Şimdi Ara

peygamber devesi yakaladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar;ne yer ne içer bu hayvan sonra bir de ss göndereceğim

• dişi ise erkek bi peygamber devesi daha yakala...bildiğim kadarıyla erkekleri yiyormuş dişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khán

dişi ise erkek bi peygamber devesi daha yakala...bildiğim kadarıyla erkekleri yiyormuş dişiler

tam dişiyse erkek bul bitane at önüne dicektim
  • bayram gelince kesersin
  • Güzel bir cvp arkadaşım da; bunu tesadüfen yakaladım şimdi erkek p.d. yi nerden bulacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Güzel bir cvp arkadaşım da; bunu tesadüfen yakaladım şimdi erkek p.d. yi nerden bulacağım?

dişi olduğunu nerden biliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

Güzel bir cvp arkadaşım da; bunu tesadüfen yakaladım şimdi erkek p.d. yi nerden bulacağım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİNİK KARGA YAVRUSUNUN HAYATI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

erkekleri daha küçük oluyormuş...bi araştır internetten
  • İşte ss ler:

• quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

KArdeş bildiğim kadarıyla yeşilleri dişi oluyor,erkek kahverengi
  • Tülde öyle bişey göriyim evi terkederim ben ondan sonra karantina altına aldırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 31 Ağustos 2009; 18:03:50 >
  • Arkadaşlar;salsam mı yaaw?? Buna canlı yem bulmak lazım her zaman tedarik edebileceğimi sanmıyorum, sinek yer mi? Bir de sineği canlı yakalamak mesele
  • Marul yaprağı falan koy bi dene belki yer.
  • 1 ay önce bende aynı konuyu açtım, içine kelebek, sivrisinek, türlü yeşillikler, üzüm attım ama hiçbirini yemedi. Sonunda köyde saldım gitti. Bence sal gitsin, eziyet etme hayvana fazla.

He birde dh den arkadaşlar sat demişlerdi sahibindene ilan verdim 11 liraya msj atmışlar 7 olursa alırım diye
  • quote:

İşte ss ler:

iyide arkadaşım bu peygamber devesi değilki bu büyük yaban çekirgesi genelde anadolu ve civardaki ülkelerde yaşayan bir çekirge

• İyi de kıskaçları bile aynı peygamberdevesininki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

quote:

İşte ss ler:

iyide arkadaşım bu peygamber devesi değilki bu büyük yaban çekirgesi genelde anadolu ve civardaki ülkelerde yaşayan bir çekirge

katılıyorum arkadaşa
    [:)

• Çüş perdemde öyle birşey görsem ateşe veririm hemen.
  • Marul falan yerler diye biliyorum. Hem niye tutuyorsun hayvancağızı kavanozda. Sal gitsin..
  • Peygamber develeri yavaş hareket eden ve öngöğüs bölütleri çok uzamış olan böceklerdir. Ön bacaklarının birbirini eklemlenen biri dikenli iki uzun parçası (uyluk ve kaval kemikleri) kıvrıldığında avlarını yakalayıp parçalayan bir kıskaca dönüştürür.Peygamber devesi yalnız canlı böceklerle beslenir. Vücutları uzun ve incedir. Üçgen kafa yapıları vardır. Ergin mantid, genelde 5 ile 13 cm arasındadır. Erkekler dişilerden daha küçüktür.
    kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Peygamber_Devesi

Kamufle olmak için üzerinde yaşadıkları bitkinin rengini alırlar. Yerde dolaşmaktan çok bitkiler arasında bulunmayı yeğlerler. Bir peygamber devesi yeşil ya da kurumuş bir yaprağa, ince bir dala, bir likene, parlak renkli bir çiçeğeya da karıncaya benzer bir görünümde olabilir.Bu kamuflaj peygamber devesini düşmanlarından gizlemenin yanı sıra avına sezdirmeden yaklaşmaya ya da kurbanını hareketsiz bir biçimde bekleyerek tuzağa düşürmeye yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FischeerSAm -- 3 Eylül 2009; 8:33:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.