Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.535
Cevap
72
Favori
286.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dinamik.kontrastı max yapinca mavilik kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Madem philips düşünüyorsan
    65 inçlik modeli (sanırım) ips pabeldir uzak dur.
    Bir kaç cm için stokta son bir iki tane kalan VA panelli 58pus7304'ü kaçırma

5299 tl.
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-58pus7304-58-146-cm-4k-uhd-android-tv-3-tarafli-ambilight-dahili-uydu-a.html#genel-bakis

Alıntıları Göster
    Stokta bir iki kaldığını nerden biliyorsunuz?
    Bi ara 4670e sattıkları geçen hafta indirimle 4875e satılan tv yi 5299a millet kapışmıyordur bence.Sanırım vatan kotasını doldurdu onun için indirim yapmıyor.
    Bence çok acil ihtiyacı olanlar hariç herkes beklemeli.En azından ben öyle yapıyorum.4600e satılabiliyorsa şimdi niye 5300.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkı48

Tv vatandan aldığımızda hangi sürümü ile geliyor .. yazılım yani. Ve pc gibi oto güncellemeyi kapatabiliyormuyuz yakaladığımız sorunsuz yazılımda kalabilmek icin
    Ben geçen hafta aldım, 0.60 sürümü ile geldi, kasım 2019 üretim.
    Renk, altyazı çerçevesi ve benzeri hiçbir sorunu olmadığı için şimdilik firmware'e dokunmuyorum. Software'i ise kendisi otomatik güncelliyor, kapatma ayarı göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkı48

Tv vatandan aldığımızda hangi sürümü ile geliyor .. yazılım yani. Ve pc gibi oto güncellemeyi kapatabiliyormuyuz yakaladığımız sorunsuz yazılımda kalabilmek icin
    Sormadan yüklemesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son tartışmaları okudum da bir konu sinirlendirdi...

Anlamayan arkadaşlar için, burası Philips 58PUS7304 model TV'nin forum sayfası. LG muhteşem mi senin için, hiç durma basgit LG sayfasına. Sony kral mı? Sayfası mevcut, orada istediğin kadar über muhteşem tv'im var diye takıl. Bu sayfada bizler 58PUS7304'ün özelliklerini, iyi yanlarını, sorunlarını, güncellemerini konuşmak istiyoruz. Mesele boklamak ise emin ol arkadaşım senin o über muhteşem galaksi lideri tv markanıda gömeriz bu sayfada.

Misal:
    Biz Samsung sayfasına gidip, Samsung alanlar işi bilmez, bu devirde dolby ses ve görüntü anlaşması olmayan firma mı olur, taş devrinden kalma dinozor codec'ler artık çalışmıyor, tv'de film izleyemedikten sonra ne işe yarar, çöp çöp çöp diyor muyuz?
    Biz LG sayfasına gidip, LG'nin detay görüntüleri çamur, aynı filmi 3 rakip tv'de yanyana açınca anlıyorsun hanyayı konyayı üstelik oled yanma belası cabası, alan salaktır, kandırılmıştır diyor muyuz?
    Biz Sony sayfasına Sony'nin siyahları bir tık daha başarılı ama iş yüksek çözünürlüklü sahnelere geldiğinde fena çuvallıyor, bu TV'yi beğenenin gözleri görmüyordur, kördür diyor muyuz?

Özetle bir zahmet rakip marka yağlamalarınızı, yaranmalarınızı (hoş firma sizin gıdınızı okşayıp bahşiş vermeyecek) lütfen gidip ilgili marka modelin sayfasında yapın, burayı çöplüğe çevirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 31 Aralık 2019; 8:46:9 >

• TV görüntü olarak vestelden 1 tık iyi.oyle aman aman bı görüntü yok diğer özelliklerinden memnunun şimdilik.sonucta 50 Hz olunca böyle oluyor hep sam q60 istiyordum bu nasipmis 1 aydır kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Sormadan yüklemesi lazım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iyice incelemiyorsunuz. Software otomatik yüklemesi açık veya kapalı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesem -- 31 Aralık 2019; 9:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyosha

Haha sustum o zaman göreceli bi kavram olacağı aklıma gelmemişti. Görüp deneyimleyip karar vereyim o zaman.
    Ortada göreceli bir kavram yok
    Şöyle düşün
    Bir tarafta
    (Yüksek şık,kontrast gücü ile) Güneşli güllük gülüstanlık, simsiyah gecelerde ise yıldızların net bir şekilde görüldüğü bir yaz gününü VA paneller

Diğer tarafta
    (Çöplük ışık kontrast oranları ile) Kapalı, sisli ve "gri bulutlu", bırak geceleri yıldızları görmeyi, güngüzler güneşin dahi görülmediği bir kış gününü İPS
    Panelleri ifade eder.
    Bazıları ise biz kış mevsimini severiz yaz mevsimi bizi bozar diyorlar durum bu...
    Şu aşağıda VA ve İPS panel görseli var, kışın durum bu kadar vahim

Uzun lafın kısası şu
    Bir ips panel günlük proramlar için sıradan kesime yada air kumanda, ambilight gibi diğer unsurlar daha ağır basanlara...

Bir VA panel ise filmci,oyuncu ve detaycı kesime hitap eder

Multimedia unsurlarunı saymazsak, genel görüntü perdormansı babında bu durumun renkler ve zevkler ilede alakası yoktur
    Çünkü film ve oyunlar için olmazsa olmaz olan
    Işık, Kontrast ve siyah performansı bir seçim/kriter değil zırunluluktur!

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 31 Aralık 2019; 9:36:15 >

• Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Bugün hemen deneyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Argümanlı açıklama için teşekkürler ben de gidip gördüm. Denmek isteneni anladım. Ve tercihim va panel olacak gibi duruyor. Bütçem maksimum 6000. Salon 6,5 metreye 4.20 metre. Salonu yatay kullanacağız yani 4 metre yada oturuş konumuna göre daha yakından seyredilecek televizyon. 17 yıldır televizyonlu bi evde oturmadım. Çocukluğumdaki televizyonda tüplü orta büyüklükte bi televizyon olunca hepsi büyük geliyor gözüme. Hangisini alsam olur gibi zannediyorum. Ama burada 65 inch aldım şimdi küçük gelmeye başladı diyen de çok insan var. Ne yapacağımı bilemedim. İyi bi indirimle almak istiyorum ki en azından o kadar para verdim ama indirimde aldım diyebileyim biraz içim rahatlasın. Tavsiye ve fikir vermek isteyenlerin görüşlerine talibim. Şimdiden teşekkürler.

Bizim 55 ler ips panel. Siyahlar yine siyah hem yan açılardan da va panele göre iyi. Direk ips alma demek tuhaf değil mi?
    IPS ve VA kullanım tarzına göre değişecek bir seçim fakat IPS konusunda diğer firmalarda bu kadar fark varken philips'in 7504 55" IPS ve 58" IPS modelinde gözle görülüyor fazla bir fark olduğunu söyleyemeyeceğim.2 üründe bende mevcuttu 2'sini yanyana karşılaştırarak IPS modelinin alınmayacak bir performans sergilediğini düşünmüyorum hatta yandan izlemede görüntü bozulması VA panele göre daha iyi olduğu için 55" tercih edilebilecek model.Bu arada VA panelinde de yine direct led oluşundan dolayı yandan izlemede diğer ürünlere göre kayıp ciddi şekilde az.55"'lerde IPS panel ve direct led oluşu eğer panelinizde bulutlanma yoksa siyahları gri şekilde değil siyah olarak gördüğünüzü söyleyebilirim.Bende daha önce LG IPS panelli TV mevcuttu siyahları artık gri olarak kabul ederek izliyordum fakat Philips(tpvision) bu panelinde bu şekilde değil.Bu fiyat bandında bence alternatifi yok tekrar TV almaya kalksam yine philips alırım.Forumda bahsedilen sorunlar yazılım güncellemeleri ile çözülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Arkadaşlar iyice incelemiyorsunuz. Software otomatik yüklemesi açık veya kapalı olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Yüklememesi lazım yazacağıma yanlış yazmışım . Aynı şeyi demişiz aslında . Özür

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Yüklememesi lazım yazacağıma yanlış yazmışım . Aynı şeyi demişiz aslında . Özür

Alıntıları Göster
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Bizim 55 ler ips panel. Siyahlar yine siyah hem yan açılardan da va panele göre iyi. Direk ips alma demek tuhaf değil mi?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141021750

• Ofisimde VA panelli vestel var . Yanlardan bakınca dehşet bozuluyor görüntü.
    VA panelli PUS7304 e aynı açıdan baktığımda neredeyse hiç yok kayıp .
    Demek ki philips birşeyler yaparak kayıpları önlemiş .
    En büyük korkum ışık sızmasıydı . Direct led den mi bilmem ama yok denecek kadar azdı .
    Maçlarda bandingden korkuyordum . o da yoktu .
    Hiç tahmin etmediğim ölü pixel çıktı ne yazık ki . İzlerken belli olmamakla birlikte kafaya taktım iade ettim .
    Demem o ki gönül rahatlığıyla alınabilecek F/P ürünüdür 7304 VA serileri .

Anlamadığınız şu. Siyahlar biraz daha koyu diye ips çöp demeniz yanlış. Sanki kartal gözüne sahibiz. İnsan gözü anlamıyor bu farkı izlerken. Hee her siyaha acaba gri mi siyah mı mavi mi diye bakarak tv izliyorsanız siz zaten zevk alamazsınız. Bu bi aracı sürekli devir saatine bakayım 2.000 devirde vites atayım demek gibi bişey. Bırakın aracın sesine kendinizi atın vitesi keyif alın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    tgezer ve sesem arkadaslar sizi pozitif yaklasım, acık yurekli olsunuz ve nezaketinizden dolayı, bir formdaşınız olarak tebrik ederim. Öküz altında buzagı arayan pesimist bir kitleye ragmen tarzınızın formumuza hakim olmasını dilerim. Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.