de böyle sorunlar çıkmıyordur muhtemelen. Sorunları çözüp bir update yayınlasalar sorunlar sizler için de çözülür. O yüzden servisin gelip yazılım güncellemesinden bahsediliyor. Online yayınla kardeşim şu güncellemeleri, TV internete bağlanınca alsın. Zaten bu 0.61 diye bahsedilen de stable versiyon değildir. Bu cızırtı sorununu teknik servise değil ama Philips merkeze, mümkünse uluslararsına yazın. Birkaç aya belki düzgün bir update yayınlanır.

Alıntıları Göster
    100 bin tlye kadar TV var o zaman dandik 15 binlik oledlere de iyi test yapmıyorlar senin mantığınla hocam.

En iyi TV en pahalı tvdir gibi olmuş

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Yok ya yılbaşı öncesi tekrar girer kesin.

• Merhaba. Siyah lacivert sorunu hakkında gelişme var mı acaba?

• Aynen
    Siyah lacivert sorunu için bir gelişme var mı servis vs tarafında?

• teqali kullanıcısına yanıt
    İps panel mi iyi va panel mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: alyosha

Bu sorunun cevabini kimse bilmiyor sanirim :)

58pus aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: alyosha

TV tavsiyeleri bölümünde bu konuda birbirini yiyor millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyosha A kullanıcısına yanıt
    Aman hocam lütfen ips va panel konusu açmayalım... Diğer benzer formlarıda sava? var paneller havada uçu?uyor... Bence siz bir teknomarkete gidin 55pus7304 ips olanla, 58pus7304 va olanı izleyin karar verin, benim tavsiyem karanlıkta filim dizi fazla izlerim, siyah detayları severim, ısık sızması minimum olsun, fazla yanlardan tv izlemem derseniz...VA panel, ama yanlardan açılardan da tv izlerim, genelde ulusal kanalları izlerim, ı?ıklı ortamda fazla tv izlerim, siyah ve koyu renk sahnelerde ı?ık sızması, beyazlara grimsi bulutlanma rahatsız etmez, detaycı değilim derseniz...IPS panel... İzleyin alın ben 1.seçenek nedeniyle 58pus7304 tercih ettim...

• Merhabalar

50PUS7304 model televizyonum açılırken bootloop oluyor yani android ana ekran gelmeden kapanıyor tekrar tekrar devam ediyor
    TV yi yeniden kur diyince kuruyor sorun düzeliyor ancak fişi takıp çıkarınca tekrar aynı sorun devam ediyor

TV yi Hard Reset ekranına nasıl alabilirim bilen var mı Android işletim sisteminin silinip yeniden kurulması lazım
  • alyosha A kullanıcısına yanıt
    Haha sustum o zaman göreceli bi kavram olacağı aklıma gelmemişti. Görüp deneyimleyip karar vereyim o zaman.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.