Şimdi Ara

Phenom II X2 mi Athlon II X4 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tabiki 4 çekirdek , amd x4 al.

http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2702

biraz oc ile 3 ghz in üzerinde rahat kullanırsın.
  • 640 kullanıyorum su kadarını söyleyim , 640 aldım x4 ,ilk defa bir bilgisayar parcasına verdiğim para sonuna kadar haketti hatta haketmekten de öte gitti

hatta heyecandan imzama bile sistememi yazdım normalde sevmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 23 Kasım 2010; 23:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losingrip

640 kullanıyorum su kadarını söyleyim , 640 aldım x4 ,ilk defa bir bilgisayar parcasına verdiğim para sonuna kadar haketti hatta haketmekten de öte gitti

bu çoşkuyu gördükten sonra 640 alın diyorum
  • Leon-x arkadasimin konusu geldi aklima. Mobile den link atamayacagim kusura bakmayin. L3 onbellek ile ilgili. Ikisi arasindan athlon akar
  • quote:

640 kullanıyorum su kadarını söyleyim , 640 aldım x4 ,ilk defa bir bilgisayar parcasına verdiğim para sonuna kadar haketti hatta haketmekten de öte gitti

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Leon-x arkadasimin konusu geldi aklima. Mobile den link atamayacagim kusura bakmayin. L3 onbellek ile ilgili. Ikisi arasindan athlon akar

L3'ün katkısı üzerine konuşulacak kadar değil demek ki. Eyvallah...

• quote:

ben de aynı seyleri x4 965 icin söylüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    14 yıl önce açıldı
    AMD X2 mi X3 mü ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Bütçeyi sarsmasa bende söylemek isterdim benzer şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

aklıma getirme o işlemciyi ben böyle mutluyum, onu da cok istedim ama 640 da ihtiyclarıma fazlasıyla cevap verdi

bak aklıma takıldı şimdi

neyse gecti

L3 ün etkisinedir bilmiyorum ama test sonucları da %5 ile %15 arası performans farkı oluyor ..Şimdilik l3 ün yararlı olduğunu tam olarak söyleyemem fiyatına göre konusursam, ancak ilerde ne olur, l3 kullanan uygulamalarda ne olur bilemem tabi.

ama emin ol, black ops oyununda normal ayarlarda bile zor oynarken, şimdi ultra acıyorum hem de 1920*1200 çözünürlükte aşağdaki sistemde aa af felan kapalı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 24 Kasım 2010; 10:06:13 >

• Phenom x2 550 BE kullanıyorum ama arkadaşa Athlon x4 aldık işi bilen olarak kendime nasıl bu kazığı attım diye 2 aydır düşünüyorum :) Fakat ben hep kendimi denek etmişimdir. Athlon x4 al gerçek gücü gör. Hatta şu an nakit derdim olmasa ben de Athlon x4'e terfi edebilirdim ! Resmen uçuyor bu Phenom x2 ile kıyaslanınca.
  • x4 alır kullanıyorum gerçekten çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Phenom x2 550 BE kullanıyorum ama arkadaşa Athlon x4 aldık işi bilen olarak kendime nasıl bu kazığı attım diye 2 aydır düşünüyorum :) Fakat ben hep kendimi denek etmişimdir. Athlon x4 al gerçek gücü gör. Hatta şu an nakit derdim olmasa ben de Athlon x4'e terfi edebilirdim ! Resmen uçuyor bu Phenom x2 ile kıyaslanınca.

Arkadaşına olan davranışını takdir ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Phenom x2 550 BE kullanıyorum ama arkadaşa Athlon x4 aldık işi bilen olarak kendime nasıl bu kazığı attım diye 2 aydır düşünüyorum :) Fakat ben hep kendimi denek etmişimdir. Athlon x4 al gerçek gücü gör. Hatta şu an nakit derdim olmasa ben de Athlon x4'e terfi edebilirdim ! Resmen uçuyor bu Phenom x2 ile kıyaslanınca.

Arkadaşına olan davranışını takdir ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.