Şimdi Ara

Philips 42PFL5405H Çıldırmış olmalılar !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bana hızlıalın elamnı diyen kişilerin IQ seviyelerinin tespit edilmesi düşüncesindeyim

burda millet garantili tv den yaralansın diye yazdım

garantisiz istanbul bilişimimi yazım

merdiven altı firmalarla dispritörleri karıştırmayın

bu pararel ithalat alan kişilere söylüyorum o kadar ucuzcu iseniz sizin mesleginizide çinliler yapınca anlarsınız

dispritörün durumunu

adamalar garantisiz ucuz mal veriyor övüyorsunuz yazık

burda amma istanbul bilişim yok hoş elektronik elemanı var ha bire camur atıyorsunuz dispritör firmalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa55555 -- 17 Temmuz 2010; 13:42:04 >

Orijinalden alıntı: mustafa55555

hepsiburada vatan bilgisayar hızlıal ve dispritör mal satan her yeri savunurum

burda amma istanbul bilişim yok hoş elektronik elemanı var ha bire camur atıyorsunuz dispritör firmalara

Sevili, çok saygıdeğer mustafa55555

Hızlıal NTSC-J PS3 satması ile ün yapmış bir sitedir. Bunu biliyor muydun? Bu PS3 muhabbeti ile birçok kişinin canını yakmışlardır.

Hepsiburada ile Vatan Bilgisayar harika firmalar.

Peki hala Hızlıal'ı savunuyor musun?
  • quote:

elemanı olsam burda ne işim var

Elemanı olduğun için burada işin var zaten!
    Asıl olmasan ne işin var reklamcı güzeli...

Neyse senin işlevini biliyor zaten bu bölümün müdavimleri, sen devam et hikayene

bana hızlıalın elamnı diyen kişilerin IQ seviyelerinin tespit edilmesi düşüncesindeyim

bu pararel ithalat alan kişilere söylüyorum o kadar ucuzcu iseniz sizin mesleginizide çinliler yapınca anlarsınız

dispritörün durumunu

o yüzden mesaj yazdığın bütün konulara hızlıal link'i ekliyorsun hızlıalda çalıştığını bilmeyen kimse yok 2 dk profiline bakmamız yeterli
  • Hızlıal , hepsiburada hangi bir internet satış sitemiz müşteri yanlısı olabilirki.Onu bırakın bu adamlar zamanında dükkanı olup, maliyet azaltmak için site açanlar.Hepsi işsiz kalsa, yine dönüp dolaşıp çalışacakları yer Bim , Dia , Şok market.
    Biz hiç bir zaman müşteri memnuniyetini hedefleyen bir teknoloji ülkesi olamayacağız.Çünkü cehalet + para hırsı buna izin vermiyor.Ülkemiz insan kazıklamaya bayılan bir ülke, ülke yönetiminden feyz alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 18 Temmuz 2010; 10:25:46 >

http://www.netteenucuz.com/store/ProductDetails.aspx?productId=171767

Orijinalden alıntı: yeşillik

ben netteenucuz.com sitesini öneriyorum. bu üründe fiyatları çok iyi ve stoklarında mevcut. sağlam ve güvenilir bir site

harbiden sağlam mı yaa? biraz anlatın da aydınlanalım.

ben netteenucuz.com sitesini öneriyorum. bu üründe fiyatları çok iyi ve stoklarında mevcut. sağlam ve güvenilir bir site

bunu yazmak içinmi üye oldun

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Elemanı olduğun için burada işin var zaten!
    Asıl olmasan ne işin var reklamcı güzeli...

Neyse senin işlevini biliyor zaten bu bölümün müdavimleri, sen devam et hikayene

bu adam akıllanmayacak..gerçi iyi söylemişsin elamanı olmasan zaten neden her mesajı hızlıal olsun..çakma kulaklılar,sonradan garantisiz çıkan ps3ler,insanları salak yerine koymayı çok seven bir firmadır..asıl bunların iq larını öğrenmek lazım..

• ucuz diye sipariş vermiştim bana kullanılmış telefon gönderdiler aman dikkat geride almadılar
  • Bu tip firmalar (migors, hepsiburada, hızlıal, kipa, vs.) alıcıdan nakit alırlar, satıcıya 6 aylık çek keserler. Bu şekilde 6 aylık satışları cebe girer. Ancak bir süre sonra patronları dayamaz bu parayı yer. Sonra başlarlar seksen türlü numara çekmeye.
  • quote:

dispritörün durumunu

Garanti olup olmadığı ile ilgili elinizde yazılı bir metin var mı?
    Yazdıklarınız gerçeği yansıtmamakla birlikte karalama yapılmakta ve bundan dolayı düzeltme yapmamanız halinde hakkınızda yasal takibi başlatacağımızı bilmenizi isteriz.

İstanbul Bilşim A.Ş birden çok markayı ithal eder ve ithal etmiş olduğu ürünlere T.C. Sanayi Bakanlığından almış olduğu yetki ve yeterlilik belgeleri ile garanti ve servis hizmeti sunar. Serbest piyasa koşullarında tüketicinin yanında en iyi fiyat ve hizmet garantisi ile hizmet sunan firmamız maalesef bizimle aynı fiyatları veremeyen ve hizmet ağını sunamayan rakip firmaların karalama olumsuz yorumları ile burada olduğu gibi bazı yorumlarla karşı karşıya kalmaktayız. Meyve veren ağaç hizmet sunan firma taşlanır misali diyor hizmet kalitemizi de daha da artırmaya çalışıyoruz. Hakkımızda olumsuz birkaç yoruma cevap; Doğrudan tüketiciye her zaman en iyi fiyat garantisi, Tüm gönderileriniz %100 sigorta ve kasko güvencesiyle Türkiye rekoru, 17:00 a kadarki tüm siparişleriniz ertesi gün evinizde19 yıllık tecrübeye sahip 373 saha ekibi,2 ölü pixelde anında değişim, VIP servis hizmeti, LCD ve Plazma TV lerde ücretsiz kurulum ve yerinde servis garantisi, Tüm Sony Vaio modellerinde stokta hazır yedek parça ile ekspres servis hizmeti, Alexa Türkiye top 200 de Avrupa ve Türkiye nin en kapsamlı Sony Vaio Notebook, Projeksiyon, Ses Sistemleri, Plazma ve LCD web sitesi, En yeni modellerde 100 lerce ürün 1000 lerce stok en iyi fiyat garantisi ile, Son 5 yılda en fazla büyüyen bilişim şirketleri arasında 1. sırada yer aldık, Tüm ürünlerde ücretsiz danışma servisi, Tüm Türkiye de teslim günü yerinde kurulum, Tüm ürünlerimizi sabit kur avantajıyla alabilirsiniz, Projeksiyon sunum salonunda bir çok modeli test etme imkanı, Özetle İstanbul Bilişim A.Ş tüketicinin desteği ile büyüyen ve bu konuda ödül almış bir firmadır.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-42pfl5405h-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17478.html

• çarşı karıştı obaaa

dispritörün durumunu

Bu mesajı hala hangi yüzle yazıyosun merak ediyorum.
    Bence sen önce distribütör yazmasını öğren.
    Zaten hızlıal'ın satışları senin burdaki reklamlarına kaldıysa şirket bikaç güne çökecek demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

harbiden sağlam mı yaa? biraz anlatın da aydınlanalım.

Yeşillik isimli arkadaş kimdir tanımıyoruz ancak harbiden sağlam olduğunu ben anlatabilirim.

Önceliklehttp://www.netteenucuz.com/KMDefault.aspx?cntid=1037 adresinden hakkımızda bölümünü inceleyebilir, orada belirtmiş olduğumuz mağaza telefonlarından ulaşarak mağazaların varlığını teyit edebilirsiniz.
    Ayrıca ilgili markaların kendi websitelerinden bayiliklerine ulaşarak bayi olup olmadığımızı teyit edebilirsiniz, banka hesap numaralarımızda ilgili bankaları arayarak firmamız hakkında referans alabilirsiniz.
    Önder Mağazaları 1962 yılından beri ticaretin içerisinde olup 4 perakende mağaza ile şuan İzmir'in en saygın firmalarından bir tanesidir ve netteenucuz.com bu firmanın bir şubesi gibi online satış mağazasıdır. 2008 Mart ayından beri satış yapmakta olup hakkında şikayet olmayan ender mağazalardan bir tanesidir. Hiçmi sorun çıkmadı, hiçmi birşeyler kırılmadı veya gecikmedi derseniz tabiki oldu ancak biz beyaz eşya ve elektronik konusunda uzmanız yılların birikimi ve tecrübesini aynı şekilde uzak mesafe satışlarında da kullanabiliyoruz sorunun en kısa yoldan nasıl çözülebileceğini çok iyi biliyoruz, sattığımız ürünü çok iyi tanıyoruz ve müşteri memnuniyetin herşeyden daha değerli olduğunu biliyoruz.

• İstanbul bilişimin fiyatı harbiden sağlammış...

"Bu fiyata LED veriyorlar" diyenlerden istirham ediyorum. Bana göstersinler, 4 tane falan alayım...

Bende Bimeks, Teknosa gibi yerlerde fiyat araştırması yaptım ve en uygun fiyat olarak 1.837 tl idi. ama is. bilişimin fiyatı iddialı valla.. birde 16 taksit. o ne yaa.. Cennet vade :)
  • ib nin fiyatı bedavadan biraz pahalı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.