Şimdi Ara

Philips 42PFL5405H Çıldırmış olmalılar !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Philips 42PFL5405H istanbul bilişimde bile 1728 90 milyon fark var hemde orjinal philips türkiye garantili 1832 tl

Philips 42PFL5405H 42'' Full Hd Lcd Televizyon - 100Hz
     Philips 42PFL5405H Çıldırmış olmalılar  !!!!!

Philips 42PFL5405H Çıldırmış olmalılar  !!!!!

Kim demiş görüntü önemli değil diye…
    Pixel Plus HD ile görüntünün tüm detaylarını net olarak görebilirsiniz.
    2ms tepki süreli 100Hz LCD ekranla en hareketli filmlerde bile titreşimsiz görüntüye sahip olabilirsiniz.
    HD Natural Motion ile yüksek çözünürlüklü filmleri pürüzsüz izleyebilirsiniz.
    Her kelimesini duydum.
    Clear Sound ile fısıltıyı bile duyabilirsiniz.
    2.1 ses sistemi, odanın her yerine eşit yayılan, 40W surround ses sağlar.
    İnteraktif, dinamik, heyecanlı!
    3 HDMI girişi ve Easylink ile görünmez bağlantı sağlayabilirsiniz.
    Multimedya dosyalarınızı USB girişiyle ekranda doğrudan oynatabilirsiniz.
    PC girişiyle, TV’nizi PC ekranı olarak kullanabilirsiniz.
    Pixel Plus HD
    28.9 milyar renk
    Güç : 2.1 20W + virtual 20W
    • Philips Tüketici Danışma Merkezi : 0800 261 3302

• Türk Philips Ticaret A.Ş. garantisi altında olup, Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından 2 yıl garanti hizmeti verilmektedir.
    • 32" ve üzeri TFT-LCD gruplarında Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
    • Philips ürünlerinin duvara montajı yetkili servisler tarafından ücretli olarak yapılmaktadır.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/philips-42pfl5405-42-full-hd-lcd-televizyon_05.011.1245.0078.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa55555 -- 17 Temmuz 2010; 13:42:39 >

• 5 serisi panel ? Doğrudan izlemedim ama, 7 - 8 serisinin altı pek tatmin etmez diye düşünüyorum. Bu TV'yi izleme, görüntü kalitesini değerlendirme fırsatınız oldu mu?
  • bu fiyata 42 lcd alınmaz artık.. 47 lcdleri bu fiyata veriyolar.. yada 42 ledleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme777

bu fiyata 42 lcd alınmaz artık.. 47 lcdleri bu fiyata veriyolar.. yada 42 ledleri..

+1

Bimeks, Lg 47" 200hz LCD TV leri 2000 liraya vermişti...

1830 kusur liraya eski model 100hz 42" için sıcak bir fırsat değil. Daha iyi fiyat olmalıydı.
  • bu adam hızlıalın elemanı
  • quote:

Kim demiş görüntü önemli değil diye…
    Pixel Plus HD ile görüntünün tüm detaylarını net olarak görebilirsiniz.
    2ms tepki süreli 100Hz LCD ekranla en hareketli filmlerde bile titreşimsiz görüntüye sahip olabilirsiniz.
    HD Natural Motion ile yüksek çözünürlüklü filmleri pürüzsüz izleyebilirsiniz.
    Her kelimesini duydum.
    Clear Sound ile fısıltıyı bile duyabilirsiniz.

hakkaten kim demiş ?
  • bende bir şey var sandım avrupada 3 boyutlu tv ler bu fiyattan gidiyor milatlık tv leri süsleyerek püsleyerek kaktırın faiş fiyatlardan Türk insanınına 10 sene sonra belki bizde geçeriz 3 boyuta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anti hızlıalcı olarak bedava verseler almam,
    hızlı alıyorlar ama üründe sorun çıkarsa para iadesi yapmamak için attıkları taklaları görmelisiniz.
  • 3 boyutlu alsan nolucak kaç kere 3 boyutlu film izleceniz alınca
    yayınmı kanalmı var memleketde avrupa geçtiyse geçti napalım kazıklanmanın lüzumu yok. neyse şuanda kullanılan alın onu izleyin ya hayret bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 16 Temmuz 2010; 23:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

anti hızlıalcı olarak bedava verseler almam,
    hızlı alıyorlar ama üründe sorun çıkarsa para iadesi yapmamak için attıkları taklaları görmelisiniz.

+1

800 liralık bir ürün aldım,fakat yanlış ürün aldığımı kargo gelince anladım,hemen geri iade ettim,o kadar şikayet telefon trafiğinden sonra 2,5 haftada paramı iade ettiler.Bazı firmaların gerçek yüzünü sorun yaşamaya başladığınızda,ve o firmanın sizin sorununuzu çözmedeki duyarsızlığında, daha iyi anlıyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

3 boyutlu alsan nolucak kaç kere 3 boyutlu film izleceniz alınca
    yayınmı kanalmı var memleketde avrupa geçtiyse geçti napalım kazıklanmanın lüzumu yok. neyse şuanda kullanılan alın onu izleyin ya hayret bişey..

kazıklanmak istemiyorsan git al o zaman seni tutanmı var 42'' full hd ler 1200 lira civarına düşmüşken bu paraya bu tv yi alınca sanki kazıklanmayacacaksın
  • ben de led tv sandım
  • dediğin fiyata nerde bulabilirim.yanlış anlama tv almayı düşünüyorum da dediğin fiyattan bulursam alabilirim
    quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

quote:

kazıklanmak istemiyorsan git al o zaman seni tutanmı var 42'' full hd ler 1200 lira civarına düşmüşken bu paraya bu tv yi alınca sanki kazıklanmayacacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin0686

dediğin fiyata nerde bulabilirim.yanlış anlama tv almayı düşünüyorum da dediğin fiyattan bulursam alabilirim
    quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_41309356/tm.htm

• hızlıaldan çöp bile alınmaz..
  • "Hızlıal Reklam Çocuğu" mustafa55555, devam çalışmaya...

Yine sitede gezerkenmi denk geldi yoksa, Şok mu oldun fiyatı görünce
  • - Yok çıldırmamışlar, philips garantili daha ucuza da satan var.
    http://www.netteenucuz.com/urun/philips-42pfl5405.aspx
    KDV Dahil: 1.839,00 TL
    Havale İndirimli: 1.747,05 TL

- Bazı arkadaslar milatlık tv demiş ama 5405H çok yeni bir TV , 2010 seri, 100HZ destekler, 2ms tepki süresi, MKV destegi falan iyi bir televizyondur
    - BU fiyata 47'LCD ya da 42'LED veriliyor denilmiş ama ben distribütor garantili goremedim, bizlerle de paylaşırmısınız. Paralel ithalat fiyatlarıyla gelmeyin ama.
    - 1200 Lira cvarıa düşen LCD ler denilmiş ama tekrar diyorum paralel ile dist garantili cihazıların fiyatlarını aynı potaya koymayın. Bir de 100hz, mkv destegini de gözardı etmeyin. 100 HZ zaten 1800 den aşağı TV bulmak çok zor.
    - 1800-2000 aralıgına bu ürüne alternatifler LG nin LD serisi (LD550) ya da Samsung'un C serisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADA Kozmetik&Bijuteri

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

anti hızlıalcı olarak bedava verseler almam,

+1

800 liralık bir ürün aldım,fakat yanlış ürün aldığımı kargo gelince anladım,hemen geri iade ettim,o kadar şikayet telefon trafiğinden sonra 2,5 haftada paramı iade ettiler.Bazı firmaların gerçek yüzünü sorun yaşamaya başladığınızda,ve o firmanın sizin sorununuzu çözmedeki duyarsızlığında, daha iyi anlıyorsunuz...

% 1000 haklısınız ama insan olan böyledir bir kere kazık yemeden rahat etmez içi acaba soruları kemirir durur içini , burada sizler gibi bu şikayetleri yazan ve forumdaşları uyaran arkadaşlarımız zaten aylak kalıyorlar o sebepten hızlıalı kötülüyorlar.BENİMDE CANIM YANDI ONDAN YAZIYORUM İSTERSENİZ ZARLA ZORLA KREDİ KARTINA PARA İADESİ YAPILAN BİR BANKA HESAP ÖZETİNİ GÖNDEREYİM MAİL İLE MERAK EDEN BİR ARKADAŞIMA.

• quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

Orijinalden alıntı: ergin0686

dediğin fiyata nerde bulabilirim.yanlış anlama tv almayı düşünüyorum da dediğin fiyattan bulursam alabilirim
    quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_41309356/tm.htm

Bu linkte verdiğiniz LG marka LCD ile bu philips arasında dağlar kadar fark var. Tek ortak yönleri full hd ve 42" olmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

bu adam hızlıalın elemanı

Başlık bana da böyle düşündürdü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.