Şimdi Ara

Multivitamin kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba nutraxin multiviatmin almayı düsünüyorum aranızda kullanan var mı acaba internette pek bilgi bulamadım ya da ise yaradigini düsündügünüz multivitamin önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benaslndyokum -- 5 Mart 2019; 11:19:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Multivitamin Kullananlar: Faydalar, Riskler ve Önemli Hususlar

Multivitaminler, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin öğelerini sağlayan takviyelerdir. Birçok kişi, sağlıklı bir diyeti tamamlamak veya beslenme eksikliklerini gidermek için multivitamin kullanır.

Multivitaminlerin Faydaları

Multivitaminlerin kullanımıyla ilişkili bir dizi potansiyel fayda vardır:

• Beslenme eksikliklerinin önlenmesi veya giderilmesi
    • Genel sağlığın ve zindeliğin desteklenmesi
    • Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi
    • Hastalık riskini azaltma

Multivitaminlerin Riskleri

Çoğu insan için multivitamin takviyesi almak güvenli olsa da, potansiyel risklerin farkında olmak önemlidir:

• Aşırı doz: Bazı multivitaminler, belirli besin öğelerinin yüksek dozlarını içerebilir ve bu da yan etkilere yol açabilir.
    • İlaç etkileşimleri: Multivitaminler, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir ve etkinliklerini azaltabilir veya yan etki riskini artırabilir.
    • Gereksiz kullanım: Multivitaminler, dengeli bir beslenme düzenine sahip kişiler için gerekli olmayabilir.

Multivitamin Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Multivitamin kullanmayı düşünüyorsan, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurman önemlidir:

• Doktoruna danış: Multivitamin kullanmaya başlamadan önce doktoruna danışmalısın. Bu, olası riskleri belirlemene ve ihtiyacın olan doğru takviyeyi seçmene yardımcı olacaktır.
    • Etiketi dikkatlice oku: Multivitamin etiketini dikkatlice okumalı ve içerdiği besin öğelerini, dozlarını ve potansiyel yan etkilerini anlamalısın.
    • Talimatlara uy: Multivitaminini daima etikette belirtilen talimatlara göre almalısın. Aşırı dozdan kaçınmak için önerilen günlük dozu aşmamalısın.

Nutraxin Multivitamin Kullananların Yorumları

Nutraxin Multivitamin, popüler bir multivitamin markasıdır. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve ürünün eksik besin öğelerini tamamlama ve genel sağlığı iyileştirme konusundaki etkinliğini övmektedir.

Mol Complex Kullananlar

Mol Complex, kapsamlı bir multivitamin ve mineral takviyesidir. Kullananlar, enerji seviyelerindeki artış, bağışıklık sistemindeki iyileşme ve genel esenlikte bir gelişme bildirmiştir.

Multivitamin Eksi

Multivitamin eksikliği, vücudun yeterli miktarda besin öğesi alamaması durumudur. Bu, dengesiz bir beslenme düzeni, sindirim sorunları veya belirli sağlık koşulları nedeniyle ortaya çıkabilir. Multivitamin eksikliği yorgunluk, halsizlik, kas zayıflığı ve bağışıklık sisteminin zayıflaması gibi semptomlara neden olabilir.

Multivitamin kullanmayı düşünüyorsan, olası faydaları ve riskleri dikkatlice değerlendirmen ve herhangi bir takviyeye başlamadan önce doktoruna danışman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pharmatonn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Multivitaminler balondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    hangi ürünü kullandiniz da bu yargiya vardiniz bunu belirterek yorum yaparsaniz sevinirim
  • kimanuel kullanıcısına yanıt
    hocam ne gibi faydasi oldu size dikkat konusunda bir yararı oldu mu?
  • Merhabalar, ben şahsen Rossman'ın A-Z Depot isimli ürününü kullanıyorum. Yaptırdığım kan testinde hiçbir eksiğim çıkmadı, gayet memnunum.

• meyveyle pek aram yok maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Probiyotik Kullanan Varmı
    7 yıl önce açıldı
    Alpecin şampuan kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dominus Cajal D kullanıcısına yanıt
    sizin adiniza sevindim acaba dikkat konusunda bir yarari oldu mu? multvitamini dikkat sorunu icin kullanmayi düsünüyorum da
  • Saglikli besleniyorsan gerek yok. Ama illa kullanacam diyorsan doktora git, kan tahlili yapilsin ona gore ne gerekliyse verir.

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    saglikli beslenseydim eger multivitamine gerek duymazdim:) dikkat konusunda sorun yasadigim icin doktorum vitamin verdi ayrica dikkat icin test yaptirmami ve 18 yasima girmeden gelmemi istedi bende dikkat testiyle psikiyatriyle ugrasmak istemedim doktorumu biraz zorladim multivitamin olarak nutraxini önerdi ama fiyatından dolayı almami istemedi testle ugrasmak istemedigim icin nutraxin multivitamin almayi düsünüyorum ama maalesef pek bilgi edinemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: benaslndyokum

sizin adiniza sevindim acaba dikkat konusunda bir yarari oldu mu? multvitamini dikkat sorunu icin kullanmayi düsünüyorum da
    Şayet ki kan değerlerinizde herhangi bir eksik yoksa dikkat konusunda bir yarar sağlamıyor, onun için kahvede bulunan kafein gibi merkezi sinir sistemini uyarıcı maddeler kullanmanız veya bir psikiyatriste gidip dikkat eksikliği hakkında teşhis alıp ilaç kullanmanız gerekiyor (Doktor gerekli görür ise).

• Sınav zamanı Pharmaton kullanmıştım 1 gram fayda görmedim bi de kutusu 50 tlydi onun yerine doktora gidin ihtiyaciniz varsa versin.

• pharmaton baya işime yradı benim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocang S kullanıcısına yanıt
    hocam doktor önerdi nutraxini bana fiyati da 120 tl bu yüzden almami istemedi ama az kaldi sinava mecbur eczahane en iyi multivitamin bu diyor bir kac kisi pharmatonu önermis ama siz fayda görmemissiniz bilemedim simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hombresolitario

Bu mesaj silindi.
    Meyvenin içindeki vitaminle multivitaminin içindeki vitamini farklı yapıda mı sanıyorsunuz
  • tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.