Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Burada mesele ürünün geç gelmesi değil hocam, beklemek benim için problem değil :) Ürünü satın aldığımda onaylamaları bile 1.5 gün sürdü. (Ne kadar yoğun olduklarını anlayabiliyorum) Burada mesele daha kargoya verilmemiş ürünü kargoya vermişler gibi göstermeleriydi.Bilgi almak amaçlı kargo firmasını aramıştım ve bana daha satıcının ürünü teslim etmediklerini söyledir.İster istemez insan şaşırıyor biliyor, muhattap olacağın birinide bulamıyorsun (Firmanın herhangi bir irtibat numarası yok) Anlık bir gerginlik yaşadım öyle yoksa dediğiniz gibi geç olsun da güç olmasın
  • Evet satıcının bir günahı yok. Kargolar takip kodunu rezerve edip ürün çıkarıyorlar yoğunluktan.
    Ürün sorunsuz gelsin, geç olsun hiç mühim değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Kargoya verilmeyen ürün verilmiş gibi gösterilmez.
    1- ürünlerin hepsi aynı gün çıkamaz çok yoğunsa
    2- kargo şubesinde yer yoksa daha önce de belirttiğim gibi kodu rezerve edip yer boşalınca diğer ürünleri alırlar. Yani 200 tv bir anda şubeye geldi diye düşünün?!?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker3581

Arkadaşlar şikayetvarda geçenlerde okuğumu aktarıyorum.
    Müşteri philips servisini arıyor ve servis de 55 inç üstüne kurulum gerektiğini 55 ve altını ise müşterinin kendisi kurabileceğine dair bir bilgi aktarıyor. Sonra olanlar oluyor. Panel kırılmış ve kimse sahip çıkmıyor. Aldığı firmaya gönderiyor, firma ambalajını bile açmadan aynen iade ediyor.
    Bunları neden yazdım!
    Az önce philips Türkiye’yi aradım ve robot size şunu diyor. Kurulumu yaparsanız faturayı saklayın garanti belgesi yerine geçer. Yok kurulumu servis yapsın derseniz şu servis için 1 bu servis için 15.... gibi bir konuşma yapıyor. Kurulumu servis mi yoksa müşteri mi yapacak sizin inisiyatifinize bırakıyor gibi. Ayrıca benim bildiğim genel merkeze kayıt açılır onlar da size servis yönlendirir. Ancak servis no paylaşıyorlar siz de o servisi arayıp randevu talep ediyorsunuz. Biraz garip geldi.
    Dikkatli olun servis ne derse desin kurulumu mutlaka servis yapsın.
    Benden sizlere tavsiye asla ama asla ürünü netten aldığınızda kendiniz açmayın. Mutlaka müşteri hizmetlerin arayıp kurulum için servis talebinde bulunun 32'' olsa bile. Tecrübeyle sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

“Tvmarketim” isimli kullanıcan satın aldım ve düşük puan vereceğim sebebi şu;

Ürünü dün kargoya verdiklerine dair bir mesaj geldi.Bugün baktım ürün hala taşımada gözüküyordu(bana yakın olan şubeye doğru yola bile çıkmamış) YK müşteri hizmetlerini aradım, kadın bana ürünü teslim almadıklarını sadece belgenin düzenlediğini söyledi (sistemde o şekilde görmüş) n11 ile görüş dedi.N11 firmasını aradım durumu aktardım onların bir şey yapamayacağını söylediler.Mağazaya soru sor kısmına basıp soru sorun diyorlar.Mağaza numarasını istedim numaraları bizde yok diyorlar (aşırı saçma bir durum) Mağazaya mesaj attım ama kim bilir ne zaman cevap gelecekti.Dolandırıldım mı acaba diye düşünürken aklıma ürünün teslim edildiği şubeyi aramak geldi.Şubeyi aradım ve ürünü daha bugün teslim aldıklarını söyledir.Sırf şu olaydan dolayı Mağazaya düşük puan vereceğim, 30 dakikadır yaşamadığım sinir stres kalmadı.Madem bugün teslim edeceksin neden dün teslim etmiş gibi gösteriyorsun gelde delirme yani

Başınıza aynısı gelirse sizde düşük puan vererek gerekli tepkiyi ortaya koyabilirsiniz.
    Arkadaşlar haklılar. İnsan ne de olsa hele TV gibi ürün alınca bir an önce gelip deneyimde bulunmak istiyor. Geldikten sonra boşuna stres yaşadığınıza yanacaksınız. Önemli olan teslim aldıktan sonra müşteri hizmetlerinden servis talebinde bulun. Kurulum esnasında ise daha önce bahsedilmiş problemler var mı onun kontrolünü yapın. İnşaallah sorun yaşamazsınız.

• sesem S kullanıcısına yanıt
    selam hocam,

Bende aynı TV'den aldım NVM sürümünü aşağıdaki şekilde kontrol edebilir misin? Servise buna göre kayıt açtırıp güncelleme yaptıracağım.Teşekkürler.

Which firmware is currently running:
    Switch to TV mode and press 123654 on the remote control. Now you are in CSM ( Consumer Service Menu ). You can not break anything or do anything wrong here. Now you can use the up / down buttons on the remote control to switch between three pages. On page 2 under 2.1 "Current Main Software" is the currently installed software version.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Sanırım bahsettiğin goruntu buydu. Videodan yakalayabildigim goruntuye gore 4 zon gorunuyor. Yanlisim varsa duzelt lutfen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu konuda bir bilgi vereyim. Bu fotoğraflara bakarak tv nin siyah performansi ile ilgili bir yanilgiya düşmeyin.

Öncelikle bu çekim bir arkadaşımızın yonlendirmesi ile local dimming ozelligini test etmek amaci ile 50pus7304 va panel tv den 90° ye yakin bir acidan cekilmistir (beyaz toplarin biraktigi izi goruntuleyebilmek icin) va paneller de izleme acisi arttikca goruntu ve renk performansinda kayiplar olur. O yuzden bu fotograflari referans olarak almayiniz. Tv karsisinda izlerken ki siyah ve diger goruntu performansi icin daha once paylastigim fotograflardan fikir edinebilirsiniz. 55" kullanicilari yada yeni alacak kullanicilar icinse zaten 55" modelinde ips panel kullanildigi icin bu goruntuleri referans almalari dogru olmayacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

“Tvmarketim” isimli kullanıcan satın aldım ve düşük puan vereceğim sebebi şu;

Ürünü dün kargoya verdiklerine dair bir mesaj geldi.Bugün baktım ürün hala taşımada gözüküyordu(bana yakın olan şubeye doğru yola bile çıkmamış) YK müşteri hizmetlerini aradım, kadın bana ürünü teslim almadıklarını sadece belgenin düzenlediğini söyledi (sistemde o şekilde görmüş) n11 ile görüş dedi.N11 firmasını aradım durumu aktardım onların bir şey yapamayacağını söylediler.Mağazaya soru sor kısmına basıp soru sorun diyorlar.Mağaza numarasını istedim numaraları bizde yok diyorlar (aşırı saçma bir durum) Mağazaya mesaj attım ama kim bilir ne zaman cevap gelecekti.Dolandırıldım mı acaba diye düşünürken aklıma ürünün teslim edildiği şubeyi aramak geldi.Şubeyi aradım ve ürünü daha bugün teslim aldıklarını söyledir.Sırf şu olaydan dolayı Mağazaya düşük puan vereceğim, 30 dakikadır yaşamadığım sinir stres kalmadı.Madem bugün teslim edeceksin neden dün teslim etmiş gibi gösteriyorsun gelde delirme yani

Başınıza aynısı gelirse sizde düşük puan vererek gerekli tepkiyi ortaya koyabilirsiniz.
    Hocam öncelikle yaşadiginiz kargo sorunu icin uzuldum. Ben de aynı firmadan satın aldım ve bu aksam teslim edildi. Şimdiye kadar herhangi bir sorun gözükmüyor. Gerçekten yoğunluk olmasina rağmen. Talihsizlik olmuş. Gecmis olsun.
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PatakoZ

Hocam öncelikle yaşadiginiz kargo sorunu icin uzuldum. Ben de aynı firmadan satın aldım ve bu aksam teslim edildi. Şimdiye kadar herhangi bir sorun gözükmüyor. Gerçekten yoğunluk olmasina rağmen. Talihsizlik olmuş. Gecmis olsun.

Alıntıları Göster
    Ben de teslim alan varsa fotoğrafını paylaşsın keyiflenelim diyecektim ki paylaşmışsınız. Kutu iyi duruyor. Patpata sarılmamış anladığım kadarı ile.

• quote:

Ben de teslim alan varsa fotoğrafını paylaşsın keyiflenelim diyecektim ki paylaşmışsınız. Kutu iyi duruyor. Patpata sarılmamış anladığım kadarı ile.

Alıntıları Göster
    Sagolasin hocam. Evet patpatsiz geldi. Philips servis tanidik oldugu icin az önce de kurulum yapildi. Firmware atildi. Uydu performans ps4 performans şaşirtici derecede iyi. Tv nin sag ustunde yer alan philips cikartmalarini sokerken ekrana yapisti. Servis bezle temizleyip cikardi. Yanlis bi yapisma sekli var o bantlarin aman dikkat arkadaslar. Genel olarak doğru secim yaptik. Herkese hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrtNrn

selam hocam,

Bende aynı TV'den aldım NVM sürümünü aşağıdaki şekilde kontrol edebilir misin? Servise buna göre kayıt açtırıp güncelleme yaptıracağım.Teşekkürler.

Which firmware is currently running:
    Switch to TV mode and press 123654 on the remote control. Now you are in CSM ( Consumer Service Menu ). You can not break anything or do anything wrong here. Now you can use the up / down buttons on the remote control to switch between three pages. On page 2 under 2.1 "Current Main Software" is the currently installed software version.
    Sanırım siz daha önce yazdığım bu sofwareden bahsediyorsunuz ;
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

Ancak bu NVM yazılımı donanımsal bir yazılım bildiğim kadarıyla servis müdahale bağlantısıyl yapılıyor. Kaldı ki yukarıdaki yazılım enson olan tv'nin yazılımı. Bunu da ineternet bağlantınız var ise tvden artın yeni yazılım bulundu diyor ve yüklüyorsunuz.

• PatakoZ kullanıcısına yanıt
    Kaç inç almıştınız hocam? Birde gelen model /12 mi /62 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PatakoZ

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam benimki de yarın gelecek umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 13 Kasım 2019; 21:28:43 >

• PatakoZ kullanıcısına yanıt
    Tv kuruldu yani
    Bildiğin kıskandım şimdi bu durumu. Peki servis neden yazılım attı? Şu karanlık sahnelerde gereksiz patlama yapan panellerden miydi? Benim de endişem servis gelirken yazılımsız ya da bu durumlardan habersiz gelirse o zamab anlatasıya kadar göbeğimiz çatlayacak.
    Tv seçimi elbette iyi. Orta segment bir ürün aldık ve ciddi anlamda kardayız. İyi ki şu lg’nin sm serilerine bakmayı bırakmışım. Plastikten kasa...
    Tv nin bir de odanızdaki heybetine bakalım, paylaşır mısınız?

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Siz en yoğun zamanda almışsınız. Kargolar şu 11.11 indirimleri nedeniyle ne kadar yoğun tahmin edemezsiniz. Aynı zamanda satan firmalarda. Trendyol un 1 günde 300.000 kargosu oldunu biliyor musunuz bu hafta. Ve tahmin edebiliyor musunuz:) Bu dönem biraz daha anlayış gösterilmeli bence. Saygılar

• Almayı düşünenlere... Bu TV ye philips gerçekten çok güveniyor.

Hardware Plusyoutube
    Kim Philips The One TV kullanmak ister? Seride bir ilk!
    https://www.youtube.com/watch?v=247zoogxR3Y&feature=youtu.be

• quote:

Tv kuruldu yani
    Bildiğin kıskandım şimdi bu durumu. Peki servis neden yazılım attı? Şu karanlık sahnelerde gereksiz patlama yapan panellerden miydi? Benim de endişem servis gelirken yazılımsız ya da bu durumlardan habersiz gelirse o zamab anlatasıya kadar göbeğimiz çatlayacak.
    Tv seçimi elbette iyi. Orta segment bir ürün aldık ve ciddi anlamda kardayız. İyi ki şu lg’nin sm serilerine bakmayı bırakmışım. Plastikten kasa...
    Fikir vermesi açısından. Bu arada dipnot olarak 4k performansi olarak oled izliyormuş hissiyati yaratti bende gerçekten çok başarili. Yarin musait oldugumda onlardan da paylasirim. Test ettigim tv nin wireless ve kablo baglanti performansi da muthis. 4k youtube videoyu gram atlamadan takilmadan oynatti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatakoZ -- 14 Kasım 2019; 0:18:21 >

• Ben de kargoyu bekliyorum. Bu tv 6 ay sonra bozuldu bir yeri diyelim. Şikayetvar da okuduğuma göre Philips türkiye değişim yapmıyormuş aldığın satıcıya yönlendiriyormuş. Aldığımız satıcı değişim ya da para iadesi yaparmı bunun garantisi var mıdır? Yoksa tüketici mahkmesiyle uğraşmayalım.

• quote:

Tv kuruldu yani
    Hocam gelen servis tanıdık oldugu icin acik acik bahsettim yazilim durumundan. Tv den kaynakli bir sorun olmadigini zaten bir sikayet sebebiyle degil normal prosedur olarak guncel yazilimi kurduklarini belirtti. Yuklenmemis halini gormedigim icin sorun tam olarak neydi bilemiyorum onceki yazilimda lakin ben goruntu anlaminda hic bir sıkıntı görmedim. Aksine fayda maliyet anlaminda guzel bi deneyim yasadim diyebilirim 2 saatlik kullanimda.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.