Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şans değil eşeklik bu :) Ozgurun çektiği gosterdigi yeri istemistim ama. Ben tv de sorun var diye yazanlar değilim ben zaten forumlarda teknolojide takiliyorum aldığım gibi ne varsa yazdım iyi kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Yok öyle birşey demedim. Bendeki ürünü söyleyebiliyorum zaten yada örnek resim video çekip verebiliyorum. Lg iyi demişsiniz ya mesela her markanın bir giriş seviye ürün vardır bir üst seviye. Mesela philips in 82 serileri var sanırım. Onlar bizim tv den üst. He bakıyoruz özelliklerine aynı. Demekki var bi farkı. Belki de panel dir. Bu tarz yerlerdeki ince işçiliktir. Yada kalite kontrolden bizim tv ler 1 kere geçiyordur onlar 3 kere geçiyordur. Zaten diğer firmalar yapamamış Lg vermiş paneli demişti yetkili. Sony bile LG den alıyor dedi. Ama işte görüntü teknolojisinde sony en iyi olduğu için televizyonları fena bir görüntüye sahip. Fiyatları da yüksek tabi. Adamlar markayı da satıyor. Led lerin kaderi bu sanırım ışık sızması ölü piksel kasa açıklığı. Benim 10 yıllık 102 ekran Samsung ile güncel Samsung 55 lere bile baktığımda dağlar kadar fark var.

Samsung mesela OLED yapamamış QLED demiş. Her firma herşeyi iyi yapacak diye birşey yok. AA yapamadı diyip Samsung almayalım mı :) Yapacağımız tek şey gidip canlı canlı bakıp hoşumuza gideni teknik özellikleriyle değerlendirip almak. Ve tabi sorunsuz çıkana kadar da değişim talep etmek. İade sürecinde bunu halletmekten başka yapacak birşey yok.

Evimde tek Philips tasarruflu ampulleri. Bi gün 4K tv alalım diye konuştuğumuzda aklımıza gelen iki marka vardı LG ve Samsung. Ama araştırdık ettik yanyana karşılaştırdık. Samsung bi tık daha iyi gösteriyor ama android değil bide ambilight yok dedik. Güzel de cihaz geldi şansımıza hiç uğraşmadık. He uğraşsaydım daha önce krizelere girerek değişim yaptığım Siemens buzdolabı gibi bu tv de de Philips alırdım.

Benim de amacım öncelikle aldığım ürünü öğrenebilmek. Ki işime yarayacak derecede öğrendim. Sonrasında da almayı düşünen kişilere fikir vermek. Yeri geldiğinde tv sahibi olan kişilere yardımcı olmak. Elimizden geldiğince :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 19 Haziran 2020; 19:2:26 >

Şimdi bu akşam ücretsiz maç keyfimiz olcak :) Onları yükleyemiyorum teliften dolayı. Maç görüntüsü de güzel bu cihazın. Eskiden Sonuy Bravia vardı. Çalıştığım yerde 10 tane televizyonu piyasının %40 aşağısına veriyorlardı. Tekno markette gidip incelemiştik. Maç açtırmıştım. Bide demo yayındı. Abartmayayım ama top 10 tane falan görünüyordu. O zamanda herkes topa takmıştı. Top 3 - 4 taneyse o tv alınmazdı. Bizde öyle deyip almamıştık. Philipste sıkıntı yok. Yine bende diyeyim
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum ince işçilik yok yani çıkıyor şans değil. Sony alıyon onda mı cikma olasılığın düşük olduğunu ve benim LG o zamanında FP ürünü idi ama forumda onun konuda bu kadar bende de çıktı aynı evet diyen yoktu. Şans değil şansı zorlaman lazım bu model de onu dedim. Mesala TV T seklinin ortasından yanlara doğru çerçeveleri inceleniyor inceldigi ve attigin bolge gozumuyor ben de, ama TV in ortasından yanlara dikkatlice bakınca hafif bir gözükme var. O açıklığı zamanla azaldı zaten ilk aldığım da biraz daha gözüküyordu kapanmış ama yine de orta acılık başladığı yerden bakinca ufaktan gözüküyor. Yani çok incelenmemis fiyatında bu yüzden uygun olduğunu zaten forumun başından beri ber mesajda belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 19 Haziran 2020; 19:10:55 >
    Neresi anlamadım ama video çektim şimdi. Youtube yükleyeyim linkini yazarım. Farkettim ki açıklık yok :)
    Baya bastırdım anca bu kadar açılıyo. Çıt diye bi ses te geldi. İnş bozmadık😂😂 Led falan görünmüyo. Parmağımı çektim kasaya yine sıfır. Yansıma var sadece o da yayının yansıması Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 19 Haziran 2020; 19:22:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Video bu

Murat Ayanyoutube
    Panel ile kasa açıklığı var mı?😃
    https://www.youtube.com/watch?v=0i_7dldLFSE&feature=youtu.be

Görünüyor ;)

Video da da sola doğru gecince gözüküyor

Yayının yansıması o :)

He bide kasa ekranda yansıyor. Ona da aldanmamak lazım.

Alakası yok siz anlayamadınız o zaman. Siz hepten gözüken led den bahsediyon oyle olursa ışık sızması olur. Çerçeve zaten kabaca açık değil normal bizde olan açıklıklar. Çizgi seklinde siyah olan orada çizgi var led ışığın beyazımsı parlak gibi orayi zaten geniş değil kısa çubuk gibi

Siyah tema bul o zaman tekrar çek bakayım yayın mi eminsen.

Bunları en iyisi gece canlı modu seçip arkada siyah resim acip durmuş şekilde bakmani tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 19 Haziran 2020; 19:56:48 >
    Kasa açıklığı böyle olur. Samsung bu.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

Boşverin şimdi kafaya takacan falan içinde nasıl kabul ettiysen ve normal ise sana uğraşmaya gerek yok. Zaten telefonda ve gerçekte görünen tam bir olmuyor. Televizyon kullandıkça o açıklarda genleşiyor zaten zamanla. Belki de kırılmaması için hafif genleşme payı bırakılmış olabilir.

Kafaya takacak bi durum yok. Dediğim gibi izlerken rahatsız etmedikten sonra problem değil. Bakıcam bu akşam maç izliyoruz şuan:)

Bende izliyorum reyis. Bir şeyi ikna etmeme gerek yok. Seni rahatsız edecek ve görüntünü engelleyecek durum yoksa salla gitsin.

• beyler ben tv yi bugün aldım hevesim kusağımda kaldı gibi chrome yükledim usb yoluyla maouse gözükmüyo bein connect yüklüyom açılmıyo
    bir türlü yapamadım bana yardımcı olurmusunuz? control screen programını yükledim ama ayarları etkinleştiremedim
  • Philips Ambilight 55PUS7304 bu modele bir türlü bein connect yükleyemedim açılmıyo ve chrome yüklüyorum bu seferde maouse yok
  • aslanger kullanıcısına yanıt
    Ben IPTV izliyorum TRT4K ham uydu yayını olduğu için görüntü muazzam gerçek uydu yayından farksız bir de YouTube üzerinden 4K video izliyorum abartısız yazdığım ayarlarla aynı oled gibi yalnız aynısını uygulamanız lazım

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.