Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyaz top ekranda yatay veya dikey hareket ederken tv ye hafif yandan bakın topun geçtiği anda ropun altında beyaz bir küme aydınlanıyor top geçince sönüyor akabinde hemen yanındaki küme aydınlanıyorsa Lokal Karartma var demektir bu kümeleein sayısı ZONE adedini belirler ne kadar çoksa o kadar iyidir.
    Ancak siz hiçbir aydınlanma görmüyorum dediğiniz için TV de FRAME karartma olduğu anlaşılıyor. Yani tek bir Zone var zaten ekranda TOP kadar küçük bir parlak obje geldiğinde ekranın tamamını kararttığından oldukça başarılı siyahlar ama yeterince parlak olmayan bir top görünüyor. Tekrar denerseniz belki bu şekilde süper olur bir de zifiri karanlık olmalı ortam ışık varken anlamanız zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde tekrar bir kontrol yaparim. Videoda çekmeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker3581

N11 tvmarketim üzerinden alanların ürünlerin kargoları verilmeye başlanmış. Bana sms geldi az önce.
    Evet Hocam ben de oradan aldım. Ve kargoya verildi.
  • PatakoZ kullanıcısına yanıt
    Evet, o satıcı çok fazla sipariş aldı dün. Bir ara stoklar bitti alelacele yeni stok girişi yaptı akşama doğru. O kadar siparişi kargoya yetiştirmeye uğraşıyor. Kargoda bir vukuat olmaz umarım. Gerisi kolay.

(Bir de set up 350 yazan seriye denk gelirsek yazılım attırmamız lazım, servis geldiğinde ona dikkat etmemiz gerek)

• Konu başında ki son resmen baktığımda güneş aldığında çok fazla parlama yapmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3581

Evet, o satıcı çok fazla sipariş aldı dün. Bir ara stoklar bitti alelacele yeni stok girişi yaptı akşama doğru. O kadar siparişi kargoya yetiştirmeye uğraşıyor. Kargoda bir vukuat olmaz umarım. Gerisi kolay.

(Bir de set up 350 yazan seriye denk gelirsek yazılım attırmamız lazım, servis geldiğinde ona dikkat etmemiz gerek)
    Hocam set up 350 seri no tv arkasından mı kontrol edeceğiz? Bir de çağırdığımız servis böyle bir konuyu biliyor mu acaba öyle de bir durum var. Yani bunlar hazırlıklı mı geliyorlar fw uptdate e falan.
    Evet arkasında yazıyormuş. Biri forumda yazmıştı geçenlerde bazı servisler bilmiyormuş. Usb ile uygulaması kolaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 12 Kasım 2019; 17:36:59 >
    Tv arkasındaki etikette yazıyor. Bana gelen servisteki eleman Bi poşet flash diskle geziyorlar. Kurulum sırasında atıyorlar yazılımı.

• Tv alan arkadaşlara hayırlı olsun, ben 6 ay daha erteledim. Bu arada teslim aldığınızda yorumlarınızı burada paylaşırsanız seviniriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Beyaz top ekranda yatay veya dikey hareket ederken tv ye hafif yandan bakın topun geçtiği anda ropun altında beyaz bir küme aydınlanıyor top geçince sönüyor akabinde hemen yanındaki küme aydınlanıyorsa Lokal Karartma var demektir bu kümeleein sayısı ZONE adedini belirler ne kadar çoksa o kadar iyidir.
    Ancak siz hiçbir aydınlanma görmüyorum dediğiniz için TV de FRAME karartma olduğu anlaşılıyor. Yani tek bir Zone var zaten ekranda TOP kadar küçük bir parlak obje geldiğinde ekranın tamamını kararttığından oldukça başarılı siyahlar ama yeterince parlak olmayan bir top görünüyor. Tekrar denerseniz belki bu şekilde süper olur bir de zifiri karanlık olmalı ortam ışık varken anlamanız zor
    Sanırım bahsettiğin goruntu buydu. Videodan yakalayabildigim goruntuye gore 4 zon gorunuyor. Yanlisim varsa duzelt lutfen
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• Mehmet1703 kullanıcısına yanıt
    Bana kumandanız sorunlu gibi geldi. Kumandanın ön tarafını cep telefonu kamerasına doğru tutun. Tuşa basmadığınızda ışık yanıyor mu diye bakın. Sıkıntı üst bölümde gibi. Eğer bi sıvı geldiyse orda basıyor olabilir. Kumandayı servise götürün kontrol etsinler. Tv yi de getirin demezler diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Sanırım bahsettiğin goruntu buydu. Videodan yakalayabildigim goruntuye gore 4 zon gorunuyor. Yanlisim varsa duzelt lutfen

Alıntıları Göster
    55PUS7504 siyahlar konusunda başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Bana kumandanız sorunlu gibi geldi. Kumandanın ön tarafını cep telefonu kamerasına doğru tutun. Tuşa basmadığınızda ışık yanıyor mu diye bakın. Sıkıntı üst bölümde gibi. Eğer bi sıvı geldiyse orda basıyor olabilir. Kumandayı servise götürün kontrol etsinler. Tv yi de getirin demezler diye düşünüyorum :)
    Bir de kumandayı güncellemesinde fayda var.
  • Merhabalar bu ürün için garanti süresini uzatmak mümkün mü? servis geldiğinde böyle bir teklif sunuyor mu?
  • Arkadaşlar şikayetvarda geçenlerde okuğumu aktarıyorum.
    Müşteri philips servisini arıyor ve servis de 55 inç üstüne kurulum gerektiğini 55 ve altını ise müşterinin kendisi kurabileceğine dair bir bilgi aktarıyor. Sonra olanlar oluyor. Panel kırılmış ve kimse sahip çıkmıyor. Aldığı firmaya gönderiyor, firma ambalajını bile açmadan aynen iade ediyor.
    Bunları neden yazdım!
    Az önce philips Türkiye’yi aradım ve robot size şunu diyor. Kurulumu yaparsanız faturayı saklayın garanti belgesi yerine geçer. Yok kurulumu servis yapsın derseniz şu servis için 1 bu servis için 15.... gibi bir konuşma yapıyor. Kurulumu servis mi yoksa müşteri mi yapacak sizin inisiyatifinize bırakıyor gibi. Ayrıca benim bildiğim genel merkeze kayıt açılır onlar da size servis yönlendirir. Ancak servis no paylaşıyorlar siz de o servisi arayıp randevu talep ediyorsunuz. Biraz garip geldi.
    Dikkatli olun servis ne derse desin kurulumu mutlaka servis yapsın.

• fahriozzan F kullanıcısına yanıt
    Aynen bunu bende merak ediyorum. Malum internetteki çoğu yoruma göre philips TV'ler 2 yıldan sonra baya çok arıza vermeye başlıyor.

• “Tvmarketim” isimli kullanıcan satın aldım ve düşük puan vereceğim sebebi şu;

Ürünü dün kargoya verdiklerine dair bir mesaj geldi.Bugün baktım ürün hala taşımada gözüküyordu(bana yakın olan şubeye doğru yola bile çıkmamış) YK müşteri hizmetlerini aradım, kadın bana ürünü teslim almadıklarını sadece belgenin düzenlediğini söyledi (sistemde o şekilde görmüş) n11 ile görüş dedi.N11 firmasını aradım durumu aktardım onların bir şey yapamayacağını söylediler.Mağazaya soru sor kısmına basıp soru sorun diyorlar.Mağaza numarasını istedim numaraları bizde yok diyorlar (aşırı saçma bir durum) Mağazaya mesaj attım ama kim bilir ne zaman cevap gelecekti.Dolandırıldım mı acaba diye düşünürken aklıma ürünün teslim edildiği şubeyi aramak geldi.Şubeyi aradım ve ürünü daha bugün teslim aldıklarını söyledir.Sırf şu olaydan dolayı Mağazaya düşük puan vereceğim, 30 dakikadır yaşamadığım sinir stres kalmadı.Madem bugün teslim edeceksin neden dün teslim etmiş gibi gösteriyorsun gelde delirme yani

Başınıza aynısı gelirse sizde düşük puan vererek gerekli tepkiyi ortaya koyabilirsiniz.

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Kendinize bu kadar sıkıntı yapmanıza değmeyecek bir mesele hocam. Geç olsun güç olmasın. TV niz hayırlı olsun şimdiden.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşın dediği gibi geç olsun güç olmasın. Sipariş miktarı ve yoğunluğu da düşünmek lazım. Burada yurtiçi kargonunda sıkıntısı var. Dağıtıcı şubeye ulaşana kadar takip sisteminde transfer sürecinde olarak gözüküyor. Diğer bütün kargo firmaları bunu aşama aşama gösteriyor. şubeden alındı,aktarmada indirildi, araca yüklendi gibi.

• SiyahPapyon öncelikle hayırlı olsun aynı satıcıdan bende aldım.Bitlis için teslimat tarihi 19.11 olarak görünüyor. Başka ürünlerde aldım onlarda yurtiçi kargo ama onların teslimat tarihi 15.11 olarak görünüyor. Bu gün fiyat kontrolü yaptım en uygun 50 inç parasına 55 inç almışız.Bu sebepten şu aşamada benim için ürünün biran evvel ulaşmasından çok sorunsuz ulaşması daha önemli o yüzden geç olsun güç olmasın mantığındayım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.