Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garanti Pay ile odeme yapip kazandigin bonus dan bahsediyorsan 1-15 Aralik tarihlerinde kullanabiliyorsun diye biliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Bu arada 4200 tl de bu urun icin dip fiyat cok da zorlama artik istersen :))

• vural_kral kullanıcısına yanıt
    Ben de n11 den aldım. 2 tane satıcı vardı ancak bir tanesi daha önce şikayetvardan mimli. O nedenle diğerinden aldım. Şimdi tek yapacağımız bekleyip burada paylaşmak.Ben 5bin tl ye tamamlayıp 500 tl kupon kullandım epey karlı oldu benim için. Hayırlı olsun hepimize. Araştırdım 1 ay süresince. 55um7450 ile başladım 55sm8200 ile devam ettim ve 55pus7304 ile noktayı koydum. Şunu net olarak söyleyebilirim ki aynı paraya 7504 verseler ben 7304 ü seçerim yine. Estetik şahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 11 Kasım 2019; 13:11:39 >
  • Gerçekten 4.000 tl rakamında bu cihazdan daha iyi bir cihaz şu an piyasada mevcut değil. Bu model darmaduman etti 55 inch kanalını. Dünkü Teknosa ziyaretimde cihazın önü insan doluydu. LG ve Samsung ise tek tük birileri vardı.
  • Arkadaşlar,

Fiyatlar bu seviyelere düşmüşken imkani ve meraki olan arkadaşlara philips hue aydinlatma setlerinden (ihtiyaciniza ve evinizin dekorasyonuna uygun olan urunlerden) de alim yapmasini da oneririm. Televizyonun normal fiyatina evin dekorasyonunu ve ambiansini basli basina degistirmis olursunuz :))

• N11'den kuponla 50pus7304 modelini 3580'e aldım ben de. 11.11 indirimleri bu ürüne yaradı. Takip etmeye başladığımda 4400-4500 civarı piyasa fiyatı vardı. Geçen sürede neredeyse 1000 tl ucuza alabildim.
  • 2 gün önce amazondan aldım 4750 ye. Hayırlısı diyelim. Amazonun iade politikası çok iyi 30 gün keyfi iade 2 yılda bozulma iadesi sorgusuz parayı iade ediyor. Bu biraz olsun içimi rahatlatıyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: PatakoZ

Gerçekten 4.000 tl rakamında bu cihazdan daha iyi bir cihaz şu an piyasada mevcut değil. Bu model darmaduman etti 55 inch kanalını. Dünkü Teknosa ziyaretimde cihazın önü insan doluydu. LG ve Samsung ise tek tük birileri vardı.
    Bahsettiğiniz hangi tv hocam?
  • Arkadaşlar ben lg 49sm8200 almayı düşünüyordum ama bu televizyonu da (philips 7304) çok övdüler. Hatta teknosadaki personel de bu modele de bir bakın dedi. Lg 8200 den daha iyi görüntü kalitesi var mıdır bu cihazın. Bu modele yönelmemi tevsiye eder misiniz?
  • Lg sm8200 in renklerini, görüntü netliğini çok beğenmiştim. Philips 7304 ün görüntü kalitesi daha iyi diyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizambaba

Arkadaşlar ben lg 49sm8200 almayı düşünüyordum ama bu televizyonu da (philips 7304) çok övdüler. Hatta teknosadaki personel de bu modele de bir bakın dedi. Lg 8200 den daha iyi görüntü kalitesi var mıdır bu cihazın. Bu modele yönelmemi tevsiye eder misiniz?
    Merhaba

Oncelikle magaza calisanlari (lg ve philips in ayri saticilari bulunuyor) kendi markalarini satmak icin ugras veriyorlar. O yuzden goruntu kalitesini ayni yayinlari acarak magazada kendiniz deneyimleseniz daha saglikli olur. Ben 7304 kullanicisi olarak goruntu kalitesinden memnunum ama sizin kiyasladiginiz tv ile yan yana gorme sansim olmadi.

Ama teknik farklara gelince sm8200 dolby vision ve dolby atmosu desteklemiyor maalesef ve bunlarda en guncel goruntu ve ses formatlari bunu goz onunde bulundurabilirsiniz. Elbette android ve dolayisi ile chromecast de lg de bulunmuyor.

Su an sm8200 fiyatini bilemiyorum. N11 kampanyalarindan ikisininde fiyatlarini degerlendirebilirsiniz.

• nizambaba kullanıcısına yanıt
    Bu arada philips in 50" modelini dusunuyorsaniz va panel oldugunu da hatirlatmakta fayda var 55" modeli ise ips panel.

• Merhabalar, ben de sayenizde bu ürüne karar verdim. n11'den 440 tl ile 4200 tl'ye tvyi aldım. tvmarketim adlı mağazadan aldım. umuyorum ki problem olmaz. indirim çekini de donanımhaberde bir arkadaştan 15tl'ye aldım. umarım bu konuda da sorun olmaz. herkese hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın
  • fiyat olarak birbirlerine yakınlar ancak konu hakkında detaylı bilgim yok. Birebir kıyaslama yapabilen olduysa bir fikir almak amacıyla yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizambaba

Arkadaşlar ben lg 49sm8200 almayı düşünüyordum ama bu televizyonu da (philips 7304) çok övdüler. Hatta teknosadaki personel de bu modele de bir bakın dedi. Lg 8200 den daha iyi görüntü kalitesi var mıdır bu cihazın. Bu modele yönelmemi tevsiye eder misiniz?
    Nanocell ekranların görüntü kalitesi canlılık , keskinlik anlamında daha iyidir kısaca LG 8000 serisi görüntü kalitesi anlamında üstündür. diğer unsurlar tartışılır siyah performansı vs. ama mağazaya gidip iki ekranı yan yana görün aynı tanıtım da gözünüz direk Nanocell e yönelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

Nanocell ekranların görüntü kalitesi canlılık , keskinlik anlamında daha iyidir kısaca LG 8000 serisi görüntü kalitesi anlamında üstündür. diğer unsurlar tartışılır siyah performansı vs. ama mağazaya gidip iki ekranı yan yana görün aynı tanıtım da gözünüz direk Nanocell e yönelir :)

Alıntıları Göster
    Aynen öyle oldu zaten. Hatta çok bariz bir fark hissettiğimi söyleyeyim. Diğer televizyonları gözüm görmemeye başladı ama yine de bilgi sahibi kişilerden fikir alayım istedim.

• fahriozzan F kullanıcısına yanıt
    Bende de vardı hocam 400 tl ben ücretsiz verirdim. Tabiki mesele 15 tl değil. Sağ salim size gelmesi.

• Hâlâ git gel yaşıyorum alsam mı bu tv yi diye

• Merhabalar.
    Aksiyon filmleri yada hareketli sahnelerde kişi yada nesne hızlı hareket ettiğinde hareket eden şeyin etrafında görüntü bozulması yaşayan varmı tv dvd 4k farketmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.