|
Peugeot, radikal direksiyon tasarımını seri üretime geçirmeye hazırlanıyor
-
-
Kullanışlı görünmüyor.
-
parmak koparan diye tarihe geçerse şaşırmam :D :D :D :D
-
park halindeyken bardak tutuculu mutfak tepsisi oluyor herhalde.
İyi de bu sayılanları bildiğimiz direksiyonlarla çok daha rahat yapyoruz zaten. Yani şeklin hiçbir getirisi yok aslında. Neden böyle radikal bir değişikliğe ihtiyaç duymuşlar, nasıl bir getirisi olmuş anlamak zor.
-
Sanki şu anki direksiyonu çok iyi. Uğraşıp daha kötüsünü yapmışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bol vakitleri var herhalde , böyle saçma şeyler ortaya çıkardıklarına göre
_____________________________ -
maksat kablolu direksiyona geçme, araba kendi kendine gider de, normal direksiyonda sen yine yönetirsin arabayı budu durumda artık biz yönetmiyor olacağız. bide her mokun elektrikli olması saçma. el freni direksiyon. geçen kaza yaptım, büyük domuza çarptım otoyolda 140la motor zaten stop etti. airbag falan derken ben yine sol şeritten emniyet şeridine geçtim rahatça. bu durumda ben arabayı nası kumanda edecektim.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
kara şimşekte de bunun gibi bişi vardı.
_____________________________ -
Öyle olmuyorsa; direksiyon düz hale getirilmiyor ve tepsi olarak kullanılamıyorsa işlevsiz olmuş, beğenmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Halen direksiyon üstünden kadran gösterme fantezisi yapıyorlar. 180 üstü kimse o araçların kadranını rahatça görebildiğini sanmıyorum. İster koltuktan ister direksiyondan, nereyi ayarlarsan ayarla kadran gözükmyor. Önce bunu halletmeleri lazım.
Tamamen elektrikli direksiyona da karşıyım. Şekli evrim geçirebilr, göze değişik gelebilir, bu sorun değil. Görselliğin yanında ana işlev bozulmamalı.
-
Ps5 Joystick ile kullanalım. Kablosuz desteği de var bak.
-
şirketlerde .... gibi olmuş diyen adam eksikliği hissediliyor her alanda.
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
Mekanik bağlantıyı kaldırıyorlar demek. Vay canına çok ilginç yerlere gidiyor konu. Büyük resmi görmeden aklıma gelen ilk şey, kazalardaki kol kırıklarını azaltacağı meselesi. Çoğu bilmez ama kaza anında kırıkların çoğu ani olarak direksiyonun dönmesi ve kolların ellerin birbirine çarpması ile oluyor. Belki bu ortadan kalkar ancak bozulma, işlevsiz kalma meselesi var dijitalin. Sermaye sahipleri karar verdikten sonra bize mok yemek düşer afedersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Araba yapamadıklarını anlamaları güzel zaten tuzluk üreticisiydi şimdi bir de tepsi işine girmişler :D
-
Peugeot'dan vazgeçmem için bir sebep daha
Rezalet olmuş gerçekten.I-cocpit tasarım zaten gayet güzel.Bir şeyleri değiştirmeye gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Yani ben gerçekten avrupalı firmaların, hele bu dönemde, bu dehşet tasarımlarını anlamıyorum, kolun pozisyonunu, eli, parmakları, kaza anında olabilecekleri hiç mi düşünmüyorlar. Gerçekten her açıdan çok kötü bir tasarım. AI yapımı spam olsa gerek.
-
Firma batırmanın daha kolay yolları var be Peugeot. Bu habere Huawei' nin tasarım wifi router haberini okuduktan sonra gelince, Avrupalıların yaptığı bu akla zarar şeyler size müstehak fikri oluşturuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 14 Aralık 2025; 19:57:12 >
|
park halindeyken bardak tutuculu mutfak tepsisi oluyor herhalde. |
|
Araba yapamadıklarını anlamaları güzel zaten tuzluk üreticisiydi şimdi bir de tepsi işine girmişler :D
|
|
Ps5 Joystick ile kullanalım. Kablosuz desteği de var bak.
|
|
parmak koparan diye tarihe geçerse şaşırmam :D :D :D :D
|
|
şirketlerde .... gibi olmuş diyen adam eksikliği hissediliyor her alanda. |
|
Kullanışlı görünmüyor.
|
|
satın almak biryana,
trafikte karsilasmak istemezdim, fransizin en çok sorun yasadigi disiplin " elektronik " ve kablosuz direksiyon hayali kuruyor, kendi kullanicisi yetmedi diğer araçlarıda mağdur etme peşinde heral.. |
Benzer içerikler
- telefondan whatsapp web giriş
- instagram okundu bilgisi kapatma
- netflix yapay zeka filmleri
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- fotoğraftan kişi bulma ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt