Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 den bende aldım. Hayırlısı inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 11 Kasım 2019; 21:6:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3581

Ben de n11 den aldım. 2 tane satıcı vardı ancak bir tanesi daha önce şikayetvardan mimli. O nedenle diğerinden aldım. Şimdi tek yapacağımız bekleyip burada paylaşmak.Ben 5bin tl ye tamamlayıp 500 tl kupon kullandım epey karlı oldu benim için. Hayırlı olsun hepimize. Araştırdım 1 ay süresince. 55um7450 ile başladım 55sm8200 ile devam ettim ve 55pus7304 ile noktayı koydum. Şunu net olarak söyleyebilirim ki aynı paraya 7504 verseler ben 7304 ü seçerim yine. Estetik şahane.
    ilker3581 hocam kupon var mı? Senin tavsiyen üzerine araştırdım, ben de bu tvyi almaya karar verdim. n11de kupon yok maalesef.

• burakteke33 B kullanıcısına yanıt
    Var kuponum. Saat 12 ye kadar ulaşırsan yardımcı olayım.

• Rapso R kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hareketli sahnelerde. Maç ta izliyorum sorun olmuyor. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar kupon isteyen olursa yardımcı olabilirim ücretsiz. 370 tl lik indirim kuponu var. Benim bütçeyi çok zorladım ama yine nafile.
  • Herşey güzel de kumanda da klavyeyi kaldırmışlar biliyorsunuz. Ve usb olmadan bağlantı kuracağımız bluetooth lu klavye ve mouse alan var mı? Tavsiyelerinizi alabilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Sorun yok hareketli sahnelerde. Maç ta izliyorum sorun olmuyor. Tavsiye ederim.
    Başka bir arkadaş bu durumdan bahsetmiş,şurada açıkladım,https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140750513
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Herşey güzel de kumanda da klavyeyi kaldırmışlar biliyorsunuz. Ve usb olmadan bağlantı kuracağımız bluetooth lu klavye ve mouse alan var mı? Tavsiyelerinizi alabilir miyim.
    Bu sorunun cevabını ben de arıyorum. Klavye kalktığı için kumandadan ihtiyaç doğru mouse ve klavye. Aynı şekilde önerileri bekliyoruz.
  • PatakoZ kullanıcısına yanıt
    Android tv ler için el kadar kumandalar var. Ben direk klavye mouse arıyorum. Usb Bluetooth lu mouse taktım çalışıyor ama Tv nin Usb portunu onunla doldurmak istemiyorum. Apple var şirkette aldım bağladım güzel çalışıyor. Fiyat 1.000 TL civarında o kadar da para vermem açıkçası. Tv nin 5 te 1 fiyat klavye😃. Uygun fiyatlı bişiler bakıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, bahsettiğiniz gibi servisten yazılım güncellemesi ile sorun çözüldü.
  • 4444e 440 kuponum var, ücretsiz veririm.
    garantipay ile öderseniz 100 tl de n11 bonus veriyor,
    kartınız yoksa 50tl ile de yardımcı olurum.
  • magicx M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim üstad, servis bahsettiğiniz gibi sorunu yazılım güncellemesi ile çözdü. şunu eklemek istiyorum ama, philips Tv servis kalitesinin oldukça zayıf olduğunu her iki tecrübemde de görmüş oldum. Markanın TP vision a satışı sonrası bu artarak devam ediyor anlaşılan. Kendim de yazılım sektöründe çalışıyorum, pek belli etmedim ama servis elemanlarının teknik yetkinliklerinin içler acısı olduğunu üzülerek gördüm, eskiden böyle değildi. Son 2 televizyonu tereddüt etmeden ambilight motivasyonu ile philips tercih etmiştim. bundan sonraki seçimlerde alternatifleri çok daha ciddi düşüneceğiz. Umarım bu jenerasyonda başka sorunlar yaşamayız diyelim, keyifli seyirler.
  • PatakoZ kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Herkesin kullanim aliskanliklari farkli oluyor elbette ama ben sesli komut kullandigim icin klavyeye ihtiyac duymadim dogrusu. Belki tv nin web browserini sık sık kullananlar varsa ihtiyac duyulabilir tabi.

Bu arada belki bilmeyenler olabilir. Pc de chrome web tarayicisi uzerinden pc ekraninizi kablosuz olarak tv nize aktarabilirsiniz. Web ve pc ekrani kullanimi yuksek olan arkadaslara faydasi olabilir.

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır 7304 modelinin 65 inch kullanıyorum daha önce üye olamadım. TV de birkaç şey beni rahatsız ediyor. ilki tv çalışırken kendiliğinden Andiroid menüsüne geri dönüyor. Ara ara yapıyor. Birkaç kez de kumandanın ok tuşuna basmaması oldu. TV yi kapayıp pilleri çıkarınca düzelti. Son olarak karalık geciş sahnelerinde alttan bayazları görünüyor ayarlarla düzelir mi bilmiyorum? Ama yinede TV mi seviyorum Netflix, ps4 pro tam geçer not aldı.
  • N11 tvmarketim üzerinden alanların ürünlerin kargoları verilmeye başlanmış. Bana sms geldi az önce.

• 58PUS7304 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar Local Dimming Pro özelliğini test etti mi?
    Yani Direct Led olduğunu biliyoruz Philips de bu micro dimming yazılım hilesi mi yoksa LED ler lokal karartma yapabiliyor mu?
    Yapabiliyorsa kaç zone var .
    Youtube da testi var bilgi verebilen olursa sevinirim.

• DisplaySpecifications
    54.6" Philips 55PUS7304/12 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/62191773

burda 7304 ün 2 gb ram 8 gb hafızası olduğu
    7504 ün 3 gb ram 16 gb hafızası olduğu yazıyor durum gerçekten böyle miPhilips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• hakan_special H kullanıcısına yanıt
    O bilgilerin doğru olduğunu sanmam. Philips Türkiye 3gb ram vardır diye yanıt vermiş forumda vardı.
    Ayrıca dahili depolama benim baktığın sitelerde de 16gb gösteriyor.
    Hatta 7504 ile 7304 arasında tek fark subwoofer ki o da kendini ayakla ekran arası hemen belli ediyor.

• hakan_special H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hafiza kapasitesi resmi sitede 16gb olarak belirtilmekte bu konuda bir farklilik olacagini dusunmuyorum ama ram ile ilgili bir bilgi resmi hic bir kanal da bulunmuyor. Bazi yabanci kaynakli sitelerde 2gb ram ve 8gb hafiza oldugu yaziyor fakat ben 4gb ram 16gb hafiza olarak gostersen yabanci siteye de rastladim :)) yine bir forumda kullanicilardan biri philips le iletisime gectigini ve kendisine 1 gb ram in sadece sistem kullanimi icin ayrildigini belirttigini soyluyor. Ben bir uygulama ile de kontrol ettim (sanirim aida64 du uygulamanin adi) orda da ram 2gb gozukuyor ama ben bu uygulamalarin dogrulugundan da supheliyim. Cunku ayni uygulama televizyonumda 2mp lik.bir kamera oldugunu da iddia ediyor :))

Ben performans olarak tv den memnunum. Bundan once kullandigim pus6401 de 1gb ram 8gb hafiza vardi ama hizli ve kusursuz calisiyordu. Bu tv de de pek sorun yaratacagini sanmiyorum.

Bu arada msji yazarken bahsettigim siteyi buldum :))

https://afdigitale.it/philips-55pus7304-12-the-one-in-prova/

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Local dimming test videolari acmistim ilk aldigimda. Ekranda dolasan beyaz nokta disindaki tum alanlarda ledlerin kapali oldugunu net bir sekilde gorebiliyorsunuz. Bazi modellerin test videolarinda beyaz noktanin etrafindaki kisimlarda ledlerin yandigi ve aydinlanma oldugu goruluyor ama bu tv de (50" olanini kullaniyorum, 58" de oldugu gibi va panel kullanilan model) boyle bir goruntu kesinlikle yok. Yalniz zone dan kastiniz nedir bilmiyorum daha aciklayici yazarsaniz belki cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz07 -- 12 Kasım 2019; 16:3:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.