Şimdi Ara

Philips 43PUK4900 nasıldır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salon için TV bakıyorum. Sadece standart uydu izlemelik. 4k smart varmış yokmuş önemli değil. Görüntü ve sağlamlık açısından nasıl acaba? Ve ya o fiyat aralığında alternatif?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Philips güvendiğim markalardan birisiydi fakat çok fazla şikayet var led tvleri ile ilgili...
  • 4K yayın için Philips tvler içinde hem flash bellekten hemde trt4k üzerinden gösterim yapabilen tek tv modeli.Smart olmasa da olur dersen bence gayet iyi görüntü veren bir tv

• quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

4K yayın için Philips tvler içinde hem flash bellekten hemde trt4k üzerinden gösterim yapabilen tek tv modeli.Smart olmasa da olur dersen bence gayet iyi görüntü veren bir tv

Philips'ler için uydu alıcısı desteklenmiyor deniliyor bu modelin desteklediğine eminmisiniz?
  • Bildiğim kadarıyla 4K yayın zaten şu an için trt nin sahip olduğu özel bir cihaz üzerinden aktarılıyor lg ve Samsung ile anlaşma yapılmış philips içinse sadece 4900 modelinde uyumluluk sorunu yokmuş.Bana anlatılan bu.İlk fırsatta philips tv nin bu modelini usb bellek üzerinden denemeye karar verdim şuanda :-)Uydu sinyali teşhirdeki tvler içinde sadece lg ye bağlı o yüzden yarın mağazada philipsi ancak usb üzerinden 4K video ile deneyebilirim

• Neyse riske girmeye gerek yok. Daha güncel markalara bakmak lazım.

• Kardeş pılı-PiS tavsiye etmem,bende aldım ama pişmanım,kanallara geçişlerde donma kasma vs.oluyor ...Lg olabilir ama.sanki Çin malı Philips gibi eski Philips kalitesini bulamadım. Menüler saçma biraderde de var bende bilmeden aldım iki gün arayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyildiz506 -- 19 Kasım 2015; 12:21:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightythor

quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

4K yayın için Philips tvler içinde hem flash bellekten hemde trt4k üzerinden gösterim yapabilen tek tv modeli.Smart olmasa da olur dersen bence gayet iyi görüntü veren bir tv

Philips'ler için uydu alıcısı desteklenmiyor deniliyor bu modelin desteklediğine eminmisiniz?

Evet şu an eminim 4900 destekliyor

• Git vestel al philips alma bende var saç baş yoldurur. Kanal geçişleri donmalar, tv nin alakasız kendiliğinden açılıp kapanlamarı daha sayarım. Ama görüntü kalitesine diyeceğim yok yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
  • k700 K kullanıcısına yanıt
    kendinden uydu alıcı cihazlardaki bu yavaşlama sorunu muhtemelen 1500 1600 tl civarında ki diğer televizyonlarda da varmı dır ? ve ta kendinden uydu alıcısı yavaş mesela. Ben kendi normal alıcımı takamaz mıyım eski usül ?
  • Arkadaşlar tvyi dün aldım usb den film formatları denedim ama dts ses formatlı filmlerde görüntü var ses yok. konuyla ilgili yardım edebilcek olan var mı?
  • omgorma O kullanıcısına yanıt
    bende almayı düşünüyorum dts sesi çözmesi lazım çünkü özelliklerinde dts gözüküyor

• bugün yazılım güncellemesi yaptıktan sonra da denedim fakat dts sıkıntısı hala devam ediyor.çözmüş ya da çözebilecek olan var mı sorunu?
  • omgorma O kullanıcısına yanıt
    Ses ayarlarından açılıyor sanki

• Bende bu modeli takip ediyorum, fiyatı çok uygun, zaten bu yüzden kıllandım. Usb konusu benim için önemli. Format mı seçiyor bu, birde donma kasma olayları?
  • Bende de var bu üründen fakat tv için değil monitör olarak kullanıyorum. PC ve PS bağladım, görüntü ve ses olağanüstü. Ben de PC'den film oynatmada sorun yaşıyorum sanırım bu ekran kartının çıkışından bilemedim. USB'den atınca sıkıntı olmuyor fakat SRT uzantılı altyazıları görmüyor.
  • 43PUK4900

PS4, DT HD ve PS3 bağladım Kusursuz görüntü SES kötü ama genel olarak kötü bir ses sistemine sahip
    Çok bi zımbırtısı yok 3d akıllı tv vs vs , kumandası derli toplu
    USB bırakırsanız üzerinde önce onu okuyor çıkış yapmanız gerekiyor her seferinde
    PS4 bağlayacak arkadaşlar hiç düşünmeden alabilir hatta keskinlik ayarını azaltmanız bile gerekcektir.
    İçinde ki uydu alıcısını denemedim
    USB medya ile 4K film izledim DTS ses de sıkıntı yaratıyor ama dosyadan mı kaynaklı bilemiyorum.
    Bluray performası (PS4 ) süper ses gene sıkıntı
    ses sıkıntısı speakerların arka da ve güçsüz olmasında kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama ciddi rahatsız edici el radyosu kıvamında diyebilirim (abartarak)
    fifa,BF,SWBF oyunlarda hiç bir sorun yok keskinlik fazla olunca kısmak yeterli geliyor.

şimdilik bu kadar

Bu arada
    1649 TL ' ye vatan dan aldım fena fiyat değil!

• Özellikleri arasında DTS yazıyor ama bir çok kullanıcı desteklemediğini söylemiş. Sadece film izlemek için kullanacaktım; çoğu filmin DTS codec'li olduğu düşünülürse alamayacağım sanırım. Var mı bu konuda kesin bir bilgiye ulaşan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinclave

Bende de var bu üründen fakat tv için değil monitör olarak kullanıyorum. PC ve PS bağladım, görüntü ve ses olağanüstü. Ben de PC'den film oynatmada sorun yaşıyorum sanırım bu ekran kartının çıkışından bilemedim. USB'den atınca sıkıntı olmuyor fakat SRT uzantılı altyazıları görmüyor.

Bilgisayar bağlayınca monitör olarak kullanmış oluyorsunuz, nasıl altyazıları falan görmüyor anlamadım? Dts için de aynı şey geçerli bigisayara ses sistemi bağlayınca sorun olmaz doğal olarak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığınız görüntü ayarları nedir. Ben biraz uğraştım ama istediğim görüntüyü alamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.