Şimdi Ara

Pharmaton kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav döneminde kullanmak yararlı olur mu sizce veya kullanmış olanlar görüşlerini paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilo aldırıyor kötü yönü o. Ama etkili bence.

• Ben istediğim etkiyi göremedim uykum oluyordu ama uykuya dalamıyorum. Ayrıca baş ağrısına yaptı. 1 aylık kullanım sonucunda bırakınca bayılacak kadar halsizlik yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primepars -- 5 Şubat 2017; 20:10:46 >
  • ben bir süre kullandım ama pek bir şey hissedemedim
  • daha dinç oluyordum ama uykumu kesmiyordu. ayrıca arkadaşın dediği gibi kilo aldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

daha dinç oluyordum ama uykumu kesmiyordu. ayrıca arkadaşın dediği gibi kilo aldırıyor

Vitamin hapı nasıl kilo aldırabilir arkadaşlar siz ygs'ye gireceksiniz vitaminin minerallerin herhangi bir enerji değeri olmadığını bilmeniz gerekiyor.

Ayrıca içeriğide diğer vitaminlere göre çok zayıf içeriği.
    Olimp vita-mineral solgar vm2000 kullandım önceki dönemlerde şuanda pharmaton kullanıyorum içeriği diğerlerine kıyasla çocuk oyuncağı gibi. Beklenti beklemeyin bu tarz ürünlerden gözle görülür değişikler görmeniz çok çok zor ama bahsedildiği gibi yan etkilerde beklemeyin.
  • Tamamen plesabo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kullanmalımıyım
    3 yıl önce açıldı
    Pharmaton vs Pharmaton 50 Plus
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen kullan
  • boşuna kullanma kafanıda yorma

• Arkadaşim kilo aldırmasi icin illa icinde mi olmasi lazim etkinin?

Zihnini daha cok calistirdigin icin daha cok glikoza ihtiyacin oluyor bu durumda daha cok acikip daha cok yemek yiyorsun.

Kullanmadan once normal yemek duzenim varken suan saatte bir atistirma istegi duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pretendyouloveme

Arkadaşim kilo aldırmasi icin illa icinde mi olmasi lazim etkinin?

Zihnini daha cok calistirdigin icin daha cok glikoza ihtiyacin oluyor bu durumda daha cok acikip daha cok yemek yiyorsun.

Kullanmadan once normal yemek duzenim varken suan saatte bir atistirma istegi duyuyorum.

Yüksek kullanımlarda tiroidi fazla çalıştırmaya başlatabilir. Bu yüzden beslenme alışkanlıklarında değişiklik olmadığında kilo aldırmaz ama verdirebilir , vücudun kilo dengesi ne yediğin ve ne yaktığın ile ilgilidir

ayrıca bahsedilen ilacın içeriğide bu ya
    Vitaminler.com
    Pharmaton 60 Kapsül - Multivitaminler
    http://www.vitaminler.com/urun/pharmaton-60-kapsul-4393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 5 Şubat 2017; 20:59:14 >

• Gereksiz.

• Urun kesinlikle istah aciyor.Lise 1 de 53 kiloydum spora basladim yemek yiyemiyordum duzgun.Hocam dedi pharmaton takviyesi yap,istahim acildi gercekten.63 lere cikmisim bir iki ay icinde.Bir kac yildir kullanmadim yeniden basladim bir onceki doneme gore daha sık bir seyler yiyorum

• Uyumak istemiyorsan concerta al,not:uyuşturucudur.

• Ohooo dopingle olucaksa bu işler biz hiç kasmayalım.

Not: Şaka şaka yararı varsa kilo alsan bile, sınav döneminde kullan bence. Iradene güveniyorsan sonra eritirsin.

• Sene basindan beri 13 kilo almisim sen hala kilo verdiriyor diyorsun.. Hll spr dvm

• Urun kesinlikle kilo aldirir yukardaki arkadasin dedigine bakma vitamin istah acar cok yemek yersin kilo aldirir onun disinda kotu bir yani yok bu dedigim tum vitamin haplari icin gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: pretendyouloveme

Sene basindan beri 13 kilo almisim sen hala kilo verdiriyor diyorsun.. Hll spr dvm

Arkadaşım sen boğazını tutamayıp yersin alırsın tabi
    geçen sene düzenli olarak olimp vita-min kullandım pharmaton'nun içerik olarak 4-5 kat üstünde bir ürün bu sene pharmaton kullanıyorum spor yapmıyorum diye kilo aldım ama neden aldım sporu bıraktım daha çok yemeye başladım buna vitamin aldırdı diyebilir miyiz güldürme 4-5 kat hafif içerikli bir vitamin :)

Günlük kalori miktarını dengelersen kilo almazsın arkadaşım bu kadar basit lütfen bilgi kirliliği yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.