Bildirim
Phenom II X2 mi Athlon II X4 mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tabiki 4 çekirdek , amd x4 al.
http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2702
biraz oc ile 3 ghz in üzerinde rahat kullanırsın. -
640 kullanıyorum su kadarını söyleyim , 640 aldım x4 ,ilk defa bir bilgisayar parcasına verdiğim para sonuna kadar haketti hatta haketmekten de öte gitti
hatta heyecandan imzama bile sistememi yazdım normalde sevmezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 23 Kasım 2010; 23:26:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: losingrip
640 kullanıyorum su kadarını söyleyim , 640 aldım x4 ,ilk defa bir bilgisayar parcasına verdiğim para sonuna kadar haketti hatta haketmekten de öte gitti
bu çoşkuyu gördükten sonra 640 alın diyorum -
Leon-x arkadasimin konusu geldi aklima. Mobile den link atamayacagim kusura bakmayin. L3 onbellek ile ilgili. Ikisi arasindan athlon akar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Leon-x arkadasimin konusu geldi aklima. Mobile den link atamayacagim kusura bakmayin. L3 onbellek ile ilgili. Ikisi arasindan athlon akar
L3'ün katkısı üzerine konuşulacak kadar değil demek ki. Eyvallah...
-
quote:
ben de aynı seyleri x4 965 icin söylüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: fod
quote:
ben de aynı seyleri x4 965 icin söylüyorum
Bütçeyi sarsmasa bende söylemek isterdim benzer şeyler
-
quote:
Orijinalden alıntı: fod
quote:
ben de aynı seyleri x4 965 icin söylüyorum
aklıma getirme o işlemciyi ben böyle mutluyum, onu da cok istedim ama 640 da ihtiyclarıma fazlasıyla cevap verdi
bak aklıma takıldı şimdi
neyse gecti
L3 ün etkisinedir bilmiyorum ama test sonucları da %5 ile %15 arası performans farkı oluyor ..Şimdilik l3 ün yararlı olduğunu tam olarak söyleyemem fiyatına göre konusursam, ancak ilerde ne olur, l3 kullanan uygulamalarda ne olur bilemem tabi.
ama emin ol, black ops oyununda normal ayarlarda bile zor oynarken, şimdi ultra acıyorum hem de 1920*1200 çözünürlükte aşağdaki sistemde aa af felan kapalı ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 24 Kasım 2010; 10:06:13 >
-
Phenom x2 550 BE kullanıyorum ama arkadaşa Athlon x4 aldık işi bilen olarak kendime nasıl bu kazığı attım diye 2 aydır düşünüyorum :) Fakat ben hep kendimi denek etmişimdir. Athlon x4 al gerçek gücü gör. Hatta şu an nakit derdim olmasa ben de Athlon x4'e terfi edebilirdim ! Resmen uçuyor bu Phenom x2 ile kıyaslanınca. -
x4 alır kullanıyorum gerçekten çok memnunum
-
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Phenom x2 550 BE kullanıyorum ama arkadaşa Athlon x4 aldık işi bilen olarak kendime nasıl bu kazığı attım diye 2 aydır düşünüyorum :) Fakat ben hep kendimi denek etmişimdir. Athlon x4 al gerçek gücü gör. Hatta şu an nakit derdim olmasa ben de Athlon x4'e terfi edebilirdim ! Resmen uçuyor bu Phenom x2 ile kıyaslanınca.
Arkadaşına olan davranışını takdir ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowtr
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
Phenom x2 550 BE kullanıyorum ama arkadaşa Athlon x4 aldık işi bilen olarak kendime nasıl bu kazığı attım diye 2 aydır düşünüyorum :) Fakat ben hep kendimi denek etmişimdir. Athlon x4 al gerçek gücü gör. Hatta şu an nakit derdim olmasa ben de Athlon x4'e terfi edebilirdim ! Resmen uçuyor bu Phenom x2 ile kıyaslanınca.
Arkadaşına olan davranışını takdir ettim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X