Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben basvurdum ama aldigim yere bir sekilde iade edebildim. Basvuruyu edevlet uzerinden cok hizli yapabiliyorsun. Ben basvurumu iptal icin dilekce verdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba ,

Uydu sat kurulumunda problem yaşıyorum. Nasıl ilerlemem gerekiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim. Servisin gönderdiği şekilde de denedim yine uydu bulamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende Philips 55 pus 7304 aldım internetten şu anda gayet de memnunum size kendi görüntü ayarlarımı paylaşacağım tercih sizin tabi ki

Kişisel
    Renk:80
    Kontrast:100
    Keskinlik:10
    Parlaklık:100

Gelişmiş
    Kontrast modu: kapalı
    HDR olceklendirme: açık
    Dinamik kontrast: minimum
    Video kontrastı:100
    Işık sensörü: kapalı
    Gama:-4

Renk geliştirme: maksimum
    Renk sıcaklığı: soğuk
    Ultra resolution: açık
    Parazit azaltma: maksimum
    Hareket tarzları: pürüzsüz

Ben denedim çok iyi bir görüntü kalitesi aldım

• labidincc kullanıcısına yanıt
    Anladım. Geçmiş olsun diyelim. Bence servisin elinde bu tür işler eğer böyle bir hak varsa. Bana kuruluma gelen kişi akım korumalı priz tak. Aksi durumda kabul etmezler. Büyük firmalara en ufak koz vermicen demişti. Tüketicinin yanında duruyo gibi bi hali vardı. Prizi takmıştık zaten tv kurulduktan sonra testleri yaparken söylemişti. Tüketici haklarında inş sizin adınıza iyi çözüm olur. Philips genel merkeze yazamıyor muyuz acaba. Philips Türkiye ye değil. HW sitesi de pek bi tanıttı. Hatta 5 kişiye ücretsiz 1 hafta denettirdi tv yi. Philips yetlilisi ile çekim yaptılar yurtdışına falan gittiler. Orayla iletişime geçilebilir. Yani benim başıma gelse heryerden ulaşmaya çalışırım.

Daha önce siemens buzdolabı için yaşadım da böyle bişey. Çeyizlik aldık tabi kurulum geç yapıldı. Dolap arızalıydı. 1 ay boyunca hergün geldiler çözemediler. Değişim de demediler. Tamir edicez falan. Öyleydi böyleydi 30 gün geçti. Dediler dolabı alıcaz ikame dolap vericez merkezde tamir edip size teslim edicez. Dedim orda bi durun 30 günü geçti. Vermiyorum falan. Bölgeyi ara genel merkezi ara 10 15 gün uğraştık en sonunda değişim dediler:) Sizin de böyle olsun da sonrasında sorun yaşamayın inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thescorpion87

Merhaba arkadaşlar bende Philips 55 pus 7304 aldım internetten şu anda gayet de memnunum size kendi görüntü ayarlarımı paylaşacağım tercih sizin tabi ki

Kişisel
    Renk:80
    Kontrast:100
    Keskinlik:10
    Parlaklık:100

Gelişmiş
    Kontrast modu: kapalı
    HDR olceklendirme: açık
    Dinamik kontrast: minimum
    Video kontrastı:100
    Işık sensörü: kapalı
    Gama:-4

Renk geliştirme: maksimum
    Renk sıcaklığı: soğuk
    Ultra resolution: açık
    Parazit azaltma: maksimum
    Hareket tarzları: pürüzsüz

Ben denedim çok iyi bir görüntü kalitesi aldım
    Kaça aldın hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza digitürk’ün kartını takma şansımız varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Bu cihaza digitürk’ün kartını takma şansımız varmı ?
    Ben digiturk modülle kullanıyorum hocam.
  • Thescorpion87 T kullanıcısına yanıt
    Parlaklık 60, ışık sensörü açık yaptım, gerisi aynı, görüntü çok iyi oldu, teşekkürler..
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Cihazla kullanmaya nazaran görüntü daha iyimi hocam 4K yayınları izleyebiliyormusun (TRT 4K ve ligtv 4K), cihazı verip modülemi geçsem diye düşünüyorum, boşuna kalabalık yapmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanger

Cihazla kullanmaya nazaran görüntü daha iyimi hocam 4K yayınları izleyebiliyormusun (TRT 4K ve ligtv 4K), cihazı verip modülemi geçsem diye düşünüyorum, boşuna kalabalık yapmasın
    Philips ile digiturk cihazı kullanmadım, modül kullandım. Geçen yaza kadar kutulu üyelik kullandım LG tv ile. Modüle geçince öyle aman aman bir kalite farkı sezmemiştim. Ben de sizin gibi düşündüm. Kutu, kablo, kumanda karmaşası yok. Listeyi kafama göre sıralıyorum. Modül rahatlık vesselam Digiturk kıllık yapmazsa uzatırım üyeliği.

Modül 4K destekliyor ama aylık 10₺ ye açıyorlarmış galiba. Ben açtırmadım. Trt 4K açık zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 18 Haziran 2020; 17:5:17 >

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Şu merkeze nasıl ulaşabiliriz? Ben Globol a mail attım o da üzgünüz biz farklı eyalete yardımcı olamayacağını istersen Türkiye olan adrese mail atmamı istediler. Cidden Philips servisi bence yerine göre ilgileniyor. Yani Tekirdağ da olan servis ilgi gösterip yardımcı oluyor ama diğer Kocaeli de ki servis oyalıyor veya çözüme getirmek istemiyor. Bende ölü piksel için THH veririm nasilsa kayıtlarım var ne zaman başvurmuşum ne dendi nekadar kayıt açtım yazarım. Şimdi bu durumda satıcıya mi açılıyor yoksa PHİLİPS e mi açıyoruz davayı? Satıcı da yanaşmadı duruma illa da servis raporu istiyor.

• Philips e açılıyor. Satıcıyı ilgilendirmez. Sitesinde bu irtibat numaraları var.

0850 222 7 445

Ünvanı
    Türk Philips Ticaret A.Ş.

Adres
    Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768 Ümraniye, İstanbul - Türkiye

Telefon
    0216 636 15 00

Elektronik posta adresi
    tuketici.danisma@philips.com

Kayıtlı Elektronik Posta Adresi
    philips.vergi@hs02.kep.tr
    MERSİS numarası
    0876005121200013

Gelen servisle alakası yok o zaman? Normalde bana gelen servis değişim diye merkeze yollayıp merkez 2 3 güne onaylıyormus sanırım Tekirdağ da çalışan servisde ki eleman demişti.

Bir de rapor vermediler istiyorum yok diyor gelen servis?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Haziran 2020; 20:15:23 >
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Benim samsung tv nin ana kartı yandığında servis geldi tv yi aldı. Aldığına dair evrak verdi. Tv merkeze gitti. Ordan rapor geldi. HDMI dan kaynaklı yanmıştır diye. Muhtemelen philips te öyle yapacaktır.

• aslanger kullanıcısına yanıt
    Dsmart Modülle kullanıyorum, önceden machina 3d cihazla kullanırdım, görüntü kalitesi aynı.
  • Arkadaşlar ışık sızması testi yaptım 55pus7304 için sonuç bu şekilde , bu konulara yabancıyım , sizce bir sorun var mı bu teste göre ?

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

TV'i almadı ki, ölü pikselleri fotosunu çekti gittiler.
  • Maxi Darius M kullanıcısına yanıt
    Canlı gözle görmek lazım. Telefon çekimi olunca sanki problem var gibi görebiliriz. İzlerken rahatsız eden bişey yoksa problem yoktur. O beyaz nokta telefonun flash ı heralde.

• SunSets kullanıcısına yanıt
    Tmm o zaman merkeze gönderecekler gelen yanıta göre bilgi vereceklerdir.

• Beyaz nokta flaş değil test videosunda ki nokta , peki fotoğraftaki gibiyse ne yapmalıyım bu sorunu sizce , yani ışık sızması aşırı derecede mi ?

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.