Şimdi Ara

PEUGEOT ELMAS OTOMOTİV REZALETİ OKUMADAN GİTMEYİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • acı ve cok can sıkıcı bir tecrubem sizlerle paylaşmak istedim uzun zaman sonra foruma ilk yazısım. 12.05.2017 cuma günü saat 14 civarında eşim adına kagithanedeki bu peugeot bayisinden, 2016 model Peugeot 2008 marka sıfır araç için anlaştık. Kendi aracımız 2012 model Audi a1 i de 2. el sorumlusu mehmet sait şam beyefendi tarafından değerlendirilip takas için anlaşarak kapora gönderip kalan bakiyeyi pazartesi göndermek üzere satış sözleşmesi imzaladık. Pazartesi günü 2. el sorumlusu sait beyefendi tarafından arandım. Kendisi cumartesi günü aracı test etmek için trafiğe çıkardığını şanzıman testi için aracı zorladığını Anadolu yakasına gecmek icin gişelerden geçtiğini fakat aracın sanzıman arızası vererek yolda kaldığını cekici ile aldırdığını bu aracı takasa alamayacaklarını söyledi. Aracı dogus oto maslak yetkili servisine aldırdık ve servisten akünün bitirildiğini çeyrek depo benzin harcandığını öğrendik. ilk tespitlerde sanzımanla ilgili problem gorunmedigini ifade ettiler. Alış ve satışında anlaştığımız ve eksperi yapıldığı halde ve yaklaşık 4 bucuk saat firmada alıs satıs islemleri icin vakit gecirmemize ragmen neden arac test surusu vesaire için bakılmayıp bilgimiz dışında ertesi gun kullanıp çalışamaz hale getirilmiştir. ceyrek depo benzin harcanarak avrupa yakasından anadolu yakasına gecmeye calışmak nasıl bir test surusudur. bu firmanın nasıl is ahlakından ve profesyonellikten uzak bir firma oldugunu bilmenizi istedim arac alacak arkadaslar uzak dursunlar.







  • olay anlattığınız gibiyse tam bir şerefsizlik örneği, peki siz bu tutum karşısında ne yaptınız? hem maddi hem manevi kaybınız var görünüyor.
  • Anlatıldığı gibiyse üzücü.
  • arkadaslar son durum şöyle oldu. servis aracın akusunun bitirildiğini ve akumulatörun bozuldugunu soyledi. pejo elmas 2. el sorumlusunun soylediği gibi sanzıman bilmem ney sorunu yokmus. aracın o gunun gecesinde de hareket halinde oldugunu ogrendik ve 4000 tl kadar masraf cıkarıldı. en son olarak elmas otonun sahibiyle gorustuk kendisi bizzat calısanları adına ozur dileyerek aracı anlaştıgımız sekilde bizden alarak yeni aracı anlastıgımız fiyattan bize satmayı veya aracımızı yetkili serviste degil fakat kendi imkanlarıyla tamir ettirebileceklerini soyledi. biz de evin tek aracı oldugu icin esimin de dogumu yaklastıgı icin aracı onlara oldugu gibi vererek yeni aracı aldık. cektigimiz 10 11 gunluk arabasızlık ve stres de yanımıza kaldı. yi ne Allah'tan sirketin sahibi çalısanlar gibi davranmadı da olayı bu kadarıyla telafi etti diyeyim...
  • Selam,

    Çok geçmiş olsun aynı firmadan 2. el 308 alacaktım ön ve arka çamurluk ta sadece iki parça boya belirttiği aracın ekspertizde 3 parça boya arka tampon ve marşpiyerde değişim marşpiyerdeki hasardan dolayı kapılar sökülmüş ekspertizde bunlarda değişen olarak görünüyor ve yetkili servis tamiratı inanılmaz kötü artı direksiyon sistem arızası vardı. Bursadan gelerek bir gün harcadık.
    İşimizi tedbirli yaptık bu olmazsa diyerekten iki alternatif belirlemiştik 2. baktığımız hatasız çıktı ve aldık. Birde benden kaporo istemişlerdi Allahtan vermemişim.
  • Valla artık bayiden başlayıp Türkiye geneline yayılmış bir rezalet sinsilesi var sanırım.



    https://eksisozluk.com/29-mayis-2018-peugeot-rezaleti--5669051

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakalı değil ama Elmas ile alakalı..

    Benim bacanağım Elmas otomotivin Hyundai bayiliğinden zamanında Getz almış sıfır. Arabayı sattıklarında ekspertizde görülüyo ki aracın tavanı boyalı.. Alımının üzerinden 5 yıl geçtiği için doğal olarak hak iddia edemeyeceği için öylece kaldı durum. Bilginiz olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.